- 28 Mart 2017
- 545
- 865
- 103
- 33
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Seni mı kırıcam yaparım tabiO zaman sen sabah bi tane daha patlat bir testbaşından da ayrılma bakalım sonrada sonucu bildir bize
Senin ruh halini en iyi ben anlarımSeni mı kırıcam yaparım tabi
Böyle sanki bi olmuş gibi hissediyorum bi anda yok ya olmadı eminim diyorum kesinlikle ilaçlardan bu hâller dengem şaştı
İyi ki varsınız bunları yaşamayan bi insanla konuşurken insan kendini deli gibi hissediyoSenin ruh halini en iyi ben anlarımbakınız bana reglim sökülüp gelmedi hala sadece lekelenme şeklinde devam ediyor acabamı diyor bir tarafım, bir tarafımda saçmalama düpe düz negatif sonuç kendini kandırma diyor. Şaştım kaldım valla hele senin gibi silik çizgi felan görsem hepten sıyırırdım kafayı sen yap bi test daha umutlar yeşersin. Allah var gam yok!
Ayy hadi be insallah ❤ yeminle surda biri hamileyim dese sevincten ben deliricemKız bende bekliyorum hiç öyle olmuyor
Ümitlendirmek istemem ama bence tutmuş bu aşılamaçünkü bende hiç öyle belirti olmadı. 2 defa test yaptım ikisine nal gibi tek çizgide kaldı. Ama onun ilk yaptığı tek çizgiydi şimdi çift çizgi olmuş. Bence tutmuş bu iş hadii kız güzel bir haber ver de sevinelim
Baya oluyo bana da olmustu umut iste testi yapip belki sonra cikar diye atmaya kiyamayinca ikinci cizgi silik cikmisti ama Allah bilir kac saat sonra tekrar bakmistimAyyy canım ağzın bal yesininşallh tutmuştur ama bekleyince oluyo diyosa onada olmuştur demekki hayırlısı biran önce zaman geçse de bende rahat etsem
Bide aklima geldi bak sabah ilk idrarla yap testi gun icinde degil.Canım yaptım tek cizgiyi görünce yemek yedim falan yani ne kadar sonra çıktı bilmiyorım o yüzden
Aynen umut işte bende ondan sordun kimsede o şekilde oldumu diye demekki çok bekleyince ikinci çizgi çıkıyo bunuda öğrenmiş oldum inşallah hepimizinkiBaya oluyo bana da olmustu umut iste testi yapip belki sonra cikar diye atmaya kiyamayinca ikinci cizgi silik cikmisti ama Allah bilir kac saat sonra tekrar bakmistimdualarim seninle insallah tutmustur insallah ❤
Ya aslında günüme var daha ama acele ediyorum işte evde sıkıldım diye öyle yapicam bakalım sen ne zaman yapacktınBide aklima geldi bak sabah ilk idrarla yap testi gun icinde degil.
Kız normalde 12 gün sonra istiyorlar testi bence 13. Gün git kan ver. Beklemenin ne manası var. Sana süreyi çok uzun söylemişler zaten.Ya aslında günüme var daha ama acele ediyorum işte evde sıkıldım diye öyle yapicam bakalım sen ne zaman yapacktın
Ne bilim ya cuma gideyim diyorum garanti olsun pazartesiye kadar bekliyemicem zatan stres bastı beniKız normalde 12 gün sonra istiyorlar testi bence 13. Gün git kan ver. Beklemenin ne manası var. Sana süreyi çok uzun söylemişler zaten.
Kendim için ne kadar sabırsızlandıysam senin içinde o kadar sabırsızlandım haaNe bilim ya cuma gideyim diyorum garanti olsun pazartesiye kadar bekliyemicem zatan stres bastı benibana öyle demesinin sebebi 4 yumurta vardı beende sonra bizim kendi birlikteliğimizden de tutabilir diye öyle dedi bence o zaman en son deneme üstünden 6 gün geçmiş oluyo niye böyle oldum ben ya hormanlarım çoştu
HahahahhahaKendim için ne kadar sabırsızlandıysam senin içinde o kadar sabırsızlandım haayaptır kurtul bizide kurtar şu meraktan
Pazartesi insallah. Ayy bak ne anlaticam size azcik gülün. Pazartesi saglik ocaginda yaptircam. Ama doktora dicem ki sen bana ciktiyi ver olmus olmamis bisey deme. Cunku olduysa da olmadiysa da aglicam ben bu Allahin emri. Iki durumda da orda insanlarin icinde rezil olamam hic bunun bide eve donusu var yollarda aglayamam hic. Gelirim evime yata yuvarlana bagira bagira aglarimYa aslında günüme var daha ama acele ediyorum işte evde sıkıldım diye öyle yapicam bakalım sen ne zaman yapacktın
Kiz yap da hadi guzel haber ver bize cok merak ediyorum. Kac kisi yaptik kimseden ses cikmadi daha. Bari biri guzel bi haber verseHahahahhaha
Ya ne bilim garanti olsun diye bekliyorum ama idrar testi yapicam yarın sabahdan varsa silikde olsa çıkar eğer 15 dk içinde çıkarsa kan vermeye de giderim
AhahabaPazartesi insallah. Ayy bak ne anlaticam size azcik gülün. Pazartesi saglik ocaginda yaptircam. Ama doktora dicem ki sen bana ciktiyi ver olmus olmamis bisey deme. Cunku olduysa da olmadiysa da aglicam ben bu Allahin emri. Iki durumda da orda insanlarin icinde rezil olamam hic bunun bide eve donusu var yollarda aglayamam hic. Gelirim evime yata yuvarlana bagira bagira aglarim
Ay napim. Evde de boyleyiz ama biz. Obur turlu daha beter oluyor. Zaten aglayasim var hep. Azcik kotu bisey konussak hemen akiyo gozumden. Bende bole deli deli takiliyorumAhahabamantıklı
Accıkta buraya yazarsın unutma
Bizde mi bir tuhaflık var acabao kadar topicleri taradım okudum bizim gibi geyik muhabbetine çevirenini görmedim
Hee bu arada benim regl hala sökülüp gelemedi sızdırıyor sadece
Konus bacımAsilamada olumlu sonuç alanları görmek istiyorum ya ben
Ewet takip ediyorum okuyorum mesajları birşey yokKonus bacımiki gundur benim dilimde tuy bitti daha kimsede ses yok bence olumlu sonuc alan tüyüyo burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?