- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Evet baktılar canm bende herşey normal, eşime bitkisel çok şey denedik hala da kullanıyor hatta bayağı pahalı vitaminler de aldık içiyor ama artık vakit kaybetmek istemiyorum 29yaşındayım çünkü o yüzden denemek istiyorum aşılamayı inş tüp bebeğe gerek kalmadan ve çok fazla yıpranmadan kalabilirim size de oldumu bilmiyorum ama bana klomen kullandığımda ateşler basıyo hastanelik oluyorum şimdi aşılamada da hormonu bascaklar yine aynı şeyleri yaşıcam kesin bundan dolayı da korkuyorum fazla geliyo sanırım yumurtalarıma ilaçlarEşin bitkisel bişey kullandı mı canım? Bir de senin hormonların normal dimi onlara da bakmışlardır
Ben de klomen kullanmıştım ama öyle bi etkisi olmamıştı kişiden kişiye değişiyor demekEvet baktılar canm bende herşey normal, eşime bitkisel çok şey denedik hala da kullanıyor hatta bayağı pahalı vitaminler de aldık içiyor ama artık vakit kaybetmek istemiyorum 29yaşındayım çünkü o yüzden denemek istiyorum aşılamayı inş tüp bebeğe gerek kalmadan ve çok fazla yıpranmadan kalabilirim size de oldumu bilmiyorum ama bana klomen kullandığımda ateşler basıyo hastanelik oluyorum şimdi aşılamada da hormonu bascaklar yine aynı şeyleri yaşıcam kesin bundan dolayı da korkuyorum fazla geliyo sanırım yumurtalarıma ilaçlar
Canım sıkma canını hiç. Senin tedavin başlamak üzere bizi de bilgilendir mutlaka bu süreci birlikte atlatalım dualarım seninleEvet baktılar canm bende herşey normal, eşime bitkisel çok şey denedik hala da kullanıyor hatta bayağı pahalı vitaminler de aldık içiyor ama artık vakit kaybetmek istemiyorum 29yaşındayım çünkü o yüzden denemek istiyorum aşılamayı inş tüp bebeğe gerek kalmadan ve çok fazla yıpranmadan kalabilirim size de oldumu bilmiyorum ama bana klomen kullandığımda ateşler basıyo hastanelik oluyorum şimdi aşılamada da hormonu bascaklar yine aynı şeyleri yaşıcam kesin bundan dolayı da korkuyorum fazla geliyo sanırım yumurtalarıma ilaçlar
Canım çok sağol aynen tüm detayları paylaşacağım inş rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip ederCanım sıkma canını hiç. Senin tedavin başlamak üzere bizi de bilgilendir mutlaka bu süreci birlikte atlatalım dualarım seninle
İnş tutar klomen beni mahfediyo ısıtma tuutuyo hastanelik oluyorum inş bu sefer olmazBen de klomen kullanmıştım ama öyle bi etkisi olmamıştı kişiden kişiye değişiyor demek☺ İnşallah aşılamalarımız tutar tüpe gerek kalmaz
İnşallah canım benimCanım çok sağol aynen tüm detayları paylaşacağım inş rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip eder
Aşılamada ilk aşama yumurta geliştirme tedavisidir. Bunun için çeşitli hormon tedavileri kullanılır. Yumurta belli bir olgunluğa geldiğinde, çatlatma iğnesi vurulur. Çatlatma iğnesi vurulduktan yaklaşık 34-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşir. Yumurtlamanın gerçekleşeceği saatlerde erkekten alınan sperm örneği yıkanır, hazırlanır ve özel plastik bir kanülle dölyatağına yerleştirilir. Benimde bildiğim bundan ibaret canımPeki bu aşılama tedavisi nasıl oluyor benim hiç bir bilgim yok
Teşekkür ederim canımAşılamada ilk aşama yumurta geliştirme tedavisidir. Bunun için çeşitli hormon tedavileri kullanılır. Yumurta belli bir olgunluğa geldiğinde, çatlatma iğnesi vurulur. Çatlatma iğnesi vurulduktan yaklaşık 34-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşir. Yumurtlamanın gerçekleşeceği saatlerde erkekten alınan sperm örneği yıkanır, hazırlanır ve özel plastik bir kanülle dölyatağına yerleştirilir. Benimde bildiğim bundan ibaret canım
Ben de klomen kullanmıştım ama öyle bi etkigün doktoruma gittim bu arada ist kağıthane derindere hastanesine gidiyorum
Bugün.Daha önce de yazdığım gibi aşılama kararıyla gittim ama bayrama denk geldiği için doktorum sperm yıkama işleminin yaplcğı tüp bebek merkezleri kapalıdır dedi öbür aya kaldı anlıcağınız vardır bunda da bir hayır ama öğrendiklerimi yazıcam size herkes aklındaki soruları indirgesin diye öncelikle aşılama hoca videoda izletti bize yıkanmış sperm kanala bırakılıyo kendisinin döllenmesi bekleniyo ya benm gb eşinde ileri hareketlilik sorunları yaşıyanlar için şu müjdeyi verebilirim doktor izletti, normal boşalma oldduğunda kanala gittiğin mesafenin bi yarısı kadar daha fazla ileri bırakılıyor aşılamada buda şansımızı artırabilirFiyatlara gelince aşılamaya hastane 1250tl istiyor buna ilaçlar dahil değil aynı şekilde sperm yıkama işlemi de dahil değilmiş yıkama işlemi 400tl. İlaçların ismini de yazacağım ama ilaçlar ne kadar henüz sormadım gonalf f 450ü/ 50ü ve ovitralle yazmış hoca eczanelere sorun tanıdık eczacı varsa daha uygn olur dedi, adetinin 2 yada 3.günü gelmelisin dedi.anlıcağınız bu ay normal kendi kendimize denicez inş gerek kalmaz hamile kalırım Bu arada eşim ileri hareketlilk için proxdeed ve l carnitin vitamin kullanıyordu doktor devam edin bunlara kullananlarla kullanmayanları incelediğimizde normal hamilelikte de aşılama yada tüpte de kullananların daha başarılı oluyor dedisi olmamıştı kişiden kişiye değişiyor demek☺ İnşallah aşılamalarımız tutar tüpe gerek kalmaz
Hepimiz bayram sonrasına kaldık inşallah gerek kalmaz aşılamaya
Burdan yaşadıklarımızı paylaşalım canımMerhaba bende aşılama düşünüyorum beni de bu gruba alır mısınız
Hoş geldinMerhaba bende aşılama düşünüyorum beni de bu gruba alır mısınız
Ay ne güzel sağlıkla gelsin inşallahBende nisan ayinda ilk asilamada hamile kaldim merak ettiginiz seyler olursa seve seve cevaplarim
Ne mutlu sana oyleyseBende nisan ayinda ilk asilamada hamile kaldim merak ettiginiz seyler olursa seve seve cevaplarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?