Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Trabzondayım ben beklemekten sabretmekten çok çok yoruldum ama işte yapacak bişey yok
Canim bende Ağustos gibi aşılama düşünüyorum Trabzon’da nerde yaptiricaksin bildigin iyi doktor var mi bende trabzonluyum

Canim bende Ağustos gibi aşılama düşünüyorum Trabzon’da nerde yaptiricaksin bildigin iyi doktor var mi bende trabzonluyum
Fakültede Cavit kart’a yaptırcam canım daha yeni başladım ona gitmeye. Ondan önce birkaç tane doktora gittim hep geçiştirildim, kimisi pko olduğumu bile söylemedi. Cavit beye ilk gittiğimde anladım tecrübesini

Ücreti ne kadar oluyo canim bilgin var mi .

Çakşır suyu ve keçiboynuzu özü denediniz mi biz kullandık işe yaradı
Neler denedik neler inanamazsiniz. Ise yaradi biraz ama hamile kalmama yetecek olcude degil. Doktorun bize soyledigi spermler yumurtaya ulasamiyor. Onun disinda bi sorun yok sizde. Degerler de aslinda normal yolla olabilecek gibi ama demek ki sinavimiz bununla olacakmis. Tıbbi yontemler disinda bisey denemeyi isteyemicek kadar yoruldum. Cunku ben artik cidden elimden geleni yaptigimi dusunuyorum

Guya stres yapmıyorum ama sabaha kadar uyuyamiyorum
Söylemek kolay geliyor işte bende aynıyım anane büyük engel stres bence. Az zaman kalmış tedavine iyi düşün oyalanacak bişeyler bul bu süreçte kendine sonrasında her şey çok güzel olacak buna inanman yeterli

Yaa ❤ Rabbim hepimize tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Hepimiz icin guzel seyler olsun

Tabi canım elinden geleni yaptıysan aşılama tüp artık hangisi olursa yeterki kucağına al da bebişini Allahın izniyle

Ben de pazartesi doktora gideceğim aşılama için adetimin 4.günü yani, sorun eşimde sperm ileri hareketliliği ve morfoloji ama sperm sayısı çok yüksek tutar mı bilemiyorum ama iki senedir düzenli ilişki kalamıyorum hamile iki kere de klomen denendi oda olmadı inş buradan güzel haberler veririz birbirimize

Spermlerin en iyileri seçiliyor sende sorun yoksa inşallah ilk seferde tutar

Doktorların söylediği bende sorun olmadığı hsg yumrt byümesi çatlaması herşey oluyor ama işin tuhafı doktorlar eşimin durumunu da sorun olarak görmüyor ilaç bile vermiyorlar inş tutar
Eşin bitkisel bişey kullandı mı canım? Bir de senin hormonların normal dimi onlara da bakmışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…