- 6 Mart 2017
- 124
- 28
- 98
- 29
- Konu Sahibi Tuanatuna01
- #1.021
Sağol cnm
Cnm ben destekde istemiyorum ama yeterki benim üzerime bu konuda gelmesinler ben kendimi bu konuda insanlara karşı zayıf olduğumu göstermekle hoşlanmıyorum takmıyormuşum gibi yapıyorum işte orda hata bence o yüzden hep konuşuyorlardı ama üzüldüüğümü bilseler nolacakki bu sefer gizli konuşurlar off bilmiyom yaa eşim iş yerinden izin alamadı yoksam aşılama sonrası iki haftalığına tatile çıkacaktık hem sıkıntıdan uzak kalırdım ama olmadı kısmet artık pazartesiyi bekliyorum yinede bir umutla
inaşşalah amin Ben hep ümütliyim kim be derse desin biliyorum inanıyorum allah bizim kucağımızı boş bırakmiyacak...Canım ya tavrını köy sende annen olmazsa kim olursa olsum sakin bi şekilde söyle hoşlamıyorum bu hareketlerinizden diye işin zor bide kendi annen kardeşin Allah sabır versin bana kimse bişey demediği halde darlanıyorum kendi üzüntümüz zatne bize yetiyo bi onların kafa çalışıyo zaten ayrıca insan doğurmakla anne olmaz bu lafima inan üzülme dicem ama ben bile üzüldüm yazdıklarına ama en güzeli sabır biraz mesafe ve insanlara haddini bildirmek Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın buda bizlerin imtihanı bu günümüze şükür diyelim başka güzellikleri görelim sana bol bol sabır diliyorum ❣
Cnm ben destekde istemiyorum ama yeterki benim üzerime bu konuda gelmesinler ben kendimi bu konuda insanlara karşı zayıf olduğumu göstermekle hoşlanmıyorum takmıyormuşum gibi yapıyorum işte orda hata bence o yüzden hep konuşuyorlardı ama üzüldüüğümü bilseler nolacakki bu sefer gizli konuşurlar off bilmiyom yaa eşim iş yerinden izin alamadı yoksam aşılama sonrası iki haftalığına tatile çıkacaktık hem sıkıntıdan uzak kalırdım ama olmadı kısmet artık pazartesiyi bekliyorum yinede bir umutla