• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar yarın tahlil gğnüm ama ben bugğn devlette yaptırmak istiyorum çünkü doktorumda yaptırırsam sonucum akşam sekşz gibi falan çıkarmış özel klinik olduğundan dolayı başka yere yolluyorlarmış kanı bugün devlette baktırsam nolur 1 gün farkedermi sizce bi bilginiz varmı

Çok ağladım çok moralim bozuldu iki senedir evliyim daha hiç gebelik yaşamadım en son aşılamayı deneyelim dedik buda olmadı 😔

Benim eşimin sperm morfolojisi düşüktü kızlar ya bildiğiniz bi karışım varmı spermleri güçlendirmek için

Benim eşimin sperm morfolojisi düşüktü kızlar ya bildiğiniz bi karışım varmı spermleri güçlendirmek için
Benim eşiminde ileri hızlısı %2 biz şimdi saraçoğlunun sitesinden infertilite paketi var ondan sipariş verdik deneyeceğiz bakalım.
Nasibimizde varsa bir evlat sahibi olmak vesilesi olur inşallah.

Kızlar hamile değilim olmadı doktorum beni telefondan arayıp hemen söyledi kötü haberim var olmadı ama üzülme yine denersin diye tamda o sırada dışardaydım ne tepki vereceğimi şaşırdım 😔 offf ya bu ne yaa daha adette olmadım aşılama sonrası ilaç veyatta hapda almadım diyimki bu ay o yüzden gecikiyor sizler ne yaptınız bi çoğunuzunda bugün test günüydü

Kızlar hamile değilim olmadı doktorum beni telefondan arayıp hemen söyledi kötü haberim var olmadı ama üzülme yine denersin diye tamda o sırada dışardaydım ne tepki vereceğimi şaşırdım 😔 offf ya bu ne yaa daha adette olmadım aşılama sonrası ilaç veyatta hapda almadım diyimki bu ay o yüzden gecikiyor sizler ne yaptınız bi çoğunuzunda bugün test günüydü
Benimde olmadı malesef 😞

Kızlar bugün 8. Günüm aşırı sancım var normal mi sanki adet olacakmışım gibi sancı

Back