- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi anneveoglusu
-
inşallah inşallah canım güzel haberler nasip olurKarnımda adet siskinligi var ve hafif sol kasigimda sizi varumarim hastalanmam. Pazar gunu de esimden ayrılıp memlekete gidicem mutlu haberi verebilsem keske yanındayken
Bu Arada bu tarz şeylere çok inanmamakla birlikte şu karbonatla gebelik testi bende doğru çıkıyorGeçen ay hamile değildim köpürmedi ,nisanda hamileydim köpürdü,bunda da köpürdü
canımm bitti mi çalışmalar bazen geç yumurtlama oluyo biraz daha devam edeydin :)benim de bat 12 gün kaldı
Canım sen adetten öncemi gebeliği öğrenmiştin benim bat 19 hergün ovu testine devam ediyorum belki gebelik varsa ondan öğrenirim diye silikleşeceği yere hafif hafif koyulaşıyor ve şuanda sol kasığım çok fena batıyorBir bardak idrara karbonatı döktüm bir tatlı kaşığı kadar,köpürürse gebelik var hiç hareket yoksa da yok,yemek tarifi gibi mi oldu
Henüz hamileliğim tasdiklenmedi ana inşallah isteyen herkes tez vakitte kavuşur yavrularına inşallahhhamile arkadaşlar bizlere de dua edin lütfen
evet Canım benim bat 23 haziran,bu ay boyu benim hep kasık Ağrım oldu,doktora gidecektim haftaya,sıkıntı mı var diye.ovulasyon testim de yavaş yavaş koyulaştı evet,ben 2 kez yumurtluyorum diye düşünmüştüm.Canım sen adetten öncemi gebeliği öğrenmiştin benim bat 19 hergün ovu testine devam ediyorum belki gebelik varsa ondan öğrenirim diye silikleşeceği yere hafif hafif koyulaşıyor ve şuanda sol kasığım çok fena batıyor
Benimkinin resmini atsamda baksan onun gibimi oldu şuanda bir mide bulantısı var anlatamam bugün 2. Bu öğleden aonrada böyle oldum o daha fenaydıHenüz hamileliğim tasdiklenmedi ana inşallah isteyen herkes tez vakitte kavuşur yavrularına inşallahh
evet Canım benim bat 23 haziran,bu ay boyu benim hep kasık Ağrım oldu,doktora gidecektim haftaya,sıkıntı mı var diye.ovulasyon testim de yavaş yavaş koyulaştı evet,ben 2 kez yumurtluyorum diye düşünmüştüm.
Gönder Canım bakayımBenimkinin resmini atsamda baksan onun gibimi oldu şuanda bir mide bulantısı var anlatamam bugün 2. Bu öğleden aonrada böyle oldum o daha fenaydı
Resme göre normalde biraz daha koyu sonuncular.İlkkez kullanıyorum ya tamda net bilmiyorum normalde dahada silikleşmesi gerekirdi heralde bata 3 gün varGönder Canım bakayım
Canım ben bu testleri bilemedim,kaset tipi kullandığım için,baya koyu görünüyor hepsi de,bizimkinde çoook silik çıkıyor yumurtlama dışında,karbonat testini denedin mi hiçResme göre normalde biraz daha koyu sonuncular.İlkkez kullanıyorum ya tamda net bilmiyorum normalde dahada silikleşmesi gerekirdi heralde bata 3 gün var
Bende şaşırdım böyle koyu olmasına ilk baştan beri yaptıklarım silikdi şimdiki yaptıklarım koyulaşıyor inşallah gebelik vardır eşime babalar gününe en büyük hediye olur..Bundan önce yaptım ama yanlış sonuç veriyor diye biliyoeum hiç bu ay geçen ay felan yapmadımCanım ben bu testleri bilemedim,kaset tipi kullandığım için,baya koyu görünüyor hepsi de,bizimkinde çoook silik çıkıyor yumurtlama dışında,karbonat testini denedin mi hiç
Gebelik testi de yapsan çıkabilir aslında ama o da negatif olunca moral bozuyorBende şaşırdım böyle koyu olmasına ilk baştan beri yaptıklarım silikdi şimdiki yaptıklarım koyulaşıyor inşallah gebelik vardır eşime babalar gününe en büyük hediye olur..Bundan önce yaptım ama yanlış sonuç veriyor diye biliyoeum hiç bu ay geçen ay felan yapmadım
Çalış çalış İnşallah bu ay gelir kuzun canım.A anneveoglusu canım inşallah hamilesindir senden çok umutluyum bu ay :) ben bu hafta calışmalara başlıyorumdua edinde tutsun bari çok çalışcam
Ben hamileysem üstüne görme oldu büyük ihtimalle oda testte belli olmuyor diyorlar.3 gün önce yaptım. Negatifti moralimi bozmakta istemiyorumm..Gebelik testi de yapsan çıkabilir aslında ama o da negatif olunca moral bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?