- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
- Konu Sahibi anneveoglusu
-
Tekrar hayirli olsun cok sevindim adina :)
inşallah bayram şekerin vardır.kaçtı batın unuttum canım.kızlar sabah bulantım tüm hızıyla devam etmekte
Canımm hadi uyan ve test yap çatlıcam meraktan senin adına çok heycanlıyım
Ben dün sabah sağlık ocağına vermiştim akşam da hastanede yaptırdım normalde sağlık ocağındakinin dünkünden biraz düşük çıkması lazım öğlen alacağım onu
Ptesi tekrar gideceğim canım inşallah sağlıklı ilerler
kızlar sabah bulantım tüm hızıyla devam etmekte
inşallah 22 yada 23 haziraninşallah bayram şekerin vardır.kaçtı batın unuttum canım.
24 haziran benimde inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.bebeklerimiz gelir.inşallah 22 yada 23 haziran
İnşallah canım yazarım öğrendikçe buraya :)AYYY SENDE DE BEBİY HABERCİSİ BELİRTİLER VAR CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH
Sanki sayfa da bi bebiş daha kesinleşiyor gibikızlar sabah bulantım tüm hızıyla devam etmekte
sende durumlar nasıl canımSanki sayfa da bi bebiş daha kesinleşiyor gibi
Ayy yanlış alıntı yapmışımİnşallah canım yazarım öğrendikçe buraya :)
Akıntım yok canım ya göğsümde de hala bi hassasiyet oluşmadı ama mide bulantım var benimde kasıkta batma oldu birde sık sık tuvalete çıkıyorum gece 3 kere uykudan uyandımsende durumlar nasıl canım
bende sabahtan batmalar oldu, gögüslerim ara ara sızlıyor akıntı devam
Aynı durumdayızKendimi dinlemekte istemiyorum bat geçene kadar A anneveoglusu ama engelde olamıyorum nasıl garip bi heyecan
Kendimi dinlemekte istemiyorum bat geçene kadar A anneveoglusu ama engelde olamıyorum nasıl garip bi heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?