- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi anneveoglusu
-
Neden olmasın canım gebelik olmayınca idrar dümdüz kalıyor daha önce negatiflerde denedim hep dümdüzdü hiç kabarcık köpük yoktu. Ne zaman bat?Yaaaaaa bak böyle diyince heyecanlandım afedersin 1 parmak kalınlığı kadar anca idrarım var yarım tatlı kaşığından az döktüm ortasında beyaz köpükler oluştu
Kızzz deme öyle kalpten giderim zaten bugün miğdem bulanıp durdu öğleden sonra çok fena oldum uzandım zor geçti yarım saati geçti miğde bulantısı var ...Neden olmasın canım gebelik olmayınca idrar dümdüz kalıyor daha önce negatiflerde denedim hep dümdüzdü hiç kabarcık köpük yoktu. Ne zaman bat?
İnşallah hayırlısıyla vardır bebişin yarın test yap :)Kızzz deme öyle kalpten giderim zaten bugün miğdem bulanıp durdu öğleden sonra çok fena oldum uzandım zor geçti yarım saati geçti miğde bulantısı var ...
Bat 19 bugünü saymazsak 2 gün var
Eşler de çok heyecanlı bizim gibi. Birde uzaktan dahil olabiliyorlar ya sadece o yüzden sürekli o oldu mu bu oldu mubende dinlemek istemilyorum ama eşim bu aydan çok mutlu devamlı şu belirti varmı şu belirti varmı diye soruyor ister istemez bende kendimi dinliyorum
Vallahi okuyorum ben bile burda heyecan yaptım inan İnşallah yarın kan testi yapsan veya gebelik testiKızzz deme öyle kalpten giderim zaten bugün miğdem bulanıp durdu öğleden sonra çok fena oldum uzandım zor geçti yarım saati geçti miğde bulantısı var ...
Bat 19 bugünü saymazsak 2 gün var
3 gün önce yaptım negatifdi ayyy olsa nasıl güzel olurdu var ya bayramımız başlardı eşimede babalar gübü hediyesi olurdu...İnşallah hayırlısıyla vardır bebişin yarın test yap :)
Esinin idrarı ha :)) sonucu yaz oldumu3 gün önce yaptım negatifdi ayyy olsa nasıl güzel olurdu var ya bayramımız başlardı eşimede babalar gübü hediyesi olurdu...
En iyisi eşim işten gelecek gececi 1.2 saate gelir onunda idrarıyla deniyeyimsen ve yengende doğru sonuç vermiş inşallah benimkide doğrudur
Hahahah3 gün önce yaptım negatifdi ayyy olsa nasıl güzel olurdu var ya bayramımız başlardı eşimede babalar gübü hediyesi olurdu...
En iyisi eşim işten gelecek gececi 1.2 saate gelir onunda idrarıyla deniyeyimsen ve yengende doğru sonuç vermiş inşallah benimkide doğrudur
Erkeklerin köpürdüğünde prostat habercisiymiş bilginize kızlarr :)Esinin idrarı ha :)) sonucu yaz oldumu
Kız gebelil yine negatif çıkar diye çok korkuyorum elimde 3 tane test var yoksa...Vallahi okuyorum ben bile burda heyecan yaptım inan İnşallah yarın kan testi yapsan veya gebelik testi
ay canım benim cümlemiz için inşallah amin hayırlarla sağlıcaklaRabbim meleğini hayırlısı ile o mutlu haberi vermeyi nasıp etsin inşallah
Canım erkeklerin köpürebilir bu ilerde prostat olabileceğinin göstergesiymiş o yüzden öyle düşünme. Ben inanıyorum karbonata.Kız gebelil yine negatif çıkar diye çok korkuyorum elimde 3 tane test var yoksa...
Karbonatı yaptım pozitif sen yaptın mı ? Eşim gelsin hemen wc sokcam idrarını alıcamm nihahhahaaainşallah heycanlarımız boşa gitmezzz
Ay bende deneyeyim çok merak ettim10 gün vardı sanırım
Hep olumlu düşünüyom ama hep negatif çıkıyo maleseffHahahahinşallah canım olumlu düşünelim öyle olsun Rabbim gönlümü sevindir diye dua et
Ben karbonattan sonra test almaya çıktım hemen böyle dua ettim :)
Yazarımm yazarım çatlarım yoksaEsinin idrarı ha :)) sonucu yaz oldumu
Hemen pozitif çıktı canım adetten 2 gün önceHep olumlu düşünüyom ama hep negatif çıkıyo maleseff
Eşiminki tam tersi olursa tamamdır demek prostatı yok çünküonu kesin biliyorumm..
Testin hemen pozitifmi verdi adetten öncemi sonramı öğrendin
Bilemedim bak şimdi offf napcam kız çatlarım bennnCanım erkeklerin köpürebilir bu ilerde prostat olabileceğinin göstergesiymiş o yüzden öyle düşünme. Ben inanıyorum karbonata.
Yaaa hadi canım hayırlı olsunn inşallah sağlıklıca kucağına alırsın bebişini..Hemen pozitif çıktı canım adetten 2 gün önce
Yarın ilk idrarla test yap inşallah bizi de bilgilendir canım :)Bilemedim bak şimdi offf napcam kız çatlarım bennn
Benim sağım solum belli olmaz negatif diye korkudan yapamam belkiYarın ilk idrarla test yap inşallah bizi de bilgilendir canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?