- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
- #1.061
Ayy deme yaa. Kanaman geldi miKızlar benimde adet günüm bugün. Yavaştan gelmeye başladı sanırım
Bu ayda olmadı galiba hayırlısı olsun
Dur bakalim ya belki gelmez. Olamaz miÇok az geldi canım. Ama devamı gelecek muhtemelen çünkü bugün adet günüm zaten ☹
Mübarek cuma gününün hürmetine öyle olsa keske. Nasip herşey beklemedeyim bakalım haberdar ederim siziDur bakalim ya belki gelmez. Olamaz mi
stres yapma, her şeyde vardır bi hayır. Belki yerleşme kanamasıdır. değilse de strese sokma kendini.Mübarek cuma gününün hürmetine öyle olsa keske. Nasip herşey beklemedeyim bakalım haberdar ederim sizi
Progestan kullandım canım. Ay bilmiyorum ya çok umutlu değilim açıkçası. Allah'tan ümit kesilmez ama neticede adet günüm yerleşme kanaması diyemiyorum yani. Tüp bebeğe geçiş yapcam galiba bu gidişle. İşimi filan bıraktım sırf çocuk sahibi olmak için. İş yerinde en azından kafa dağıtıyorum biraz. Aşılama tutmazsa tüp bebek yaptıralim diyordu eşim. O da tutmazsa üzülmek istemiyorum artık yastres yapma, her şeyde vardır bi hayır. Belki yerleşme kanamasıdır. değilse de strese sokma kendini.
ilaç kullanıyor muydun sen?
Döllenme olduktan 10-12 gün sonra bebeğin anne rahmine tutundugu sıra orda küçük bı kanama gerceklesiyomus canım. Adet kanından farklı olduğu söyleniyor koyu kahverengi ya da pembemsi diye duymuştum. Abimin esinde koyu kahverengi şeklinde olmuştuYerleşme kanaması ne oluyor kızlar ben onu bi türlü anlayamadım
Ama hemen bozma moralini bekle bakalım başlayacak mı adet hakkımızda hayırlısı olsun bende de peçeteye silince kahverengi akıntı gibi bişey var ama ben zaten adet olmayı bekliyorum testden sonra inşallah senin ki yerleşme kanamasıdırKızlar benimde adet günüm bugün. Yavaştan gelmeye başladı sanırım
Hemen karamsarlik yok dur bakalim. Hem zaten yerlesme kanamasi tahmini adet tarihine denk gelir. Bosuna ustune gorme denmiyor. Su mubarek gunun hurmetine,dualarim seninle kardesim. Olmazsa da yolumuza bakicaz pes etmek karamsarliga dusmek yok. Bende senin gibiyim. Sirf rahat rahat doktora gidebileyim diye isimi biraktim. Cok iyi anliyorum. Ama sabır. Cokca sabir duaProgestan kullandım canım. Ay bilmiyorum ya çok umutlu değilim açıkçası. Allah'tan ümit kesilmez ama neticede adet günüm yerleşme kanaması diyemiyorum yani. Tüp bebeğe geçiş yapcam galiba bu gidişle. İşimi filan bıraktım sırf çocuk sahibi olmak için. İş yerinde en azından kafa dağıtıyorum biraz. Aşılama tutmazsa tüp bebek yaptıralim diyordu eşim. O da tutmazsa üzülmek istemiyorum artık ya
Sen şimdi aşılama mı yaptırcaksin canım. Allah razı olsun duaların içinHemen karamsarlik yok dur bakalim. Hem zaten yerlesme kanamasi tahmini adet tarihine denk gelir. Bosuna ustune gorme denmiyor. Su mubarek gunun hurmetine,dualarim seninle kardesim. Olmazsa da yolumuza bakicaz pes etmek karamsarliga dusmek yok. Bende senin gibiyim. Sirf rahat rahat doktora gidebileyim diye isimi biraktim. Cok iyi anliyorum. Ama sabır. Cokca sabir dua
Yaptirdim canim kismetse pazartesi tahlil yapicam tabi adet olmazsam o zmanaSen şimdi aşılama mı yaptırcaksin canım. Allah razı olsun duaların için
Canim naptin tahlili tekrarlicaktin. Iyi haberlerini bekliyoruz❤Etmez miyim canim benim tabiki de. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin herkese. Hassas bi konu malum, damdan dusenin halini damdan dusen biliyor sadece. Emin ol hep aklimdasiniz
İkinci aşılamayı yaptrcakmisinYaptirdim canim kismetse pazartesi tahlil yapicam tabi adet olmazsam o zmanabenimde pazartesi sali adet gunum. Agrim da var geliyo gibi. Ikinci asilamanin planini yapmaya basladim simdiden
Değildir cnm yaaa dua edelim olmasın moralini yüksek tutKızlar benimde adet günüm bugün. Yavaştan gelmeye başladı sanırım
Valla rapor icin mecbur bana kalsa yaptirmam ama devlet baba bana sormuyo maalesefİkinci aşılamayı yaptrcakmisinben de tüp bebek düşünmeye başladım.
Devlette kaç aşılama kaç tüp bebek hakkımız var tatlımValla rapor icin mecbur bana kalsa yaptirmam ama devlet baba bana sormuyo maalesef
2 asilama 3 tup bebek canimDevlette kaç aşılama kaç tüp bebek hakkımız var tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?