Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olsun inşallah maşallah belirtilerin nelerdi yazarmışım kaç gün geçti aşılamanın üstünden

Şoyle kizlar, ilk asilamam. Gonalf ve ovitrelle kullandim. 22 sinde asilamam oldu, iste 12 gun sonra gebelik testi yaptirdi dr. acikcasi reglimden once biraz meme hassasiyetim olurdu, ama bu sefer cok asiri oldu, sutyen bile cok aci verdi. Ben ignelerden kaynakli sanmistim acikcasi. Ama su an bile devam ediyor hala. Kasik agrilarim da az az olup geciyordu. Su an baya aciyor ve daha sık geliyor. Vajinal jel crinone, coraspin, d vitamini, folik asit kullaniyorum. Hicbir hastaligim fln olmamasina ragmen verdi bunlari. Asilamadan beri kulaniyorum, vajinal jelden bir kutu daha aldirdi devam etmem icin.
Bi de, gebelik testi fln yapmadim, hem uzulmemek icin hem de idrar testi su an yapsam bile cikacagini sanmiyorum. Cikmasi icin degerin 200lerin ustunde olmasi lazim. Kan testi sonucu cikmasini beklerken, karnima heyecandan agri girdi, kalbim nasil atiyor. Cok kotu oldum. Sadece kendimi, negatifse esimin yaninda aglamiyim bari die kendi kendimi yiyordum, cunku bende bi sikinti yoktu, esimin sperm sayisi azdi. Birkac ay evvelki spermiograminda, hizli hareketli sifir, yavas hareketli yuzde 10 flndi. Doktor bile sasirdi bugun pozitifi gorunce, cunku bizi direkt tup bebege yonlendirmek istedi, biz reddettik. Parayi alirken bile gerilmisti adam, hani nasilsa bosa gidecek tedavi die
Ama bizim acimizdan bakarsak da, ben her gun yumurtami, kabak cekirdegimi, pekmez tahinimi, hatta ayvami yedim. Kendimi asilama pozitif olmus gibi vucudumu kontrol altina almaya calistim acikcasi. Esimi de inandirmis olmaliyim ki, bugun pozitifi gorunce sevinse de aman aman sevinemedi, nasilsa biliyordum bole olcagini dedi o derece. En cok dedigim gibi dr sasirdi.

Benim kendi acimdan en korktugum seyse iste, hamileligin kendisi. Kizlar ins pozitifli gorursunuz, gorunce de nolur doktorunuz istemese bile her gidisinizde tam idrar, idrar kulturu, kan verin. Ben enfeksiyon kaynakli 2 yil once yavrumu kaybettim 6 aylik hamileyken. Rabbim kimsenin basina vermesin, hevesini kursaginda birakmasin
Sonra ben gibi, hamile de kalsa ici bi buruk oluyor. Acaba kucagima alabilecek miyim, vs die daha duygusal bakiyoruz olaya esimle. Ve 14. Haftamda dikis atilmasi gerekiyor bana. Bunu da farkermedi ilk doktorum. Bu yuzden sizden ikinci ricam, rahminizi olcturun, siz rica edin doktordan. Kulupteki hikayeleri okursaniz, boyle ileri aylarda evlat kaybedip, defnedip, aci yasayanlari gordukce, hamile olamamak daha mi iyiydi die bile dusunuyor insan valla. Ben bi arkadasiniz olarak elimden geldigince anlatiyorum bildigimi, cunku bu sefer daha tecrubeliyim. Ama cogunuzun su an ilk hamileligi olacak ve binbir ugras var caba var. E neden aci yasayacagiz ki, bilen bilmeyene anlatacak anca oyle.
Ama ilk hedefimiz pozitifi duymak. Rabbim en kisa zamanda tattirsin o guzelligi ins. Duamdasiniz

Çok güzel anlatmışsın canım ağzına sağılık sen pozitif olunca bende umutlandım yine Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını inşallah ❣

Çok acı ya etrafımdaki herkes hamile.şimdi yeni evlenenlerden önce kalabileyim siye dua editorum.çok acı gerçekten çok yıpratıcı.

Ah canım yaaaa ne güzel dile getirmişsin hislerini. Ben de bugün kendime zorla kan pıhtılaşması testi yaptırdım.hoca direk corasprin başladı zaten.koşturmasam peşinde belki ben de olaacak bebeğimi kaybedecektim sadece bu yüzden .allah sağlık versin gerçekten.

Çok güzel dile getirmişsin hisslerini cnm allah kucağına almayı nasip eder inşallah senin içinde dua ediyorum cnm

Çok acı ya etrafımdaki herkes hamile.şimdi yeni evlenenlerden önce kalabileyim siye dua editorum.çok acı gerçekten çok yıpratıcı.
Aynen cnm ama işte yapacak bişey yok hep birlikte ayakta durup direnicez allah bizim kucağımızı boş bırakmayacktır eminim cnm hepinizin duacısıyım inşallah olu verir

Ne güzel anlatmışsın ALLAH razı olsun canım en loşa zamanda rabbim bizede nasip etsin bu tasfiyeler de aklımızda olsun bende hep umutlu olmaya çalışıyorum ama çikolata kistim olduğu için düşünüyorum ara ara ama hakkımızda hayırlısı nasip

Kızlar benim sonuç negatif olunca doktor progestanı bırakmamı söyledi. Yalnız gecenin şu saatinde kustum. Bu hapı birden bire bıraktığım için olabilir mi? Bir fikriniz var mı? Midem çok kötü bulanıyor. Hamilelik felan olma ihtimali sıfır daha sabah test yapıldı. Bu yaşadığım neyin nesi anlam veremiyorum. Hormonel bir durum mu normal mi acaba?

Ya benim cok gerilince falan oyle oluyor. Bi kac gundur sende ister istemez gerildin. O yuzden olabilir belki de ilaci birden birakinca olmus olabilir. Cok kotuysen bi hastaneye git bence sonucta o kadar ilac kullandin.

Ya benim cok gerilince falan oyle oluyor. Bi kac gundur sende ister istemez gerildin. O yuzden olabilir belki de ilaci birden birakinca olmus olabilir. Cok kotuysen bi hastaneye git bence sonucta o kadar ilac kullandin.
Valla dayanamadım doktoruma yazdım. Cevap verdi; progestanı bıraktığım için hormonel bir durumdan kaynaklanıyor olabilir mi kusmam diye sordum oda evet olabilir hiç bir şey yapmayın yarın devam ederse bulantı giderici emedur tablet alın dedi.
Uyumak istiyorum uyuyamıyorumda. Dediğin gibi günlerdir yaşadığım stresin etkiside olabilir. Bakalım inşallah geçer. Tam evhamlı biri haline geldim iyice.

Rabbim yardimcin olsun. Kolay surecler degil sonucta. Insallah gecer bir an once de rahatlarsin biraz

ya çok üzüldüm artık stresten vücudumuz mahvoluyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…