• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar doktordan cevap geldi 😂
Progestana devam perşembe kontrole gelin dedi 🤔😂
Ulen bi gidem çemkirecem doktora 😂
Şimdi bana hiç kontrol yapmadan başladıya aşılamaya, bana şimdi diyecek ki şu rahim filmini bi çekelim 😳 korkulu rüyam 🤭
Bende dicem ki hoooop bi dur az nefes alam 😂 yaaa ben bu doktoru değiştirecem ama yıllardırda bu doktora gidiyorum hep. Salakmıyım neyim 😂 yani bir sıkıntım olsa hep bu doktorla görüştüm. Neyse bakalım perşembe ola hayır ola.
Canım sıkma canını hayırlısı olsun. Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah 🤲 Sırada en yakın tarihli ben varım galiba

Bende merak ediyorum sana ne diyecek buraya yaz mutlaka ben tahlillerin hepsini devlette yaptırdım bu zamana kadar ama tadavi için özele gittim onun sebebi devlet hastanesini beğenmediğimden falan değil erkek doktordan çekindiğim böyle konularda biraz çekingenim yoksa herşeyi devlette yaparım özelle tek farkı özelde doktor seninle daha çok konuşuyo inan başka bişey yok yani
İnşallah canım ya Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥰
Valla benim doktorun devletteki doktorlardan farkı yok 😂 muayene olup çıkmam maksimum 8-9 dk sürüyor 😂
Hızlı hızlı cevaplar veriyor. Gittiğim sözde özel hastanede devlet hastanesinden farksız zaten. Ben en güzeli devlette bir kadın doktor bulayım kendime rahat ederim belki. Yada tam terside olabilir bilemiyorum 😂
Nasip kısmet her şey.

Aynen benimde çekildi rahim filmi. Ben anestezi altında çektirdim korktuğum icin Sonra ben. Doktor değiştirmiştim aşılama yapmadan önce rahim filmi cekildimi diye sordu mesela. Benim 3. Doktorum bu 😂 birinci erkekti rahat hissedemedim kendimi ikinci doktorum da iyiydi ama şimdi daha iyi bi hastaneye gidiyorum bı doktorum hepsinden iyi ☺
Evet işte bende onu diyorum bütün doktorlar rahim filmi istiyo anestezilik bişey yok ama inan bana ben iğneden korkan biriyimdir yani hele açıksa rahim hiç sıkıntı olmuyo 😊

Evet işte bende onu diyorum bütün doktorlar rahim filmi istiyo anestezilik bişey yok ama inan bana ben iğneden korkan biriyimdir yani hele açıksa rahim hiç sıkıntı olmuyo 😊
Valla bende hep anestezili yaptırırım diyodum ama yok yaa aklım başımda yaptıramda görem neler oluyor 😂 çocuk doğuracak kapasitem var mı bakmış olurum kendime 😂

Valla benim doktorun devletteki doktorlardan farkı yok 😂 muayene olup çıkmam maksimum 8-9 dk sürüyor 😂
Hızlı hızlı cevaplar veriyor. Gittiğim sözde özel hastanede devlet hastanesinden farksız zaten. Ben en güzeli devlette bir kadın doktor bulayım kendime rahat ederim belki. Yada tam terside olabilir bilemiyorum 😂
Nasip kısmet her şey.
Niye gideceksin o zaman ona ne özelliği var bence bi ay adetin 2. Ya 3. Günü git devlet hastanesine ilk muayene o şekilde başlıyo çünkü bekleme hiç boşuna ama tüp bebek bölümü olsun gittiğim hastanenin olmaz diye bişey yok zaten sedece zamanı var bem ilk zamanlar çok üzülmüştüm bide sebepsiz infertile demişlerdi daha çok üzülmüştüm deli gibi 😂ama şimdi çok rahatım bu tutmamışsa bidaha oda tutmazsa bidaha :KK15:

Valla bende hep anestezili yaptırırım diyodum ama yok yaa aklım başımda yaptıramda görem neler oluyor 😂 çocuk doğuracak kapasitem var mı bakmış olurum kendime 😂
Canım tıkanıklık falan yoksa çok hafif bi ağrı oluyo diyorum zaten hafif tıkanıkda açılıyomuş ışlem esnasında o yüzden rahim filminde sonra çok hamile kalan oluyo :emir_bebek:

Son düzenleme:
Ben yine buralarda dolanıyor olacağım, kendime sevinemedim amma inşallah sizlerin pozitif sonuçlarını görür sevinirim 😍 senin tarih ne zamandı 🤔
Benim Perşembe günü hem adet günüm hemde progestan kullanimim bitiyor canım bana doktorum 10 gün kullan bırak demişti. Bende sadece su an göğüs sancısı var onun dışında bisey yok

Canım sıkma canını hayırlısı olsun. Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah 🤲 Sırada en yakın tarihli ben varım galiba
Ben bugün test yaptım evde hiçbişey çıkmadı tabi şimdi teste baktım tekrar ikinci çizgi silik çıkmış beklediği için olmuştur herhalde dimi daha önce hiç olmadı çünkü böyle bişey :confused:

Kız tertemiz deliriyoruz işte elleme 😂😂 sabahları ben bel ağrısı ile uyanıyorum sende de oluyor mu? Yataktan zorla kalkıyorum 5 dk sonra ağrı felan kalmıyor. Dün gece göğüslerimin acısından üstüne doğru yatamadım bide 😂 şimdide acıyor biraz. Ama sürekli alt tarafta ıslaklık hissi ile geziyorum. Tuvalete gire çıka mekan ettim tuvaleti kendime 😂 lekelenmede tuvalet kağıdını sürünce geliyor normalde akan sızan bişi yok halbuki 😂
Ya tipkisinin aynisi belirtiler. Ya toplu tuttu ya topluca avuç yalamaca 😂😂😂

Eger adet olursan 2.3. Yada 4.gunu inferlite bolumune randevusuz gidiyosun. Sana ilk orda bi muayene yapiyolar.sonra liste veriyolar. Zaten sen bunlari yapip toplayana kadar 1 ay rahat gecer. Bosuna zaman kaybetme bence. Ilk adetinle git doktora. Tekrar asilama asamasina gelmen 1-2 ayi bulur nasilsa. O arada da sen dinlenirsin biraz.

Bekleyince oluyor oyle. Ilk 15 dk da falan ne ciktiysa o 😂
Kız bende bekliyorum hiç öyle olmuyor 😂😂
Ümitlendirmek istemem ama bence tutmuş bu aşılama 😍 çünkü bende hiç öyle belirti olmadı. 2 defa test yaptım ikisine nal gibi tek çizgide kaldı. Ama onun ilk yaptığı tek çizgiydi şimdi çift çizgi olmuş. Bence tutmuş bu iş 😍 hadii kız güzel bir haber ver de sevinelim 😍

Eger adet olursan 2.3. Yada 4.gunu inferlite bolumune randevusuz gidiyosun. Sana ilk orda bi muayene yapiyolar.sonra liste veriyolar. Zaten sen bunlari yapip toplayana kadar 1 ay rahat gecer. Bosuna zaman kaybetme bence. Ilk adetinle git doktora. Tekrar asilama asamasina gelmen 1-2 ayi bulur nasilsa. O arada da sen dinlenirsin biraz.
Şimdi perşembe kendi doktorumu bi göreyim. Bu ay bi boş geçsin dinleneyim. Sonrası doğru doktor yolu 😂 gerçekten maf oldum yaa psikolojim kaldırmıyor artık. Deli gibiyim günlerdir 😂

Kız bende bekliyorum hiç öyle olmuyor 😂😂
Ümitlendirmek istemem ama bence tutmuş bu aşılama 😍 çünkü bende hiç öyle belirti olmadı. 2 defa test yaptım ikisine nal gibi tek çizgide kaldı. Ama onun ilk yaptığı tek çizgiydi şimdi çift çizgi olmuş. Bence tutmuş bu iş 😍 hadii kız güzel bir haber ver de sevinelim 😍
Ayyy canım ağzın bal yesin🥰 inşallh tutmuştur ama bekleyince oluyo diyosa onada olmuştur demekki hayırlısı biran önce zaman geçse de bende rahat etsem 🙄

Back