- 8 Ocak 2015
- 6.058
- 19.032
- 448
- Konu Sahibi Tuanatuna01
- #1.161
Kızlar folik asit kullanıyormusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana doktor kullanmami soylemisti canim, cunku hamile kalmayi da kolaylastirir ayrica dedi.Kızlar folik asit kullanıyormusunuz
Ben folik asit d vitamini bide balık yağı vitamini vermişti bana doktor onları kullanıyorumKızlar folik asit kullanıyormusunuz
kullaniyorum canim ben. Zaten hamile kalmadan en az 3 ay once kullanmaya baslamak gerekiyorKızlar folik asit kullanıyormusunuz
Saglik olsun canim yine denersin. Hic sıkma canini.Benimde tutmadı arkadaşlar kan tahlili yaptırdım bugün 2.03 çıktı hcg
En kisa zamanda tutar da mutlu haberini duyariz ins canim benim.Benimde tutmadı arkadaşlar kan tahlili yaptırdım bugün 2.03 çıktı hcg
İnşallah allah bütün isteyenlere hayırlısını versin çok zor ya o kadar eziyet sonuç boş vardır Allahın bi bildiği ama insanın zoruna gidiyorEn kisa zamanda tutar da mutlu haberini duyariz ins canim benim.
Benim eşiminde ileri hızlısı %2 biz şimdi saraçoğlunun sitesinden infertilite paketi var ondan sipariş verdik deneyeceğiz bakalım.Benim eşimin sperm morfolojisi düşüktü kızlar ya bildiğiniz bi karışım varmı spermleri güçlendirmek için
Üzüldüm canım allah büyük tez vakitte inşallah kucağına verirBenimde tutmadı arkadaşlar kan tahlili yaptırdım bugün 2.03 çıktı hcg
Benimde olmadı malesefKızlar hamile değilim olmadı doktorum beni telefondan arayıp hemen söyledi kötü haberim var olmadı ama üzülme yine denersin diye tamda o sırada dışardaydım ne tepki vereceğimi şaşırdım offf ya bu ne yaa daha adette olmadım aşılama sonrası ilaç veyatta hapda almadım diyimki bu ay o yüzden gecikiyor sizler ne yaptınız bi çoğunuzunda bugün test günüydü
ama toparlayacam kendimi hemen ikinciyi denemek istiyoruz inşallah kist olmamıştır adetimin gelmesini bekliyorum işte sonra hemen doktora gidecemBenimde olmadı malesef
Nerde yaptırmıştın senama toparlayacam kendimi hemen ikinciyi denemek istiyoruz inşallah kist olmamıştır adetimin gelmesini bekliyorum işte sonra hemen doktora gidecem
Öyle deme cnm inşallah en kısa zamanda sende yine denersin ve olumlu haberini alırsınBenim ümidim hepten gitti bidaha ne zaman deneriz bilmiyorum