- 6 Mart 2017
- 124
- 28
- 98
- 29
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
- #1.121
Ben 2 sene ara verdimBende rahim filmi cektirirken o kadar kotu oldum ki tedaviyi biraktim. 1 sene hic doktora bile gitmedim. Oluyo boyle seyler. Insan cok etkileniyo
Ben biraz sivri dilliyimdir. Arkamdan konusuluyodur eminim de yuzume pek kimse bisey diyemiyo. Soranlara ona da karismayin koca benim karar benim ondan da eksik kalin diyorumAyy cnm benim ya zaten o hayaller yokmu onlar bizi yıktı geçtibenim içinde o kadar en büyük bir sorun olarak görmüyorum sonuşta beterin beteri var ona bakarsak buna bile şükrediyorum gerçekten ama işte millet gelip öyle pat pat pat konuşdumu insanın yine hep aklının ucunda takılı kalıyor yoksam bizde böyle mutluyuz biz eşimle gezer tozarız hep ☺
Ay deme onu ya. Cok pismanim ben. Suan bende durmak yok yola devam diyorum. Hatta pazartesi hemen gidicem ki adet olmadan 2. Icin raporu cikarim de bosuna 1 ay daha beklemeyim diyorumBen 2 sene ara verdimzaten bu ara vermelerimizin yüzünden bence olmuyor millet bakıyom arka arkaya denemelerini yapıyorlar öylece şaşa kalıyom bende
Ben daha şimdi bile hemen ikinciyi denesemi denemesemi arasında kaldım
Ay deme onu ya. Cok pismanim ben. Suan bende durmak yok yola devam diyorum. Hatta pazartesi hemen gidicem ki adet olmadan 2. Icin raporu cikarim de bosuna 1 ay daha beklemeyim diyorumbundan sonra boyle taktik maktik yok bam bam bam
Ay Allah korusun bide o cikarsa basimiza tam olur.yap kızz yapp bizim ne eksiğimiz var değilmi ☺
Benim bildiğim ilkin kontroll ediyorlar doktor yapa biliriz derse yapıyorlar kist oluşması yüksekmiş aşılama tutmayan kişilerde inşallah öyle bişey olmadan hemen yapa bilirsin
İnşallah olmaz zaten bi o eksik kalmıştı oda olursa tam olur amaaan olmaz yaa iyi düşünelim kızz ben birde günleri karıştırmışım yaa yarın pazar hey allahım yaaAy Allah korusun bide o cikarsa basimiza tam olur.
Ay Allah korusun bide o cikarsa basimiza tam olur.yap kızz yapp bizim ne eksiğimiz var değilmi ☺
Benim bildiğim ilkin kontroll ediyorlar doktor yapa biliriz derse yapıyorlar kist oluşması yüksekmiş aşılama tutmayan kişilerde inşallah öyle bişey olmadan hemen yapa bilirsin
Bende oyleydim ama benim ki rahatliktanİnşallah olmaz zaten bi o eksik kalmıştı oda olursa tam olur amaaan olmaz yaa iyi düşünelim kızz ben birde günleri karıştırmışım yaa yarın pazar hey allahım yaatest sonucunu o kadar merak ediyorumki günleri bile karıştırıyorum pazartesi test yapılacak
Ay Allah korusun bide o cikarsa basimiza tam olur.
Bende oyleydim ama benim ki rahatliktanbugun hastanede kac gun oldu dedi bilmem 25inde yapildi iste dedim
İdrar testi kaçıncı gün doğru sonuç verir acaba yani ilacın etkisi bitmiş olurVallah olanların çoğu kişide 12 ile 13 günde positif çıkmış o ikinci çizgi yokmu onu görebilmek için neler yapardım ama başka bişeyde elden gelmiyor 5 sene boyunca hep tek çizgi gördüm o ikinci çizginin sevincini bile göz önüne getiremiyorum
14 gün sonra yapın diyorlar doktorlar ama benim duyduklarımda 12 ile 13 gün yapıp positif çıkanların tutmuş kandada çıkmış hep bilmiyomki çoğuda çok erken diyor bende hep negatif çıktıİdrar testi kaçıncı gün doğru sonuç verir acaba yani ilacın etkisi bitmiş olur
Kızlar aşılama yaptırıp adet olup diğer ay adet gecikmesi Yaşadınız mıOlaya positif bakman iyi bişey ikinciye iyi hazırlıklı olmuş olursun bizim doktor olmadıktan sonra moraller çok kötü oldumu ikinciyi hemen yapmıyor
Anladım teşekkür ederim14 gün sonra yapın diyorlar doktorlar ama benim duyduklarımda 12 ile 13 gün yapıp positif çıkanların tutmuş kandada çıkmış hep bilmiyomki çoğuda çok erken diyor bende hep negatif çıktı
Ben biraz sivri dilliyimdir. Arkamdan konusuluyodur eminim de yuzume pek kimse bisey diyemiyo. Soranlara ona da karismayin koca benim karar benim ondan da eksik kalin diyorumcok geziyoruz biz de 7 yilda 15 sehir gormusuz. 81 de 15 daha durun benim gorecek yerlerim var diyorum
Bişey değil cnmAnladım teşekkür ederim
Kız yorumlarda okudum ama anlamadım ne ambulansı noldu? İyi misin? Sonucun netleştimi? Bu arada benim mide bulantım geçtiAy deme onu ya. Cok pismanim ben. Suan bende durmak yok yola devam diyorum. Hatta pazartesi hemen gidicem ki adet olmadan 2. Icin raporu cikarim de bosuna 1 ay daha beklemeyim diyorumbundan sonra boyle taktik maktik yok bam bam bam
Uykudan bulantiyla uyandim. Ama ayni zmanda boyle gucum kesildi cok degisik bisey oldu. Lavaboya zor attim kendimi. Cok afedersin alttan ustten bi 15 dk hic durmadan cikardim. Esimde korktu napim bisey soyle dediKız yorumlarda okudum ama anlamadım ne ambulansı noldu? İyi misin? Sonucun netleştimi? Bu arada benim mide bulantım geçtidoktor randevumu iptal ettim. Kızlar size bir bomba bırakayım şu saraçoğlunun infertilite kitinden sipariş verdim birde onu deneyeceğiz sperm ileri hızı hareketliliği için. Ayrıca 2. Aşılama denememi 2-3 ay sonra yapmayı düşünüyorum çünkü benim feleğim şaştı yahu anca toparlandım. O bekleme süresinde eşimde bende takviyeler kullanacağız işte bitkisel. Nasibimizde bir evlat sahibi olmak varsa er geç ulaşırız, yoksada can sağlığı artık. Hayırlısı inşallah bu arada aşılamam tutmadı diye hiç üzülüp ağlamadım ama o bekleme süreci beni harbiden çok yıprattı. Hormonlar benim dengemi şaşırtıyor
Bende yaptırdım bugün kan testi 1.20 çıktı yani negatif oluyo canım ben ara vermeyi düşünmüyor hazır vücudum da ilaçlarla dolu zaten hemen devam edicem sadece doktorumu değiştirsem mı diye düşünüyorum o yanıUykudan bulantiyla uyandim. Ama ayni zmanda boyle gucum kesildi cok degisik bisey oldu. Lavaboya zor attim kendimi. Cok afedersin alttan ustten bi 15 dk hic durmadan cikardim. Esimde korktu napim bisey soyle dedibende napiyosan yap taksi mi çağırıyosun ambulans mi ama bisey yap dedim 1.20 cikti sonuc. Bence kesin sonuc bu cunku 11. Gün bugun. Ama yine de pazartesi tekrarlicam. Adet gunum de sali zaten. Bende sendenim. Bu ay dinlenicem. Progesteronun yan etkisiymis hepsi. Canimi sokakta bulmadim valla. Bu ay bi toparlanim. Bagisiklik guclendirecek seyler yapim. Sonra 2.denicem. Olursa olur olmazsa canim sagolsun
Bende enfeksiyon cikti ama. Once kendime bakim de bi. Sonra denerim yine.Bende yaptırdım bugün kan testi 1.20 çıktı yani negatif oluyo canım ben ara vermeyi düşünmüyor hazır vücudum da ilaçlarla dolu zaten hemen devam edicem sadece doktorumu değiştirsem mı diye düşünüyorum o yanı
İlacın etkisi ile boşta kaldığın ay bile tutabiliyormuş onuda göz önünde bulundurabilirsin. İlaçlar benim feleğimi şaşırttı o yüzden bir daha doz yüklemek istemiyorum. Ama pes de etmedim deniyeceğim yine ama aynı doktor ile değilBende yaptırdım bugün kan testi 1.20 çıktı yani negatif oluyo canım ben ara vermeyi düşünmüyor hazır vücudum da ilaçlarla dolu zaten hemen devam edicem sadece doktorumu değiştirsem mı diye düşünüyorum o yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?