• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar acil yrdım. Pazartesi aşılamam var.hoca iliŞki önermişti dün birlikte olduk gece spermlerle yattım uyudum daha uzun süre içerde kalsın diye.ama sabah uyandım ve orası şişmişti ve kızarıktı hafifte kaşınıyo. Hemen tuvalette soğuk suyla yıkaıdm iç çamaşırımı değiştirip bolca su içtim içiyorum. Okuduğum kadarıyla sperme alerjim olabilir tam anlamaıdm.ya da havasız kaldığından geceden sabaha nefes almamış ondan irite olmuş olabilir.çok korkuyorum inşallah Pazartesiye kadar düzelir ya.travaxol alsammı ya ? Mantar gibi değil ama tahriş gibi.
İlk defa böyle bir şey duydum o yüzden yorum bile yapamıyorum. Eğer özel doktora gidiyorsan ve doktoruna ulaşabilirsen ondan bir fikir al. İlaç konusunda benim doktor tedavi sürecinde asla ilaç kullanmam gerektiğini üzerine basa basa söylüyordu.

İlacın etkisi ile boşta kaldığın ay bile tutabiliyormuş onuda göz önünde bulundurabilirsin. İlaçlar benim feleğimi şaşırttı o yüzden bir daha doz yüklemek istemiyorum. Ama pes de etmedim deniyeceğim yine ama aynı doktor ile değil 😂
Ben sana diyodum bekleme vs diye ilaclar beni de yamultunca bende bi ay bekliyim diyorum. Seninle yeni bi konu acalim progesteron magdurlari diye 😂

Bende enfeksiyon cikti ama. Once kendime bakim de bi. Sonra denerim yine.
Kız ne enfeksiyonu çıktı 😳
Bak o senin gece yaşadığın atağı bende yaşadım ama ne zaman anlatayım 😂
Ben aşılamaya başlamadan önce lekelenmem vardı neredeyse ay boyu süren ve onun için gitmiştim doktora. İşte o zaman gittiğimde aşılama diye tutturdu doktor bizde tamam demiştik. Neyse lekelenmeni çözelim önce diye bana progestran hormon içeriği olan primolut diye bir ilaç yazdı. Ben ilacı kullandığım günün gecesi acildeydim 😂
Üstten alttan gidiyordum senin gibi 😂
Acildeki doktora kullandığım ilacı gösterdim bu hap yapar dedi mide bulantını kesecek bir iğne yapalım doktorunla görüş değiştir hapını dedi. (Primolut yazın ekşide yazılanları okuyun kahkahalar atarsınız 😂 regl geciktiriciymiş namussuz 😂) hapı değiştirdik tarlasul mu ne diye bişi oda aynısını yaptı. Birde göğüslerimde sertlikler kısmi olarak meydana geldi. Gece yazdım doktora ben ölüyorum kanser oldum diye 😂
Yarın kontrole gelin dedi. Gittik hemen. Bu progestran hormonlarının oyunu rahat ol dicem ama olmayacaksın belli ilacı bırak tamam dedi. (Adam artık nasıl bir manyakla muhatabım diye düşündü kesin 😂)
İlacı bıraktım 3 gün sonra reglim geldi sonrası malum aşılama olayları.

Ben sana diyodum bekleme vs diye ilaclar beni de yamultunca bende bi ay bekliyim diyorum. Seninle yeni bi konu acalim progesteron magdurlari diye 😂
Ahahaha 😂😂 kız ben kendime daha yeni geldim sen ne diyon 😂😂
Ebemin şeyini üç boyutlu ultrasonda gördüm resmen tövbe yarabbim 🤭😂
Gerçekten bu hormon işlerine sağlam irade lazım. Hele tüp bebekden nasıl korkuyorum anlatamam. İnşallah oralara kalmaz işimiz allahın izniyle.

Valla ne bileyim ya okuduğum kadarıyla öyle duruyor. Manta rgibi gelmiyor akıntı da yok

Ahahaha 😂😂 kız ben kendime daha yeni geldim sen ne diyon 😂😂
Ebemin şeyini üç boyutlu ultrasonda gördüm resmen tövbe yarabbim 🤭😂
Gerçekten bu hormon işlerine sağlam irade lazım. Hele tüp bebekden nasıl korkuyorum anlatamam. İnşallah oralara kalmaz işimiz allahın izniyle.
Ayy sen ne diyosun en son ambulans cagir dedim iste sen dusun halimi 😂 benimki de dalga geciyo iste 😂 bide hastanede doktor 1 kere mi ciktin bi kere mi kustun demez mi 😂 dicektim ben taksiye sıçıcam diye korkumdan acile gelemicektim 😂 benimki doktora da diyo ambulans cagir diyodu doktor hanim diye 😂 eve geldim ilacin yan etkisi neymis bakim diye. Bi oldurmuyo heralde sagolsun 😂😂

Ayy sen ne diyosun en son ambulans cagir dedim iste sen dusun halimi 😂 benimki de dalga geciyo iste 😂 bide hastanede doktor 1 kere mi ciktin bi kere mi kustun demez mi 😂 dicektim ben taksiye sıçıcam diye korkumdan acile gelemicektim 😂 benimki doktora da diyo ambulans cagir diyodu doktor hanim diye 😂 eve geldim ilacin yan etkisi neymis bakim diye. Bi oldurmuyo heralde sagolsun 😂😂
😂😂😂
Kaçıncı gününde olmuştu bu durum?
Hani geçen dedim ya midem bulanıyor kustum diye. Hapı bıraktığım gün olmuştu ertesi günde devam etti ama kusmadım, bugünde oldu ama dozu düşüktü. Sanırım hapın etkisi yavaş yavaş terkediyor beni 😂

😂😂😂
Kaçıncı gününde olmuştu bu durum?
Hani geçen dedim ya midem bulanıyor kustum diye. Hapı bıraktığım gün olmuştu ertesi günde devam etti ama kusmadım, bugünde oldu ama dozu düşüktü. Sanırım hapın etkisi yavaş yavaş terkediyor beni 😂
11.gün oldu ama ben jeli hala kullanirken oldu. Bugunden itibaren biraktim ama.yeter yani 😂 bide adet olursam iyice rahatlicam.

Bende enfeksiyon cikti ama. Once kendime bakim de bi. Sonra denerim yine.
Geçmiş olsun ya neden oldu ki enfeksiyon acaba ben 30 olmadan olsun diye koşturuyorum 😂 bide bana progestan vermedi jel bide estrofem verdi oda ağzımın tadını bozdu başka bi yan etki olmadı bende 🤔

İlacın etkisi ile boşta kaldığın ay bile tutabiliyormuş onuda göz önünde bulundurabilirsin. İlaçlar benim feleğimi şaşırttı o yüzden bir daha doz yüklemek istemiyorum. Ama pes de etmedim deniyeceğim yine ama aynı doktor ile değil 😂
Olabilir bana senin rahim filminde sonra da olur demişlerdi ama olmuyo ne yapsam 😂😂😂 30 olmadan elimden geleni yapayım diyorum bide ilaçlar bende çok bi rahatsızlık yapmadı ağız tadımı bozdu bakalım bi doktorla da görüşeyimde ne diyecek bana 🤔

Geçmiş olsun ya neden oldu ki enfeksiyon acaba ben 30 olmadan olsun diye koşturuyorum 😂 bide bana progestan vermedi jel bide estrofem verdi oda ağzımın tadını bozdu başka bi yan etki olmadı bende 🤔
Hic bilmiyorum. Ama benim bagisikligim cok zayiftir. Sasirmadim. Stresten bile olmus olabilir. 10 gun biseyim yoktu benim de ama bugun boyle oldu.

Hic bilmiyorum. Ama benim bagisikligim cok zayiftir. Sasirmadim. Stresten bile olmus olabilir. 10 gun biseyim yoktu benim de ama bugun boyle oldu.
Ben testen sonra rahatladım ya çoğu stresden oluyo zaten yaşadıklarımızın ben ara verirsem bide yapmam diye tam gaz devam ediyorum😂

Canimcim, propolis damla kullan. Cok iyi geliyor bagisikliga. Ben kullandim ve cok faydasini gordum. Bende de vardi enfeksiyon cunku. Asilama dusuneceksen de, adetin baslayinca birak sadece.

Canimcim, propolis damla kullan. Cok iyi geliyor bagisikliga. Ben kullandim ve cok faydasini gordum. Bende de vardi enfeksiyon cunku. Asilama dusuneceksen de, adetin baslayinca birak sadece.
Bunyem zayif ya o yuzden bende 1 ay bekliyim o arada da propolis falan kullanayim diye dusunuyorum bende. Valla bunyen kaldiracaksa tabi zaman kaybetme basta bende oyle diyodum ama yamulunca vazgectim 😂

Back