Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ama toparlayacam kendimi hemen ikinciyi denemek istiyoruz inşallah kist olmamıştır adetimin gelmesini bekliyorum işte sonra hemen doktora gidecem
Merhaba canım üzülme ne olur herşeyin hayırlısını işte.canim benim birşey sormak isterim kist oluşması ne demek yani kist oluşunca ne oluyor cahililligime verin ne olur

Kizlar bisey sorucam benim asilama tutmadi malum. Simdi 2.si icin tekrar rapor cikaricam. Normalde adetliyken gidiyoruz ya muayeneye. Bu kist mevzulari icin adetli degilken falan muayene etmek isterler mi acaba ?

Kizlar bisey sorucam benim asilama tutmadi malum. Simdi 2.si icin tekrar rapor cikaricam. Normalde adetliyken gidiyoruz ya muayeneye. Bu kist mevzulari icin adetli degilken falan muayene etmek isterler mi acaba ?
Cnm benim doktorum bana adet olduğun gün bizi ara randevu hemen yapak gel seni ilkin öyle kontrol etmeliyiz dedi o yüzden bende şaşırdım hani adetliyken nasıl kontrol edecekler diye bence şimdiden kadın doğum doktoruna git orda bi kontrol ol

Canım ben Zeynep kamile dosya açılımı için gittiğimde adetliyken gel demişlerdi o gün gittiğimde muayene ettiler kist olduğunu söylemişlerdi ama folikül kistiymiş yani renkli ultrason fln istediler onda gözükmedi kaybolmuştu kistim. yumurta çatlamadığında kist oluyormuş sonrada kendiliğinden yok oluyormuş bendeki öyleydi.

Benimde bugün adetimin ilk günü yarın gideceğim hastaneye. benim aşılama serüvenimde başlayacak inşallah hayırlısıyla

Merhaba canım üzülme ne olur herşeyin hayırlısını işte.canim benim birşey sormak isterim kist oluşması ne demek yani kist oluşunca ne oluyor cahililligime verin ne olur
Cnm bizede sorsan bizde daha önce hiç bişey bilmezdik o yüzden bu cahililikle bi alakası yok sorman güzel
aşılamanı iğne tedavisiyle yaptılarsa ve birden fazla yumurta geliştiyse ve bunlardan çatlamayan olursa kiste dönüşür
yada klomenle birden fazla yumurta oluşurda çatlamayan olursa yine kist olur ve bu bidahaki aşılamada sorun oluyor ilk başta onu gidermek gerekiyor cnm onun içinde doktor hap vere bilir

Bende Ağustos ayında aşılama deneyeceğim Allah ın izniyle.Yaptırmadığım test film kalmadı sorun yok ama 2 yıldır olmuyor. Tek ufak sorun rahmin hafif ters olması. Ayrıca soğan kürümüş bilmem neymiş ne denerseniz deneyin olmuyor herşey tedavide bitiyor bence.

Önce allah cnm o ol diyince herşey olur ama bizlerde çabalarımızı gösterelim çünkü tedavide şart inşallah göbişine bu sefer bebişin konar cnm bu durumları yaşayan tek bilir insanın sıkıntısını allah hepimize hayırlısını nasip eylesin

Çok basit görünsede dediğin gibi yaşayan bilir bu tedavi sürecinde en önemlisi stres sinir sıkıntı. Ayrıca kızlar kızlar yazmayı unutmuşum prolaktin(süt hormonu) eğer yüksek olan var ise endokrinoloji doktoruna gidip beyin emarı isteyin derim süt hormonun yüksekliği çocuğu engeller benim düştü diyip kestirip atmayın beyindeki parça sebebi ile hiç anlamadan yüklesebiliyor bir diğer TSH da önemli.

Allah razı olsun çok tesékkurederim sayende bunuda öğrenmiş oldum benim bir çok yumurtalarım çatlamıştı kistlerle yoktu ve sonrasında aşılama oldu 27 haziranda ve hala adet olmadım
Korkuyorum adet olmasamda diğer arkadaşlar gibi hamile olasılığında olabliiyor diye bakalım hayirlisi

Ayy inşallah cnm o zaman senin kanda gebelik testin iki gün sonra değilmi? İnşallah olur cnm böyle sorunlar yaşayan herkeze en içten bebişleri olmasını diliyorum yaşayan bilir tek

Cnm bunlar ne ya doktorlar demek kimseyi fazla inandırıcı almıyor bilerek yapıyorlar gerçekten yoksam başka türlü nasıl kazanc elde edecekler kanser ilacı adamlar çıkarıyor doktorlar hemen yalanlıyor niye çünkü tüm kanser olanların birden fazlasının tedavisi bitecek buda onlar için uyumlu değil ama allah büyük herkez yaptığını bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…