- 22 Şubat 2016
- 221
- 72
- 48
- 32
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Yine buna da şükür diyelim. Rabbim beterinden korusunBizim sınavımız da bu demekkisizin problem neydi neden olmadı
Canim bende Ağustos gibi aşılama düşünüyorum Trabzon’da nerde yaptiricaksin bildigin iyi doktor var mi bende trabzonluyumTrabzondayım ben beklemekten sabretmekten çok çok yoruldum ama işte yapacak bişey yok
Çakşır suyu ve keçiboynuzu özü denediniz mi biz kullandık işe yaradıYine buna da şükür diyelim. Rabbim beterinden korusunsperm sayisi iyi ama hizinda ve morfoloji de sorun var
Fakültede Cavit kart’a yaptırcam canım daha yeni başladım ona gitmeye. Ondan önce birkaç tane doktora gittim hep geçiştirildim, kimisi pko olduğumu bile söylemedi. Cavit beye ilk gittiğimde anladım tecrübesiniCanim bende Ağustos gibi aşılama düşünüyorum Trabzon’da nerde yaptiricaksin bildigin iyi doktor var mi bende trabzonluyum
Ücreti ne kadar oluyo canim bilgin var mi .Fakültede Cavit kart’a yaptırcam canım daha yeni başladım ona gitmeye. Ondan önce birkaç tane doktora gittim hep geçiştirildim, kimisi pko olduğumu bile söylemedi. Cavit beye ilk gittiğimde anladım tecrübesini
Neler denedik neler inanamazsiniz. Ise yaradi biraz ama hamile kalmama yetecek olcude degil. Doktorun bize soyledigi spermler yumurtaya ulasamiyor. Onun disinda bi sorun yok sizde. Degerler de aslinda normal yolla olabilecek gibi ama demek ki sinavimiz bununla olacakmis. Tıbbi yontemler disinda bisey denemeyi isteyemicek kadar yoruldum. Cunku ben artik cidden elimden geleni yaptigimi dusunuyorumÇakşır suyu ve keçiboynuzu özü denediniz mi biz kullandık işe yaradı
Senin tedavin ne zaman başlıyorYaa denk gelsek keske. Bizi bizden baska anlayan yok cunku.
Haziranin 15 i gibi insallah gecikmezse adetim tabiSenin tedavin ne zaman başlıyor
Guya stres yapmıyorum ama sabaha kadar uyuyamiyorumAdet düzensizliğin yoksa stres de yapmazsan bir sıkıntı olmaz :)
Söylemek kolay geliyor işte bende aynıyım anane büyük engel stres bence. Az zaman kalmış tedavine iyi düşün oyalanacak bişeyler bul bu süreçte kendine sonrasında her şey çok güzel olacak buna inanman yeterliGuya stres yapmıyorum ama sabaha kadar uyuyamiyorum
Yaa ❤ Rabbim hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Hepimiz icin guzel seyler olsunSöylemek kolay geliyor işte bende aynıyım anane büyük engel stres bence. Az zaman kalmış tedavine iyi düşün oyalanacak bişeyler bul bu süreçte kendine sonrasında her şey çok güzel olacak buna inanman yeterli
AminnnnYaa ❤ Rabbim hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Hepimiz icin guzel seyler olsun
Raporlu şekilde ilaçlarla 1000 civarı demişti bana sekreter, hoca ücreti sanırım 200 kalanı da ilaçlar galibaÜcreti ne kadar oluyo canim bilgin var mi .
Tabi canım elinden geleni yaptıysan aşılama tüp artık hangisi olursa yeterki kucağına al da bebişini Allahın izniyleNeler denedik neler inanamazsiniz. Ise yaradi biraz ama hamile kalmama yetecek olcude degil. Doktorun bize soyledigi spermler yumurtaya ulasamiyor. Onun disinda bi sorun yok sizde. Degerler de aslinda normal yolla olabilecek gibi ama demek ki sinavimiz bununla olacakmis. Tıbbi yontemler disinda bisey denemeyi isteyemicek kadar yoruldum. Cunku ben artik cidden elimden geleni yaptigimi dusunuyorum
Anladım canim sagolRaporlu şekilde ilaçlarla 1000 civarı demişti bana sekreter, hoca ücreti sanırım 200 kalanı da ilaçlar galiba
Spermlerin en iyileri seçiliyor sende sorun yoksa inşallah ilk seferde tutarBen de pazartesi doktora gideceğim aşılama için adetimin 4.günü yani, sorun eşimde sperm ileri hareketliliği ve morfoloji ama sperm sayısı çok yüksek tutar mı bilemiyorum ama iki senedir düzenli ilişki kalamıyorum hamile iki kere de klomen denendi oda olmadı inş buradan güzel haberler veririz birbirimize
Doktorların söylediği bende sorun olmadığı hsg yumrt byümesi çatlaması herşey oluyor ama işin tuhafı doktorlar eşimin durumunu da sorun olarak görmüyor ilaç bile vermiyorlar inş tutarSpermlerin en iyileri seçiliyor sende sorun yoksa inşallah ilk seferde tutar
Eşin bitkisel bişey kullandı mı canım? Bir de senin hormonların normal dimi onlara da bakmışlardırDoktorların söylediği bende sorun olmadığı hsg yumrt byümesi çatlaması herşey oluyor ama işin tuhafı doktorlar eşimin durumunu da sorun olarak görmüyor ilaç bile vermiyorlar inş tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?