Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla bende aynı durumdayım, ben tutturamadım ama onlar bari tuttursun diye dua ediyorum. Hamilelerin duası kabul olur derler, gördüğüm her hamileye bana da dua et dicem de diyemiyom bile amma siz edin bana dua olur mu?

Hahahaha kız güldürdün beni
Ama mantıklı bayağı sen yine benim sağlık ocağımda hemşire yok hasteneye gidicem ta test yaptırmaya ama beklemeye gerek yok sonuçları e nabız dan da görebiliyorsun

Senide ayrı stres yaptım ya olmaz inşallah demekten adetinde gelmiyo galiba bizim yüzümüzden fazla ciddiler bazıları zaten buraya da çok yazan yok baksana belli kişiler hep

Valla bende aynı durumdayım, ben tutturamadım ama onlar bari tuttursun diye dua ediyorum. Hamilelerin duası kabul olur derler, gördüğüm her hamileye bana da dua et dicem de diyemiyom bile amma siz edin bana dua olur mu?
Her daim. Her duam da Allah isteyen dileyen bu uğurda emek veren herkese nasip etsin diyorum. Rabbim hepimizin kucagini hayirli evlatlarla doldursun insallah

Kızlar azonce konu açtım dayanamadım burayada yazayım dedim
2 senedir sebepsiz hamile kalamıyorum eşimle bu ay aşılamaya karar verdik denemedigimiz hiç bisey kalmadı
Eşimin sperm sayısı 27 milyon ileri hız sayısı %75
Aşılama ile ilgili bir sürü başlık okudum fakat %80 olumsuz
Birde bu sperm yıkama işleminde % oranı artiyomu??

Sana dedikce bende kurtlaniyorum. Yapalim mi diyip duruyorum benimkine ama yok diyo aglarim diye korkuyo heralde
Benim ki çok rahat ya Allaha bırak işini diyo bana zaten bırakıyorum ama can sıkıntısı yemin ediyorum bişey oldu 2 gündür bana duramıyorum 2 gün önce pazartesi geçsin sonra yapicam diyodum şimdi şu halime bak
Ağlamadan da olmuyo biz olumluda olsa olumsuzda olsa ağlıcaz zaten

Sizin ileri hizli orani cok yuksekmis. Bizum %5. Ben senden daha umutluyum nedense tabi yikama arttiriyor yuzdeyi

Aaa

hep yarin gel diyolar yane bilim. Ayy cumani gitsem bak yine kafamda deli sorular cikar mi ki cuma
Yok canım ya aynı gün çıkıyo hatta acile gidersen 1 saatte çıkıyo
Hastane de beklemenede gerek yok e nabız dan bakabiliyorsun ben sonuçlarımı doktora bile ordan gösterdim

Bende ayniyim iste. Ilk bi hafta gun bile saymiyodum. Hoc farkinda degildim. Ama 2 gundur delirdim resmen. Kiz olumsuz olursa insan gibi aglarim da olumlu olursa naparim bilemiyorum insallah kendimi yerlere falan atmam

Yok canım ya aynı gün çıkıyo hatta acile gidersen 1 saatte çıkıyo
Hastane de beklemenede gerek yok e nabız dan bakabiliyorsun ben sonuçlarımı doktora bile ordan gösterdim
Bende kullaniyorum e nabiz ama saglik acagi hic aklima gelmedi ayni gun cikacagi. Acil aklima geldi ama gidip acilde mi yaptirsam diye

Kızlar bensiz döktürmüşsünüz bakıyorum gülmekten yazdıklarınızı nasıl okuyacağımı şaşırdım alemsiniz yaa inşallah hep böyle gülersiniz böyle neşeli geçer günleriniz bende yarın sabah test yapsammı diye düşünüyorumda bilemedim ya hakettende insanı gaza getiriyorsunuz

Gunun ne zamandi normalde

Bende ayniyim iste. Ilk bi hafta gun bile saymiyodum. Hoc farkinda degildim. Ama 2 gundur delirdim resmen. Kiz olumsuz olursa insan gibi aglarim da olumlu olursa naparim bilemiyorum insallah kendimi yerlere falan atmam
Benim kafa gitti heyecadan uyuyamıyorum
Sağlık ocağını bilmiyorum canım hastane için söyledim onları ben şimdi gidip test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ya böle deli kimin bişey oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…