• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağol cnm
Canım ya tavrını köy sende annen olmazsa kim olursa olsum sakin bi şekilde söyle hoşlamıyorum bu hareketlerinizden diye işin zor bide kendi annen kardeşin Allah sabır versin bana kimse bişey demediği halde darlanıyorum kendi üzüntümüz zatne bize yetiyo bi onların kafa çalışıyo zaten ayrıca insan doğurmakla anne olmaz bu lafima inan üzülme dicem ama ben bile üzüldüm yazdıklarına ama en güzeli sabır biraz mesafe ve insanlara haddini bildirmek Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın buda bizlerin imtihanı bu günümüze şükür diyelim başka güzellikleri görelim sana bol bol sabır diliyorum ❣
inaşşalah amin 🤲🏻 Ben hep ümütliyim kim be derse desin biliyorum inanıyorum allah bizim kucağımızı boş bırakmiyacak...
Cnm ben destekde istemiyorum ama yeterki benim üzerime bu konuda gelmesinler ben kendimi bu konuda insanlara karşı zayıf olduğumu göstermekle hoşlanmıyorum takmıyormuşum gibi yapıyorum işte orda hata bence o yüzden hep konuşuyorlardı ama üzüldüüğümü bilseler nolacakki bu sefer gizli konuşurlar off bilmiyom yaa eşim iş yerinden izin alamadı yoksam aşılama sonrası iki haftalığına tatile çıkacaktık hem sıkıntıdan uzak kalırdım ama olmadı kısmet artık pazartesiyi bekliyorum yinede bir umutla

Sonuç negatif geldi. Doktora Whatsapp dan yazdım gelmemize gerek var mı diye 😂 valla rahatladım ama çünkü acabamı acabamı diye düşünmek daha yıpratıcı. Ağlayıp sızlamadım da hormonlar an itibari ile terk etti sanırım beni 😂 inşallah bekleyenler güzel sonuçlar alırlar amin 😍
Üzüldüm cnm senin adına gerçekten ümütliydim inşallah bidahakinde tutar ama dua ediyorum sizler için sürekli 🤲🏻😘

Sağol cnm

inaşşalah amin 🤲🏻 Ben hep ümütliyim kim be derse desin biliyorum inanıyorum allah bizim kucağımızı boş bırakmiyacak...
Cnm ben destekde istemiyorum ama yeterki benim üzerime bu konuda gelmesinler ben kendimi bu konuda insanlara karşı zayıf olduğumu göstermekle hoşlanmıyorum takmıyormuşum gibi yapıyorum işte orda hata bence o yüzden hep konuşuyorlardı ama üzüldüüğümü bilseler nolacakki bu sefer gizli konuşurlar off bilmiyom yaa eşim iş yerinden izin alamadı yoksam aşılama sonrası iki haftalığına tatile çıkacaktık hem sıkıntıdan uzak kalırdım ama olmadı kısmet artık pazartesiyi bekliyorum yinede bir umutla
Birinin çocuğunun olmaması zayıflık değildir canım benim kafa biraz farklı işliyor böyle konularda ne diyim bak bi yerde bi söz okumuştum çok beğenmiştim "Yaşadıklarım benim sınavımdı , bana o anlarda nasıl davrandığınızda sizin sınavınızdı" bi olay yaşandığında aslında kimin imtihan edildiği bilinmez Rabbim bizi kazananlar eyleyin🤲🥰

Evet hayırlısı bu demek ki. Valla çok rahatladım stresten maf oldum kaç gündür 😂 kanamamda normale döndü söküldü geliyor.
Ulen hiç bir şey koymuyorda doktorun haybeye 600 liralık ilaç aldırıp kullandırmaması koydu bee 😂 bu ay boş geçeceğim. Ve devlet hastanesinden randevu aldım ayın 19’una. Başımdan geçenleri anlatıcam ve yapılması gereken bütün testleri yaptıracağım. Birde devlet hastanesinde deneyeceğim aşılamayı.
Bakalım nasip kısmet artık varsa kısmetimizde bir çocuk sahibi olmak inşallah olur.
Tam bir buçuk sene özele gittim aynı doktora kadın bir sonraki gidişimde neredeyse verdiği ilacı hatırlamıyordu en son HSG çekildim korun 15 gün sonra adet olunca gel dedi bana tak etti artık. Sonucu alıp bir profesöre gittim o kadar yoğun ki ama içeri girince yüzüne öyle bir gülüyor ki insan rahatlıyor o kadar hastadan verdiği ilacı bile biliyor aşılamı da o yaptı şimdi sonucu bekliyorum olumlu yada olumsuz bilmiyorum ama doktora güvenmek önemli o güveni vermeli insana

Evet hayırlısı bu demek ki. Valla çok rahatladım stresten maf oldum kaç gündür 😂 kanamamda normale döndü söküldü geliyor.
Ulen hiç bir şey koymuyorda doktorun haybeye 600 liralık ilaç aldırıp kullandırmaması koydu bee 😂 bu ay boş geçeceğim. Ve devlet hastanesinden randevu aldım ayın 19’una. Başımdan geçenleri anlatıcam ve yapılması gereken bütün testleri yaptıracağım. Birde devlet hastanesinde deneyeceğim aşılamayı.
Bakalım nasip kısmet artık varsa kısmetimizde bir çocuk sahibi olmak inşallah olur.
Ohh en iyisini yapiyosun. En azindan icin rahat eder. Tum testler yapilir. Sonrasi tevekkül zaten. Rabbim hayirli guzel haberler almayi nasip etsin.

Ben 30 mayista yaptim ben de persembe kan testi yapacagim. Ayy canim senin ici heycanliyim :KK9:. Dua ediyoru. insaAllah hayirlisiyla yarin da pozitiv cikacak. Mutlaka yazin. Allah isteyene herkese versin 😊
Bende 24 Haziran’da yaptırdım aşılama bende beklemedeyim bakalım. Hayırlısıyla
☺️

Kizlar, hamileyim. Ogrendim simdi. 🤩
2 yil once de bu sekilde hamile kalmistim ama 6, ayimda farkedilmeyen enfeksiyon sebebyle erken dogum yaptim. 4 saat yasadi kizim. Kucagima aldim bir kez, ama yasamiyordu o an.
Simdi mutluyum ama buruk oluyor insan onca seyden sonra, cok aci cektik esimle cunku. Rabbim hepimizin kucagina evladimizi sag salim alabilmeyi nasip etsin kizlar. Bu surecteki desteginiz icin de minnettarim😍😍
Ya çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sende mi aşılama olmuştun inan kendim hamile kalmış gibi sevindim 🤗

Hiç erken gebelik testi yapan oldumu aranızda hani bu adetten 6 gün önce yapılan idrar testi varya predictör diye bi markanın ondan yapmayı düşünüyorum doktoruma sordum bakalım ne diycek

Birinin çocuğunun olmaması zayıflık değildir canım benim kafa biraz farklı işliyor böyle konularda ne diyim bak bi yerde bi söz okumuştum çok beğenmiştim "Yaşadıklarım benim sınavımdı , bana o anlarda nasıl davrandığınızda sizin sınavınızdı" bi olay yaşandığında aslında kimin imtihan edildiği bilinmez Rabbim bizi kazananlar eyleyin🤲🥰
Amin cnm 🤲🏻 Güzel ve anlamlı söz sağol cnm iyiki sizi burda buldum en büyük destekcimsiniz sağolun 😘😍

Hiç erken gebelik testi yapan oldumu aranızda hani bu adetten 6 gün önce yapılan idrar testi varya predictör diye bi markanın ondan yapmayı düşünüyorum doktoruma sordum bakalım ne diycek
Evet ben iki gün önce yaptım birde bugün sabah ikiside negatif çıktı malesef 🤔 bakacaz daha ama

Back