Ben de klomen kullanmıştım ama öyle bi etkigün doktoruma gittim bu arada ist kağıthane derindere hastanesine gidiyorum
Bugün.Daha önce de yazdığım gibi aşılama kararıyla gittim ama bayrama denk geldiği için doktorum sperm yıkama işleminin yaplcğı
tüp bebek merkezleri kapalıdır dedi öbür aya kaldı anlıcağınız vardır bunda da bir hayır ama öğrendiklerimi yazıcam size herkes aklındaki soruları indirgesin diye öncelikle aşılama hoca videoda izletti bize yıkanmış sperm kanala bırakılıyo kendisinin döllenmesi bekleniyo ya benm gb eşinde ileri hareketlilik sorunları yaşıyanlar için şu müjdeyi verebilirim doktor izletti, normal boşalma oldduğunda kanala gittiğin mesafenin bi yarısı kadar daha fazla ileri bırakılıyor aşılamada buda şansımızı artırabilir
Fiyatlara gelince aşılamaya hastane 1250tl istiyor buna ilaçlar dahil değil aynı şekilde sperm yıkama işlemi de dahil değilmiş yıkama işlemi 400tl. İlaçların ismini de yazacağım ama ilaçlar ne kadar henüz sormadım gonalf f 450ü/ 50ü ve ovitralle yazmış hoca eczanelere sorun tanıdık eczacı varsa daha uygn olur dedi, adetinin 2 yada 3.günü gelmelisin dedi.anlıcağınız bu ay normal kendi kendimize denicez inş gerek kalmaz hamile kalırım
Bu arada eşim ileri hareketlilk için proxdeed ve l carnitin vitamin kullanıyordu doktor devam edin bunlara kullananlarla kullanmayanları incelediğimizde normal hamilelikte de aşılama yada tüpte de kullananların daha başarılı oluyor dedisi olmamıştı kişiden kişiye değişiyor demek☺ İnşallah aşılamalarımız tutar tüpe gerek kalmaz