Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm sen bilirsin sadece rahat ol olacak elbet birgün ben hep buna kendimi inandırıyorum böylece nadirende olsa yinede daha kolay oluyor
Tabiki Allah nasip ettikten sonra olur inşallah her şeyin bi vakti var biz biraz sabırsız davranıyoruz. Hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

A
Tabiki Allah nasip ettikten sonra olur inşallah her şeyin bi vakti var biz biraz sabırsız davranıyoruz. Hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Buna sabırsızlıktan değilde daha çok yaşımızın ilerlemesinin korkusu diyelim doktorlar bile ne kadar gençken yapsanız o kadar iyi diyorlar hal öyle olunca bizde aceleye getiriyoruz inşallah hayırlısı olur hepimiz için cnm

Benim bugün 9. Günümdü biri 11 biri 12ymiş haftaua pazartesiye yapılır büyük ihtimalle dediler ama emin olamadım ben
Aşılamam 14. Gün yapıldı. O çok önemli değil galiba önemli olan yumurtalarınızın gereken büyüklüğe ulaşması. Çünkü başka bir arkadaşın dozu yüksek diye erken gelişti 10. Günde aşılama yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…