Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eşin bitkisel bişey kullandı mı canım? Bir de senin hormonların normal dimi onlara da bakmışlardır
Evet baktılar canm bende herşey normal, eşime bitkisel çok şey denedik hala da kullanıyor hatta bayağı pahalı vitaminler de aldık içiyor ama artık vakit kaybetmek istemiyorum 29yaşındayım çünkü o yüzden denemek istiyorum aşılamayı inş tüp bebeğe gerek kalmadan ve çok fazla yıpranmadan kalabilirim size de oldumu bilmiyorum ama bana klomen kullandığımda ateşler basıyo hastanelik oluyorum şimdi aşılamada da hormonu bascaklar yine aynı şeyleri yaşıcam kesin bundan dolayı da korkuyorum fazla geliyo sanırım yumurtalarıma ilaçlar

Ben de klomen kullanmıştım ama öyle bi etkisi olmamıştı kişiden kişiye değişiyor demek İnşallah aşılamalarımız tutar tüpe gerek kalmaz

Canım sıkma canını hiç. Senin tedavin başlamak üzere bizi de bilgilendir mutlaka bu süreci birlikte atlatalım dualarım seninle

Ben de klomen kullanmıştım ama öyle bi etkisi olmamıştı kişiden kişiye değişiyor demek☺ İnşallah aşılamalarımız tutar tüpe gerek kalmaz
İnş tutar klomen beni mahfediyo ısıtma tuutuyo hastanelik oluyorum inş bu sefer olmazBunu doktora gittiğim de sorucam olursa serum yemem de sorn olur mu diye çünkü dayanılıcak gibi olmuyo

Peki bu aşılama tedavisi nasıl oluyor benim hiç bir bilgim yok
Aşılamada ilk aşama yumurta geliştirme tedavisidir. Bunun için çeşitli hormon tedavileri kullanılır. Yumurta belli bir olgunluğa geldiğinde, çatlatma iğnesi vurulur. Çatlatma iğnesi vurulduktan yaklaşık 34-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşir. Yumurtlamanın gerçekleşeceği saatlerde erkekten alınan sperm örneği yıkanır, hazırlanır ve özel plastik bir kanülle dölyatağına yerleştirilir. Benimde bildiğim bundan ibaret canım

Teşekkür ederim canım

Aynen dediğin gibi vardır bunda da bir hayır sende beklemedesin artık bizimle birlikte inşallah gerek kalmadan hamiş oluruz bu ay

Selam kizlar, esimin hareketli spermlerinin azligi, sperm sayisi ve morfoloji azligi varken, 16 milyon sperm sayisiyla 2 yil once asilama deneyip ilk denemede hamile kalan biriyim. Bende bi sikinti yoktu ne hormon ne yumurtalarla ilgili.
Haziran ayinda tekrar asilam yaptiracagiz. Birlikte takip edelim istedim. Fikir alisverisinde buluruz hem. Zaten hamilelik zor bi surec benim acimdan, Allah yardimcimiz olsun, cok yorulmadan guzel bi tedavi sureci gecirelim.
Muhtemelen 13-14 hazirana reglimi olurum
Hepimize basarilar

Bende nisan ayinda ilk asilamada hamile kaldim merak ettiginiz seyler olursa seve seve cevaplarim
Ne mutlu sana oyleyse sag salim al kucagina bebisini. Ara ara tam idrar, kan ve rahim agzini olctur canim. Sadece ultrasonla bebegine bakip, iki vitamin yazdirip donme. Seninle de ilgilensinler, ozellikle calisan biriysen. Mutlu bi hamile ol

Kizlar, bu arada ben ve esim propolis damla kullaniyoruz. Bi suru faydasi var malum. Esim asilamaya kadar, ama ben Reglim baslayana kadar kullancam, belki icimizden baskalari da ogrenmek ister die ilgi veriym dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…