- 23 Ekim 2018
- 128
- 82
- 48
- 34
- Konu Sahibi Tuanatuna01
- #1.081
Teşekkür ederim canım2 asilama 3 tup bebek canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım2 asilama 3 tup bebek canim
Rapor işini hangi hastanede yaptırdın canım benimValla rapor icin mecbur bana kalsa yaptirmam ama devlet baba bana sormuyo maalesef
Ben her seyi zeynep kamilde yaptiriyorum. Biraz kalabalik ama hizli ilerliyor yine de. Bi tek rahim filmini orda cektirme bence. Gerci herkes farkli soyluyor ama ben bi daha cektirecek olsam ozel de cektirirm. Benim kolay canim acimaz ama ben sonrasinda tedaviye ara verdim. O derece.Rapor işini hangi hastanede yaptırdın canım benim
Peki aşılama için ne kadar assagi yukarı verdinBen her seyi zeynep kamilde yaptiriyorum. Biraz kalabalik ama hizli ilerliyor yine de. Bi tek rahim filmini orda cektirme bence. Gerci herkes farkli soyluyor ama ben bi daha cektirecek olsam ozel de cektirirm. Benim kolay canim acimaz ama ben sonrasinda tedaviye ara verdim. O derece.
Yarin sabah vercem canim tekrar testi, dr oyle demisti. Ogrenince paylasirim tabi kiCanim naptin tahlili tekrarlicaktin. Iyi haberlerini bekliyoruz❤
Üfff ya. Tabi ki hayirlisi olsun da. Uzuldum valla oyleyse de vakit kaybetmeden doktoruna danis tekrar. Durmak yok yola aymen devam edelim canim. Elbet olcak, vakti saati var demek kiKızlar benimde adet günüm bugün. Yavaştan gelmeye başladı sanırım
Bu ayda olmadı galiba hayırlısı olsun
Hastaneye hic vermiyosun zaten. Eger sende de bi sorun yoksa yani ozel bi durumun yoksa ve ilkse benimle giden herkese de bana da ayni ilaclari yazdilar.330 tl tuttu. Hepsi bu kadar. Ama mesela bi bayan vardi onun 2. Denemesiymis ve yumurtaliklari ilaca cevap vermiyomus. Ona gonalf yazdilar. O 900 lira odedi. Eczaneye birlikte gittik. Ordan biliyorum. Bize de cetrodite bi ilac yazdilar.Peki aşılama için ne kadar assagi yukarı verdin
Benim pko varHastaneye hic vermiyosun zaten. Eger sende de bi sorun yoksa yani ozel bi durumun yoksa ve ilkse benimle giden herkese de bana da ayni ilaclari yazdilar.330 tl tuttu. Hepsi bu kadar. Ama mesela bi bayan vardi onun 2. Denemesiymis ve yumurtaliklari ilaca cevap vermiyomus. Ona gonalf yazdilar. O 900 lira odedi. Eczaneye birlikte gittik. Ordan biliyorum. Bize de cetrodite bi ilac yazdilar.
Yumartqliklarim cevap veriyor sıkıntı yokBenim pko var
Bende de pko var dün aldım gonalf 2 kutu bide çatlatma iğnesine 550 ödedim canım raporluYumartqliklarim cevap veriyor sıkıntı yok
Peki bu rapor kaç günde alınabiliyor eşimizle birlikte mi gitmemiz gerekBende de pko var dün aldım gonalf 2 kutu bide çatlatma iğnesine 550 ödedim canım raporlu
Nüfus kayıt örneği verdim rapor hemen çıkmadı ama eczane rapor çıkmış gibi işlem yaptı 2-3 günü buluyormuşPeki bu rapor kaç günde alınabiliyor eşimizle birlikte mi gitmemiz gerek
İstedikleri evraklari hazirlayinca esinle birlikte gitmen gerek dosya acilmasi icin. Bir de asilama gunu esinle gitmen gerek. Onun disinda ben hep tek gittim. Tup bebek Raporu sgk ile anlasmali ozel hastanelerin hepsinde geciyor. Asilama hakkinda bi bilgim yok maalesef.Tutki raporu aldık Bu rapor ile herhangi bir özelde işlem yaptirabilirmiyiz yanu özelde bu rapor geçerli olurmu
Çok tesékkurederimİstedikleri evraklari hazirlayinca esinle birlikte gitmen gerek dosya acilmasi icin. Bir de asilama gunu esinle gitmen gerek. Onun disinda ben hep tek gittim. Tup bebek Raporu sgk ile anlasmali ozel hastanelerin hepsinde geciyor. Asilama hakkinda bi bilgim yok maalesef.
Çok tesékkurederimNüfus kayıt örneği verdim rapor hemen çıkmadı ama eczane rapor çıkmış gibi işlem yaptı 2-3 günü buluyormuş
Bugun bi doktora gitseydin keske ya. Bu kadar uzun surermi bilemedim. Belki baska biseyden oluyor.Kızlar benim akşam olunca mide bulantım yine başladı. Progestanı kesipte böyle bir şey yaşayan oldumu aranızda? Dün akşam kusmuştum hatta. Doktor yarında olursa mide bulantısı için hap kullanabilirsin dedi ama almadım. Hormon dengesizliğinden mi oluyor gerçekten acaba?
Yarın gideyim bari başka bir kadın doğum doktoruna. Akşam olunca içime bir sıkıntı düşüyor sanki öküz oturuyor böğrüme. Sonra mide bulantım başlıyor. Aşılama tutmadı diye kafama takmadım. Hani ondan oluyor desem. Hayatımda ki tek değişiklik progestan hapını bırakmış olmam ve regl olmam. Kanamamda yoğun gidiyor.Bugun bi doktora gitseydin keske ya. Bu kadar uzun surermi bilemedim. Belki baska biseyden oluyor.
Ya ne kadar takmiyoruz desek de takiyoruz iste. Belkide psikolojiktir. Aksamlari oluyosa sadece. Progesterondan olsa gunduz de olmasi gerekmez mi. Iyisi mi sen git bi kontrol yaptir icin rahat etsin. Boyle yasanmaz yoksa.Yarın gideyim bari başka bir kadın doğum doktoruna. Akşam olunca içime bir sıkıntı düşüyor sanki öküz oturuyor böğrüme. Sonra mide bulantım başlıyor. Aşılama tutmadı diye kafama takmadım. Hani ondan oluyor desem. Hayatımda ki tek değişiklik progestan hapını bırakmış olmam ve regl olmam. Kanamamda yoğun gidiyor.