Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

Rabbim gönlüne göre versin inşallah ne güzel bir hediye olur mnigin haberi

Ben hamileysem üstüne görme oldu büyük ihtimalle oda testte belli olmuyor diyorlar.3 gün önce yaptım. Negatifti moralimi bozmakta istemiyorumm..

Sende karbonat tarifi doğeu çıktımı
Nasıl üstüne görme oldu anlamadım bat 19 haziran değil mi?önceki ay üstüne görme olsaydı 3 gün önceki testte çıkardı

Rabbim gönlüne göre versin inşallah ne güzel bir hediye olur mnigin haberi
İnşallah ya artık eşimin arkadaşlarının çocuklarına yeğenlerine üzüntülü bakmasını istemiyorum bi gözüme bakışı var ciğerim yanıyo çok istiyor çünkü eşimde ne kadar dışa vuramasada rabbim inşallah benim gibi iateyen herkeze şu güzel ramazan ayında nasip eyler

Nasıl üstüne görme oldu anlamadım bat 19 haziran değil mi?önceki ay üstüne görme olsaydı 3 gün önceki testte çıkardı
Kız nebiliyim adet oldum 2.5 gün sürdü 6 gün sürcekti normalde 10 gn sonra 3 gün kahve akıntım oldu leke gibi az az üstüne görmedir felan denildi kız bende giç bilmiyorum

Duana tüm kalbimle amin diyorum

Canım ben karbonatı yaptım afedersin idrarım anca bir parmağın kalınlığı kadar az birşey yarım tatlı kaşığı olmicak şekilde karbonat döktüm beyaz köpükler oldu ortada

Benim çok kabardı da az kabarsa da oluyor kardeşimin eşi de hamiş onun da biraz köpürdü
Sende durum ne canım
Yaaaaaa bak böyle diyince heyecanlandım afedersin 1 parmak kalınlığı kadar anca idrarım var yarım tatlı kaşığından az döktüm ortasında beyaz köpükler oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…