- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi anneveoglusu
-
Evde olsa yapardım adete kaç gün kala yaptın kopurduBir bardak idrara karbonatı döktüm bir tatlı kaşığı kadar,köpürürse gebelik var hiç hareket yoksa da yok,yemek tarifi gibi mi oldu
Rabbim gönlüne göre versin inşallah ne güzel bir hediye olur mnigin haberiBende şaşırdım böyle koyu olmasına ilk baştan beri yaptıklarım silikdi şimdiki yaptıklarım koyulaşıyor inşallah gebelik vardır eşime babalar gününe en büyük hediye olur..Bundan önce yaptım ama yanlış sonuç veriyor diye biliyoeum hiç bu ay geçen ay felan yapmadım
Nasıl üstüne görme oldu anlamadım bat 19 haziran değil mi?önceki ay üstüne görme olsaydı 3 gün önceki testte çıkardıBen hamileysem üstüne görme oldu büyük ihtimalle oda testte belli olmuyor diyorlar.3 gün önce yaptım. Negatifti moralimi bozmakta istemiyorumm..
Sende karbonat tarifi doğeu çıktımı
Benim şu saat itibariyle 6 gün var o zaman yarın bende yapacam yazarım buraya sonucu10 gün vardı sanırım
İnşallah ya artık eşimin arkadaşlarının çocuklarına yeğenlerine üzüntülü bakmasını istemiyorum bi gözüme bakışı var ciğerim yanıyo çok istiyor çünkü eşimde ne kadar dışa vuramasada rabbim inşallah benim gibi iateyen herkeze şu güzel ramazan ayında nasip eylerRabbim gönlüne göre versin inşallah ne güzel bir hediye olur mnigin haberi
Rabbim meleğini hayırlısı ile o mutlu haberi vermeyi nasıp etsin inşallahbenim de bat 12 gün kaldı
Ben ona inanıyorum çünkü benim de öğrenmem karbonatla oldu ve hiç beklemiyordum :)Bu Arada bu tarz şeylere çok inanmamakla birlikte şu karbonatla gebelik testi bende doğru çıkıyorGeçen ay hamile değildim köpürmedi ,nisanda hamileydim köpürdü,bunda da köpürdü
Kız nebiliyim adet oldum 2.5 gün sürdü 6 gün sürcekti normalde 10 gn sonra 3 gün kahve akıntım oldu leke gibi az az üstüne görmedir felan denildi kız bende giç bilmiyorumNasıl üstüne görme oldu anlamadım bat 19 haziran değil mi?önceki ay üstüne görme olsaydı 3 gün önceki testte çıkardı
Duana tüm kalbimle amin diyorumİnşallah ya artık eşimin arkadaşlarının çocuklarına yeğenlerine üzüntülü bakmasını istemiyorum bi gözüme bakışı var ciğerim yanıyo çok istiyor çünkü eşimde ne kadar dışa vuramasada rabbim inşallah benim gibi iateyen herkeze şu güzel ramazan ayında nasip eyler
Üstüne görme olsa test pozitif olmalı canimKız nebiliyim adet oldum 2.5 gün sürdü 6 gün sürcekti normalde 10 gn sonra 3 gün kahve akıntım oldu leke gibi az az üstüne görmedir felan denildi kız bende giç bilmiyorum
:) aminnDuana tüm kalbimle amin diyorum
Araştırıyorum üstüne görme olabilir filan denilince heralde öyledir diyorumÜstüne görme olsa test pozitif olmalı canim
Bu testi yapmam gerek sende karbonatla yaptın demekBen ona inanıyorum çünkü benim de öğrenmem karbonatla oldu ve hiç beklemiyordum :)
Aynen canım ama çok erken yapma regline 1 2 gün kala yap. Bebek varsa köpürüyor.Bu testi yapmam gerek sende karbonatla yaptın demek
Canım ben karbonatı yaptım afedersin idrarım anca bir parmağın kalınlığı kadar az birşey yarım tatlı kaşığı olmicak şekilde karbonat döktüm beyaz köpükler oldu ortadaNasıl üstüne görme oldu anlamadım bat 19 haziran değil mi?önceki ay üstüne görme olsaydı 3 gün önceki testte çıkardı
Canım ne kadar kabarıyor bende yaptım biraz önceAynen canım ama çok erken yapma regline 1 2 gün kala yap. Bebek varsa köpürüyor.
Benim 6 gün var o zaman beklerimAynen canım ama çok erken yapma regline 1 2 gün kala yap. Bebek varsa köpürüyor.
Benim çok kabardı da az kabarsa da oluyor kardeşimin eşi de hamiş onun da biraz köpürdüCanım ne kadar kabarıyor bende yaptım biraz önce
Yaaaaaa bak böyle diyince heyecanlandım afedersin 1 parmak kalınlığı kadar anca idrarım var yarım tatlı kaşığından az döktüm ortasında beyaz köpükler oluştuBenim çok kabardı da az kabarsa da oluyor kardeşimin eşi de hamiş onun da biraz köpürdü
Sende durum ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?