Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

Yaaaaaa bak böyle diyince heyecanlandım afedersin 1 parmak kalınlığı kadar anca idrarım var yarım tatlı kaşığından az döktüm ortasında beyaz köpükler oluştu
Neden olmasın canım gebelik olmayınca idrar dümdüz kalıyor daha önce negatiflerde denedim hep dümdüzdü hiç kabarcık köpük yoktu. Ne zaman bat?

Neden olmasın canım gebelik olmayınca idrar dümdüz kalıyor daha önce negatiflerde denedim hep dümdüzdü hiç kabarcık köpük yoktu. Ne zaman bat?
Kızzz deme öyle kalpten giderim zaten bugün miğdem bulanıp durdu öğleden sonra çok fena oldum uzandım zor geçti yarım saati geçti miğde bulantısı var ...

Bat 19 bugünü saymazsak 2 gün var

bende dinlemek istemilyorum ama eşim bu aydan çok mutlu devamlı şu belirti varmı şu belirti varmı diye soruyor ister istemez bende kendimi dinliyorum
Eşler de çok heyecanlı bizim gibi. Birde uzaktan dahil olabiliyorlar ya sadece o yüzden sürekli o oldu mu bu oldu mu

Kızzz deme öyle kalpten giderim zaten bugün miğdem bulanıp durdu öğleden sonra çok fena oldum uzandım zor geçti yarım saati geçti miğde bulantısı var ...

Bat 19 bugünü saymazsak 2 gün var
Vallahi okuyorum ben bile burda heyecan yaptım inan İnşallah yarın kan testi yapsan veya gebelik testi

İnşallah hayırlısıyla vardır bebişin yarın test yap :)
3 gün önce yaptım negatifdi ayyy olsa nasıl güzel olurdu var ya bayramımız başlardı eşimede babalar gübü hediyesi olurdu...

En iyisi eşim işten gelecek gececi 1.2 saate gelir onunda idrarıyla deniyeyim sen ve yengende doğru sonuç vermiş inşallah benimkide doğrudur

Esinin idrarı ha :)) sonucu yaz oldumu

Hahahah inşallah canım olumlu düşünelim öyle olsun Rabbim gönlümü sevindir diye dua et
Ben karbonattan sonra test almaya çıktım hemen böyle dua ettim :)

Vallahi okuyorum ben bile burda heyecan yaptım inan İnşallah yarın kan testi yapsan veya gebelik testi
Kız gebelil yine negatif çıkar diye çok korkuyorum elimde 3 tane test var yoksa...

Karbonatı yaptım pozitif sen yaptın mı ? Eşim gelsin hemen wc sokcam idrarını alıcamm nihahhahaaa inşallah heycanlarımız boşa gitmezzz

Canım erkeklerin köpürebilir bu ilerde prostat olabileceğinin göstergesiymiş o yüzden öyle düşünme. Ben inanıyorum karbonata.

Hahahah inşallah canım olumlu düşünelim öyle olsun Rabbim gönlümü sevindir diye dua et
Ben karbonattan sonra test almaya çıktım hemen böyle dua ettim :)
Hep olumlu düşünüyom ama hep negatif çıkıyo maleseff

Eşiminki tam tersi olursa tamamdır demek prostatı yok çünkü onu kesin biliyorumm..

Testin hemen pozitifmi verdi adetten öncemi sonramı öğrendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…