- Konu Sahibi Tuanatuna01
Tesadüfe bak bizdeAnne olmak istiyorum
Sen kendini anlat ne zaman aşılama yaptırdın ne durumdasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesadüfe bak bizdeAnne olmak istiyorum
Valla bende aynı durumdayım, ben tutturamadım ama onlar bari tuttursun diye dua ediyorum. Hamilelerin duası kabul olur derler, gördüğüm her hamileye bana da dua et dicem de diyemiyom bile amma siz edin bana dua olur mu?Ay napim. Evde de boyleyiz ama biz. Obur turlu daha beter oluyor. Zaten aglayasim var hep. Azcik kotu bisey konussak hemen akiyo gozumden. Bende bole deli deli takiliyorum bi hun bana baska birinin adetini takip edicen olmasin diye dua edicen deseler. Bakirkoyu arardim gelin bunu alin burdan diye ama iki gundur yatip kalkip Allahim nolur adet olmasin diyorum
Hahahaha kız güldürdün beniPazartesi insallah. Ayy bak ne anlaticam size azcik gülün. Pazartesi saglik ocaginda yaptircam. Ama doktora dicem ki sen bana ciktiyi ver olmus olmamis bisey deme. Cunku olduysa da olmadiysa da aglicam ben bu Allahin emri. Iki durumda da orda insanlarin icinde rezil olamam hic bunun bide eve donusu var yollarda aglayamam hic. Gelirim evime yata yuvarlana bagira bagira aglarim
Yapcam da günüme var benimde pazartesi test günüm ama dayanamıyorumKiz yap da hadi guzel haber ver bize cok merak ediyorum. Kac kisi yaptik kimseden ses cikmadi daha. Bari biri guzel bi haber verse
Senide ayrı stres yaptım ya olmaz inşallah demekten adetinde gelmiyo galiba bizim yüzümüzden fazla ciddiler bazıları zaten buraya da çok yazan yok baksana belli kişiler hepAhahaba mantıklı
Accıkta buraya yazarsın unutma
Bizde mi bir tuhaflık var acaba o kadar topicleri taradım okudum bizim gibi geyik muhabbetine çevirenini görmedim
Hee bu arada benim regl hala sökülüp gelemedi sızdırıyor sadece
Her daim. Her duam da Allah isteyen dileyen bu uğurda emek veren herkese nasip etsin diyorum. Rabbim hepimizin kucagini hayirli evlatlarla doldursun insallahValla bende aynı durumdayım, ben tutturamadım ama onlar bari tuttursun diye dua ediyorum. Hamilelerin duası kabul olur derler, gördüğüm her hamileye bana da dua et dicem de diyemiyom bile amma siz edin bana dua olur mu?
Sana dedikce bende kurtlaniyorum. Yapalim mi diyip duruyorum benimkine ama yok diyo aglarim diye korkuyo heraldeYapcam da günüme var benimde pazartesi test günüm ama dayanamıyorum
Ayni gun cikmaz herhalde dimi. Ertesi gunu beklicem mecburHahahaha kız güldürdün beni
Ama mantıklı bayağı sen yine benim sağlık ocağımda hemşire yok hasteneye gidicem ta test yaptırmaya ama beklemeye gerek yok sonuçları e nabız dan da görebiliyorsun
Çıkar canım ben doktorun verdiği kan testleri için gitmiştim sabah da verdim öğlene çıkar demiştiAyni gun cikmaz herhalde dimi. Ertesi gunu beklicem mecbur
hep yarin gel diyolar yane bilim. Ayy cumani gitsem bak yine kafamda deli sorular cikar mi ki cumaÇıkar canım ben doktorun verdiği kan testleri için gitmiştim sabah da verdim öğlene çıkar demişti
Benim ki çok rahat ya Allaha bırak işini diyo bana zaten bırakıyorum ama can sıkıntısı yemin ediyorum bişey oldu 2 gündür bana duramıyorum 2 gün önce pazartesi geçsin sonra yapicam diyodum şimdi şu halime bakSana dedikce bende kurtlaniyorum. Yapalim mi diyip duruyorum benimkine ama yok diyo aglarim diye korkuyo heralde
Sizin ileri hizli orani cok yuksekmis. Bizum %5. Ben senden daha umutluyum nedense tabi yikama arttiriyor yuzdeyiKızlar azonce konu açtım dayanamadım burayada yazayım dedim
2 senedir sebepsiz hamile kalamıyorum eşimle bu ay aşılamaya karar verdik denemedigimiz hiç bisey kalmadı
Eşimin sperm sayısı 27 milyon ileri hız sayısı %75
Aşılama ile ilgili bir sürü başlık okudum fakat %80 olumsuz
Birde bu sperm yıkama işleminde % oranı artiyomu??
Yok canım ya aynı gün çıkıyo hatta acile gidersen 1 saatte çıkıyoAaa
hep yarin gel diyolar yane bilim. Ayy cumani gitsem bak yine kafamda deli sorular cikar mi ki cuma
Bende ayniyim iste. Ilk bi hafta gun bile saymiyodum. Hoc farkinda degildim. Ama 2 gundur delirdim resmen. Kiz olumsuz olursa insan gibi aglarim da olumlu olursa naparim bilemiyorum insallah kendimi yerlere falan atmamBenim ki çok rahat ya Allaha bırak işini diyo bana zaten bırakıyorum ama can sıkıntısı yemin ediyorum bişey oldu 2 gündür bana duramıyorum 2 gün önce pazartesi geçsin sonra yapicam diyodum şimdi şu halime bak
Ağlamadan da olmuyo biz olumluda olsa olumsuzda olsa ağlıcaz zaten
Bende kullaniyorum e nabiz ama saglik acagi hic aklima gelmedi ayni gun cikacagi. Acil aklima geldi ama gidip acilde mi yaptirsam diyeYok canım ya aynı gün çıkıyo hatta acile gidersen 1 saatte çıkıyo
Hastane de beklemenede gerek yok e nabız dan bakabiliyorsun ben sonuçlarımı doktora bile ordan gösterdim
Gunun ne zamandi normaldeKızlar bensiz döktürmüşsünüz bakıyorum gülmekten yazdıklarınızı nasıl okuyacağımı şaşırdım alemsiniz yaa inşallah hep böyle gülersiniz böyle neşeli geçer günleriniz bende yarın sabah test yapsammı diye düşünüyorumda bilemedim ya hakettende insanı gaza getiriyorsunuz
Benim kafa gitti heyecadan uyuyamıyorumBende ayniyim iste. Ilk bi hafta gun bile saymiyodum. Hoc farkinda degildim. Ama 2 gundur delirdim resmen. Kiz olumsuz olursa insan gibi aglarim da olumlu olursa naparim bilemiyorum insallah kendimi yerlere falan atmam
Sağlık ocağına sor bakalım çıkarmı aynı gün diye acilde yaptır yakınında hastene varsaBende kullaniyorum e nabiz ama saglik acagi hic aklima gelmedi ayni gun cikacagi. Acil aklima geldi ama gidip acilde mi yaptirsam diye