- 30 Ağustos 2018
- 1.538
- 2.885
- 133
- 35
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Amin inşllh hepimiz için en hayırlısı olsunHee anladım. O zaman o piti piti yap
hangisini seçersen seç hayırlısı olsun inşallah
Ayy ben bugün diye okudumyahu benim devreler hepten yanmış okuduğumuda anlayamaz hale geldim kusura bakma bilmiş bilmiş yazmışım birde
Önceki kontrolde sağdaki büyüktü dayanamamış çatlamış oböyle oluyor muymuş.ben şoktayım! hepsi aynı anda çatlıyor sanıyordum
Ayy inşallahGüzel haberlerini alırız inşallah ne güzel iki yumurtan var ikiz bile olabilir tutarsa
Biri 17 biri 19 iğneyi kesti cumartesi gece 11 de çatlatma pazartesi aşılama dediBundada vardır bi hayır üzülme en azından 2 tane yumurtan varyumurtaların hepsi aynı büyüklükte olmuyor aynı anda o yüzden erken çatlamıştır o. Çatlatma iğnen ne zaman yapılacak? Mevcuttaki yumurtaların ne kadar büyüklükteymiş bir şey söyledi mi doktorun?
25inde yaptirdim ben
Peki regly donemin ne zaman benim haftaya salı günü anlamadim cok kisa zamanda asilami yaptılar regly olucakmisim gibi hissediyorum sende ne gibi belirtiler var
21 haziran değilmiydi senin aşılama günün?Benim sonucu öğrenmeme 6 gün kaldı kızlar
Ayın 4’ünde bende sonuç için gidecem 22’sinde yapıldı aşılamam senin ki ne gündüBenim sonucu öğrenmeme 6 gün kaldı kızlar
21 haziran yapıldı bana aşılama ama 8 inde yaptır kan tahlili dedi hemşireAyın 4’ünde bende sonuç için gidecem 22’sinde yapıldı aşılamam senin ki ne gündü
12 gün yeterli dedi benim doktor da. Bir çok kişide aynı aslında. Belki seninkisi tam garanti olsun diye öyle demiştir. Valla elimden gelse bugün yaptıracam da doğru sonuç vermeyeceğini bildiğimden sabrediyorum. Hoş bu kadar sabırsızlığımda negatif sonuçlanacak gibi yaa hayırlısı. Takdir allahın, inşallah tutunmuştur amin21 haziran yapıldı bana aşılama ama 8 inde yaptır kan tahlili dedi hemşire
Hayırlısı olsun bende stres yok sıkıldım evde sadece hiç bi belirti falanda yok inşallah tutar hepimizin ki hayırlısı ise belki geç döllenme olabilir diye demiş olabilir size beraberlik önerdi mı doktor zaten 8 temmuzda bat tarihim ondan belki dedi hayırlııs olsun hepimiz için12 gün yeterli dedi benim doktor da. Bir çok kişide aynı aslında. Belki seninkisi tam garanti olsun diye öyle demiştir. Valla elimden gelse bugün yaptıracam da doğru sonuç vermeyeceğini bildiğimden sabrediyorum. Hoş bu kadar sabırsızlığımda negatif sonuçlanacak gibi yaa hayırlısı. Takdir allahın, inşallah tutunmuştur amin
Evet cumartesi aşılama olmuştu pazartesi ilişki olsun bir kez dedi. Ben gün aşırı devam etsek şansımızı arttıralım dedim hayır dedi kestirdi attı. Valla şeytan yap bildiğini diyor ama cesarette edemiyorum.Hayırlısı olsun bende stres yok sıkıldım evde sadece hiç bi belirti falanda yok inşallah tutar hepimizin ki hayırlısı ise belki geç döllenme olabilir diye demiş olabilir size beraberlik önerdi mı doktor zaten 8 temmuzda bat tarihim ondan belki dedi hayırlııs olsun hepimiz için
Ne kadar değişik bu doktorlar ya benim cuma oldu olduğu gün dahil 1 hafta gün aşırı ilişki dedi bende yapmasak daha iyi düşünmüştüm kafamda deli sorularEvet cumartesi aşılama olmuştu pazartesi ilişki olsun bir kez dedi. Ben gün aşırı devam etsek şansımızı arttıralım dedim hayır dedi kestirdi attı. Valla şeytan yap bildiğini diyor ama cesarette edemiyorum.hayırlısı olur inşallah.
Valla yaa sinir oluyorum bu durumaNe kadar değişik bu doktorlar ya benim cuma oldu olduğu gün dahil 1 hafta gün aşırı ilişki dedi bende yapmasak daha iyi düşünmüştüm kafamda deli sorular
Senin kaç yumurtan olmuştu peki ? Nerde yaptırdın ben istanbuldayım
Senin kaç yumurtan vardı? Eşinin sperm durumu nasıldı?Bana da aşılama günü iliski yok bir gun sonra yap sonra gün aşırı 1 hafta boyunca dedi pzt gunu yapıldı benimde ama sali gunu regly günüm cok kısa zamanda yapıldı ins tutar hepimizin bebisleri tutmazsa tüp bebege gecicem bu 2.ci asilamamdi rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Evet21 haziran değilmiydi senin aşılama günün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?