• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar ben bu sabah kusma ve ishal sikayetiyle acillik oldum. Beta HCG 1.20 cikti. 11. Gun bugun. Yukselmez dimi artik antibiyotik falan yazdilar kullanim mi kullanmiyim mi kararsız kaldim

Doktorunu bence ara sor cnm yanlış bişey yapmadan
Devlete gidiyorum yavrum ben aricak doktor yok 😂 hastaneye gitmem gerek ona da mecalim yok. Dayanabildigim kadar ilaci kullanmadan dayanim diyorum. Ama deger yukselmez heralde artik. Hastanede doktora kac cikmis deger dedim. Olculecek deger yok. Basbaya yok dedi 😂

Kızlar benimde yarın kanda gebelik testim var ama hiç umudum kalmadı 3 gün arka arkaya erken gebelik testi yaptım bugünde yaptım hepsi negatif çıktı

Devlete gidiyorum yavrum ben aricak doktor yok 😂 hastaneye gitmem gerek ona da mecalim yok. Dayanabildigim kadar ilaci kullanmadan dayanim diyorum. Ama deger yukselmez heralde artik. Hastanede doktora kac cikmis deger dedim. Olculecek deger yok. Basbaya yok dedi 😂
Üzüldüm cnm yaa sen o zaman bencede yinede dayanmaya çalış inşallah yükselir hiç belli olmaz

Idrar da cikmak icin cok erken ama. Umutsuzluga kapilma. Yarin ola hayrola. Insallah vardir da guzel haberler verirsin bize 😍
Vallah olanların çoğu kişide 12 ile 13 günde positif çıkmış o ikinci çizgi yokmu onu görebilmek için neler yapardım ama başka bişeyde elden gelmiyor 5 sene boyunca hep tek çizgi gördüm o ikinci çizginin sevincini bile göz önüne getiremiyorum

Amaan olmazsa da olmaz. Canimiz sag olsun. Ben bugun o kadar kotu oldum ki bi ara ambulans cagir dedim esime. Simdi durmadan nasilsin ambulansi ariyim mi diyo 😂😂 herseyin basi saglik.bugun bi kere daha anladim.
😂😂 çok geçmiş olsun cnm yaa hormonlar artık tavan yapıyor ben ilk tüp bebek denemiştim o zaman o bütün hormon ilaçların ve hergün yapmam gereken iğneden 15 kilo aldım karnım davul gibi şişmişti artık patliyacaak gibi olduydum sonra zaten dediler çok yumurtalar gelişmiş transferi şimdi değil bir ay sonra yapa biliriz vücüt dinlenmesi gerekiyor dediler şaka gibi yaa ben o yüzden yine tüp bebek denemek isdemedim resmen karnım 5 aylık hamileymişim gibi dolanıyordum

Olaya positif bakman iyi bişey ikinciye iyi hazırlıklı olmuş olursun bizim doktor olmadıktan sonra moraller çok kötü oldumu ikinciyi hemen yapmıyor
Kolay degil 7 yil oldu. Agla agla bi yerden sonra o da bitiyo. Napim. Ben elimden geleni yapiyorum gerisi Rabbimin takdiri. Olmazsa da canimiz sagolsun. Biz de isteriz elbet evladimiz olsun. Evimize nese gelsin. Hele ki ben ayri anne babanın covugu olarak hep kendi mutlu ailemin hayaliyle yasadim. 20 yasina girmemistim evlendigimde. Hep birsuru cocuk istedim. Cok yalniz buyudum benim evlatlarim kalabalik olsun dedim hep. Olmayinca olmuyor. Napalim. Rabbim esimi bana bagislasin. Biz boyle de cok mutluyuz.biz yine biraz aglar atlatiriz. 😂 neler gorduk biz 😂 bunu da asariz elbet✌ sende boyle dusun. Hic takilma

😂😂 çok geçmiş olsun cnm yaa hormonlar artık tavan yapıyor ben ilk tüp bebek denemiştim o zaman o bütün hormon ilaçların ve hergün yapmam gereken iğneden 15 kilo aldım karnım davul gibi şişmişti artık patliyacaak gibi olduydum sonra zaten dediler çok yumurtalar gelişmiş transferi şimdi değil bir ay sonra yapa biliriz vücüt dinlenmesi gerekiyor dediler şaka gibi yaa ben o yüzden yine tüp bebek denemek isdemedim resmen karnım 5 aylık hamileymişim gibi dolanıyordum
Bende rahim filmi cektirirken o kadar kotu oldum ki tedaviyi biraktim. 1 sene hic doktora bile gitmedim. Oluyo boyle seyler. Insan cok etkileniyo

Kolay degil 7 yil oldu. Agla agla bi yerden sonra o da bitiyo. Napim. Ben elimden geleni yapiyorum gerisi Rabbimin takdiri. Olmazsa da canimiz sagolsun. Biz de isteriz elbet evladimiz olsun. Evimize nese gelsin. Hele ki ben ayri anne babanın covugu olarak hep kendi mutlu ailemin hayaliyle yasadim. 20 yasina girmemistim evlendigimde. Hep birsuru cocuk istedim. Cok yalniz buyudum benim evlatlarim kalabalik olsun dedim hep. Olmayinca olmuyor. Napalim. Rabbim esimi bana bagislasin. Biz boyle de cok mutluyuz.biz yine biraz aglar atlatiriz. 😂 neler gorduk biz 😂 bunu da asariz elbet✌ sende boyle dusun. Hic takilma
Ayy cnm benim ya zaten o hayaller yokmu onlar bizi yıktı geçti 😂 benim içinde o kadar en büyük bir sorun olarak görmüyorum sonuşta beterin beteri var ona bakarsak buna bile şükrediyorum gerçekten ama işte millet gelip öyle pat pat pat konuşdumu insanın yine hep aklının ucunda takılı kalıyor yoksam bizde böyle mutluyuz biz eşimle gezer tozarız hep ☺️

Back