- 22 Şubat 2016
- 221
- 72
- 48
- 32
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
- #1.041
Darisi bizlere olsun insallah. Dua et bizlere de hamilelerin duasi kabul olur derlerAynen canim. Hala oyle. Meme hassasiyeti ve kasik agrisi var zaman zaman.
Bu arada degerin kac cikti canimAynen canim. Hala oyle. Meme hassasiyeti ve kasik agrisi var zaman zaman.
İlk aşılamanmıydı canım nasıl belirtiler yaşadın azcık anlatırmısınSagolasin canim benim. Evet 22 haziranda asilama olmustum ben de
Cnm sen erken gebelik testi yapmişmıydın yoksam kanda gebelik testine kadar bekledinmi ?Aynen canim. Hala oyle. Meme hassasiyeti ve kasik agrisi var zaman zaman.
Hayırlısı olsun inşallahKizlar, hamileyim. Ogrendim simdi.
2 yil once de bu sekilde hamile kalmistim ama 6, ayimda farkedilmeyen enfeksiyon sebebyle erken dogum yaptim. 4 saat yasadi kizim. Kucagima aldim bir kez, ama yasamiyordu o an.
Simdi mutluyum ama buruk oluyor insan onca seyden sonra, cok aci cektik esimle cunku. Rabbim hepimizin kucagina evladimizi sag salim alabilmeyi nasip etsin kizlar. Bu surecteki desteginiz icin de minnettarim
Etmez miyim canim benim tabiki de. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin herkese. Hassas bi konu malum, damdan dusenin halini damdan dusen biliyor sadece. Emin ol hep aklimdasinizDarisi bizlere olsun insallah. Dua et bizlere de hamilelerin duasi kabul olur derler
Degerim 81 kusurdu canim. 2 gun sonra tekrar kan verecegim. Iki kat artmasi gerek eger hersey yolundaysaBu arada degerin kac cikti canim
Çok güzel anlatmışsın canım ağzına sağılık sen pozitif olunca bende umutlandım yine Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını inşallah ❣Şoyle kizlar, ilk asilamam. Gonalf ve ovitrelle kullandim. 22 sinde asilamam oldu, iste 12 gun sonra gebelik testi yaptirdi dr. acikcasi reglimden once biraz meme hassasiyetim olurdu, ama bu sefer cok asiri oldu, sutyen bile cok aci verdi. Ben ignelerden kaynakli sanmistim acikcasi. Ama su an bile devam ediyor hala. Kasik agrilarim da az az olup geciyordu. Su an baya aciyor ve daha sık geliyor. Vajinal jel crinone, coraspin, d vitamini, folik asit kullaniyorum. Hicbir hastaligim fln olmamasina ragmen verdi bunlari. Asilamadan beri kulaniyorum, vajinal jelden bir kutu daha aldirdi devam etmem icin.
Bi de, gebelik testi fln yapmadim, hem uzulmemek icin hem de idrar testi su an yapsam bile cikacagini sanmiyorum. Cikmasi icin degerin 200lerin ustunde olmasi lazim. Kan testi sonucu cikmasini beklerken, karnima heyecandan agri girdi, kalbim nasil atiyor. Cok kotu oldum. Sadece kendimi, negatifse esimin yaninda aglamiyim bari die kendi kendimi yiyordum, cunku bende bi sikinti yoktu, esimin sperm sayisi azdi. Birkac ay evvelki spermiograminda, hizli hareketli sifir, yavas hareketli yuzde 10 flndi. Doktor bile sasirdi bugun pozitifi gorunce, cunku bizi direkt tup bebege yonlendirmek istedi, biz reddettik. Parayi alirken bile gerilmisti adam, hani nasilsa bosa gidecek tedavi die
Ama bizim acimizdan bakarsak da, ben her gun yumurtami, kabak cekirdegimi, pekmez tahinimi, hatta ayvami yedim. Kendimi asilama pozitif olmus gibi vucudumu kontrol altina almaya calistim acikcasi. Esimi de inandirmis olmaliyim ki, bugun pozitifi gorunce sevinse de aman aman sevinemedi, nasilsa biliyordum bole olcagini dedi o derece. En cok dedigim gibi dr sasirdi.
Benim kendi acimdan en korktugum seyse iste, hamileligin kendisi. Kizlar ins pozitifli gorursunuz, gorunce de nolur doktorunuz istemese bile her gidisinizde tam idrar, idrar kulturu, kan verin. Ben enfeksiyon kaynakli 2 yil once yavrumu kaybettim 6 aylik hamileyken. Rabbim kimsenin basina vermesin, hevesini kursaginda birakmasin
Sonra ben gibi, hamile de kalsa ici bi buruk oluyor. Acaba kucagima alabilecek miyim, vs die daha duygusal bakiyoruz olaya esimle. Ve 14. Haftamda dikis atilmasi gerekiyor bana. Bunu da farkermedi ilk doktorum. Bu yuzden sizden ikinci ricam, rahminizi olcturun, siz rica edin doktordan. Kulupteki hikayeleri okursaniz, boyle ileri aylarda evlat kaybedip, defnedip, aci yasayanlari gordukce, hamile olamamak daha mi iyiydi die bile dusunuyor insan valla. Ben bi arkadasiniz olarak elimden geldigince anlatiyorum bildigimi, cunku bu sefer daha tecrubeliyim. Ama cogunuzun su an ilk hamileligi olacak ve binbir ugras var caba var. E neden aci yasayacagiz ki, bilen bilmeyene anlatacak anca oyle.
Ama ilk hedefimiz pozitifi duymak. Rabbim en kisa zamanda tattirsin o guzelligi ins. Duamdasiniz
Çok acı ya etrafımdaki herkes hamile.şimdi yeni evlenenlerden önce kalabileyim siye dua editorum.çok acı gerçekten çok yıpratıcı.Kızlar benim moralim bugün çok bozuk kardeşim ikinciye hamileymiş 1 buçuk aylıkmış ve ben öylece kala kalıyorum hep aynı şey onların adına çok seviniyorum gerçekten iki tane yiğenim var iki kücük kardeşlerimden birer dene çok seviyorum onları teki daha 2 yaşına yeni girecek tekide daha 4 aylık ama işte bu sefer çevremdekiler bana nasıl bakıyorlar neler söylüyorlar bi bilseniz çok zoruma gidiyor babamın eline ilk torunu ben veremedim benden sonra evlenen iki bacımda hamile kaldı çocukları oldu bir gün kız kardeşim doğumdan sonra oğluna bişey yapacaklardı bende hani öyle olmaz benim bildiğim böyle yapılır demiştim konu neydi şimdi hatırlamıyorum ama orda kendi annem bile bana sen ne bilecen anne değilsin ben bilirim dedi benim dünyam başıma yıkıldı o an allah canımı alsın dedim ya doğru ben nebilecem ben anne olamadımki herşeyi anne olduktan sonra öğreniliyormuş neyse karışmim diyorum işte yapamıyorum bir gün yine bişey olmuştu annem kardeşime yiğenimle ilgili bişey yine hatırlamıyorum konuyu yine bişey dedim bana yine demezmi senmi bütün gece bakıyon ne bilecen anne olan kişi bilir ya yüzüme yüzüme hep vurun bana vallah vurun yaa ertesi gün gelip benden özür diliyor ben hiç unuttum özür dilerim annem öyle demek isdemedim vs fln filan işte kızlar gerçekten ben yoruldum çocuğum olup olmaması beni belki bu kadar yıpratmazdı bilmiyorum ama işte yakınlarından hep böyle sorunlarla yaşamak insanı bitiriyor ilk bundan 2 sene önce tüp bebek denemiştik o zaman dükkanımız vardı annem yardıma geliyordu işte o zaman kardeşim yine hamile kaalmıştı ve ben aynen şimdiki gibi test sonucumu bekliyordum sürekli anneme benim yanımda sen niye dükkana gidiyorsun onların dükkanı benim sana ihtiyacım var ben hamileyim diyordu bağırdım çağırdıydım kendisine çıktım evden arabaya bindim ağlıya ağlıya sürdüm resmen ölmek istetim kardeş değil sanki baş düşmanın herkez o zaman biliyorsu tüp bebek yaptığımı fazla iş yapmamam içinde annem dükkana yardıma geliyordu ama olmadı tutmadı işte bu ayda işte aşılama yaptık ve ben yine test sonucumu beklerken yine kardeşim hamile ne tesadüf ya vallah anlamıyorum artık kalbimin üzerinde yük var ve o kdar ağırki nefes almakta zorlanıyorum iki defa test yaptım ikiside negatif çıktı vallah hiç umudum kalmadı herşey üst üste geliyor amaaaaaan sizinde başınızı ağrıttım kusura bakmayın sevinçli haber almışken arkadaşımızdan bende buraya böyle şeyler yazıyom kusura bakmayın yine napim ama sizleri buldum beni anlıyanlar tek sizlersiniz bende o yüzden içimi rahatlatmak istetim bıraz
Ah canım yaaaa ne güzel dile getirmişsin hislerini. Ben de bugün kendime zorla kan pıhtılaşması testi yaptırdım.hoca direk corasprin başladı zaten.koşturmasam peşinde belki ben de olaacak bebeğimi kaybedecektim sadece bu yüzden .allah sağlık versin gerçekten.Şoyle kizlar, ilk asilamam. Gonalf ve ovitrelle kullandim. 22 sinde asilamam oldu, iste 12 gun sonra gebelik testi yaptirdi dr. acikcasi reglimden once biraz meme hassasiyetim olurdu, ama bu sefer cok asiri oldu, sutyen bile cok aci verdi. Ben ignelerden kaynakli sanmistim acikcasi. Ama su an bile devam ediyor hala. Kasik agrilarim da az az olup geciyordu. Su an baya aciyor ve daha sık geliyor. Vajinal jel crinone, coraspin, d vitamini, folik asit kullaniyorum. Hicbir hastaligim fln olmamasina ragmen verdi bunlari. Asilamadan beri kulaniyorum, vajinal jelden bir kutu daha aldirdi devam etmem icin.
Bi de, gebelik testi fln yapmadim, hem uzulmemek icin hem de idrar testi su an yapsam bile cikacagini sanmiyorum. Cikmasi icin degerin 200lerin ustunde olmasi lazim. Kan testi sonucu cikmasini beklerken, karnima heyecandan agri girdi, kalbim nasil atiyor. Cok kotu oldum. Sadece kendimi, negatifse esimin yaninda aglamiyim bari die kendi kendimi yiyordum, cunku bende bi sikinti yoktu, esimin sperm sayisi azdi. Birkac ay evvelki spermiograminda, hizli hareketli sifir, yavas hareketli yuzde 10 flndi. Doktor bile sasirdi bugun pozitifi gorunce, cunku bizi direkt tup bebege yonlendirmek istedi, biz reddettik. Parayi alirken bile gerilmisti adam, hani nasilsa bosa gidecek tedavi die
Ama bizim acimizdan bakarsak da, ben her gun yumurtami, kabak cekirdegimi, pekmez tahinimi, hatta ayvami yedim. Kendimi asilama pozitif olmus gibi vucudumu kontrol altina almaya calistim acikcasi. Esimi de inandirmis olmaliyim ki, bugun pozitifi gorunce sevinse de aman aman sevinemedi, nasilsa biliyordum bole olcagini dedi o derece. En cok dedigim gibi dr sasirdi.
Benim kendi acimdan en korktugum seyse iste, hamileligin kendisi. Kizlar ins pozitifli gorursunuz, gorunce de nolur doktorunuz istemese bile her gidisinizde tam idrar, idrar kulturu, kan verin. Ben enfeksiyon kaynakli 2 yil once yavrumu kaybettim 6 aylik hamileyken. Rabbim kimsenin basina vermesin, hevesini kursaginda birakmasin
Sonra ben gibi, hamile de kalsa ici bi buruk oluyor. Acaba kucagima alabilecek miyim, vs die daha duygusal bakiyoruz olaya esimle. Ve 14. Haftamda dikis atilmasi gerekiyor bana. Bunu da farkermedi ilk doktorum. Bu yuzden sizden ikinci ricam, rahminizi olcturun, siz rica edin doktordan. Kulupteki hikayeleri okursaniz, boyle ileri aylarda evlat kaybedip, defnedip, aci yasayanlari gordukce, hamile olamamak daha mi iyiydi die bile dusunuyor insan valla. Ben bi arkadasiniz olarak elimden geldigince anlatiyorum bildigimi, cunku bu sefer daha tecrubeliyim. Ama cogunuzun su an ilk hamileligi olacak ve binbir ugras var caba var. E neden aci yasayacagiz ki, bilen bilmeyene anlatacak anca oyle.
Ama ilk hedefimiz pozitifi duymak. Rabbim en kisa zamanda tattirsin o guzelligi ins. Duamdasiniz
Kat kat artsin insallah ❤ simsiki tutunsun sana minnakDegerim 81 kusurdu canim. 2 gun sonra tekrar kan verecegim. Iki kat artmasi gerek eger hersey yolundaysa
Çok güzel dile getirmişsin hisslerini cnm allah kucağına almayı nasip eder inşallah senin içinde dua ediyorum cnmŞoyle kizlar, ilk asilamam. Gonalf ve ovitrelle kullandim. 22 sinde asilamam oldu, iste 12 gun sonra gebelik testi yaptirdi dr. acikcasi reglimden once biraz meme hassasiyetim olurdu, ama bu sefer cok asiri oldu, sutyen bile cok aci verdi. Ben ignelerden kaynakli sanmistim acikcasi. Ama su an bile devam ediyor hala. Kasik agrilarim da az az olup geciyordu. Su an baya aciyor ve daha sık geliyor. Vajinal jel crinone, coraspin, d vitamini, folik asit kullaniyorum. Hicbir hastaligim fln olmamasina ragmen verdi bunlari. Asilamadan beri kulaniyorum, vajinal jelden bir kutu daha aldirdi devam etmem icin.
Aynen cnm ama işte yapacak bişey yok hep birlikte ayakta durup direnicez allah bizim kucağımızı boş bırakmayacktır eminim cnm hepinizin duacısıyım inşallah olu verirÇok acı ya etrafımdaki herkes hamile.şimdi yeni evlenenlerden önce kalabileyim siye dua editorum.çok acı gerçekten çok yıpratıcı.
Ne güzel anlatmışsın ALLAH razı olsun canımŞoyle kizlar, ilk asilamam. Gonalf ve ovitrelle kullandim. 22 sinde asilamam oldu, iste 12 gun sonra gebelik testi yaptirdi dr. acikcasi reglimden once biraz meme hassasiyetim olurdu, ama bu sefer cok asiri oldu, sutyen bile cok aci verdi. Ben ignelerden kaynakli sanmistim acikcasi. Ama su an bile devam ediyor hala. Kasik agrilarim da az az olup geciyordu. Su an baya aciyor ve daha sık geliyor. Vajinal jel crinone, coraspin, d vitamini, folik asit kullaniyorum. Hicbir hastaligim fln olmamasina ragmen verdi bunlari. Asilamadan beri kulaniyorum, vajinal jelden bir kutu daha aldirdi devam etmem icin.
Ya benim cok gerilince falan oyle oluyor. Bi kac gundur sende ister istemez gerildin. O yuzden olabilir belki de ilaci birden birakinca olmus olabilir. Cok kotuysen bi hastaneye git bence sonucta o kadar ilac kullandin.Kızlar benim sonuç negatif olunca doktor progestanı bırakmamı söyledi. Yalnız gecenin şu saatinde kustum. Bu hapı birden bire bıraktığım için olabilir mi? Bir fikriniz var mı? Midem çok kötü bulanıyor. Hamilelik felan olma ihtimali sıfır daha sabah test yapıldı. Bu yaşadığım neyin nesi anlam veremiyorum. Hormonel bir durum mu normal mi acaba?
Valla dayanamadım doktoruma yazdım. Cevap verdi; progestanı bıraktığım için hormonel bir durumdan kaynaklanıyor olabilir mi kusmam diye sordum oda evet olabilir hiç bir şey yapmayın yarın devam ederse bulantı giderici emedur tablet alın dedi.Ya benim cok gerilince falan oyle oluyor. Bi kac gundur sende ister istemez gerildin. O yuzden olabilir belki de ilaci birden birakinca olmus olabilir. Cok kotuysen bi hastaneye git bence sonucta o kadar ilac kullandin.
Rabbim yardimcin olsun. Kolay surecler degil sonucta. Insallah gecer bir an once de rahatlarsin birazValla dayanamadım doktoruma yazdım. Cevap verdi; progestanı bıraktığım için hormonel bir durumdan kaynaklanıyor olabilir mi kusmam diye sordum oda evet olabilir hiç bir şey yapmayın yarın devam ederse bulantı giderici emedur tablet alın dedi.
Uyumak istiyorum uyuyamıyorumda. Dediğin gibi günlerdir yaşadığım stresin etkiside olabilir. Bakalım inşallah geçer. Tam evhamlı biri haline geldim iyice.
ya çok üzüldüm artık stresten vücudumuz mahvoluyor ya.Valla dayanamadım doktoruma yazdım. Cevap verdi; progestanı bıraktığım için hormonel bir durumdan kaynaklanıyor olabilir mi kusmam diye sordum oda evet olabilir hiç bir şey yapmayın yarın devam ederse bulantı giderici emedur tablet alın dedi.
Uyumak istiyorum uyuyamıyorumda. Dediğin gibi günlerdir yaşadığım stresin etkiside olabilir. Bakalım inşallah geçer. Tam evhamlı biri haline geldim iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?