Aşılama Haziran da aşılama yaptiracaklar buraya!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benden başka merionel çatlama iğnesi kullanan olmamış galiba herkese farklı veriyolar herhalde

Biri 17 biri 19 iğneyi kesti cumartesi gece 11 de çatlatma pazartesi aşılama dedi

21 haziran yapıldı bana aşılama ama 8 inde yaptır kan tahlili dedi hemşire
12 gün yeterli dedi benim doktor da. Bir çok kişide aynı aslında. Belki seninkisi tam garanti olsun diye öyle demiştir. Valla elimden gelse bugün yaptıracam da doğru sonuç vermeyeceğini bildiğimden sabrediyorum. Hoş bu kadar sabırsızlığımda negatif sonuçlanacak gibi yaa hayırlısı. Takdir allahın, inşallah tutunmuştur amin

Hayırlısı olsun bende stres yok sıkıldım evde sadece hiç bi belirti falanda yok inşallah tutar hepimizin ki hayırlısı ise belki geç döllenme olabilir diye demiş olabilir size beraberlik önerdi mı doktor zaten 8 temmuzda bat tarihim ondan belki dedi hayırlııs olsun hepimiz için

Evet cumartesi aşılama olmuştu pazartesi ilişki olsun bir kez dedi. Ben gün aşırı devam etsek şansımızı arttıralım dedim hayır dedi kestirdi attı. Valla şeytan yap bildiğini diyor ama cesarette edemiyorum. hayırlısı olur inşallah.

Ne kadar değişik bu doktorlar ya benim cuma oldu olduğu gün dahil 1 hafta gün aşırı ilişki dedi bende yapmasak daha iyi düşünmüştüm kafamda deli sorular
Senin kaç yumurtan olmuştu peki ? Nerde yaptırdın ben istanbuldayım

Bana da aşılama günü iliski yok bir gun sonra yap sonra gün aşırı 1 hafta boyunca dedi pzt gunu yapıldı benimde ama sali gunu regly günüm cok kısa zamanda yapıldı ins tutar hepimizin bebisleri tutmazsa tüp bebege gecicem bu 2.ci asilamamdi rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Valla yaa sinir oluyorum bu duruma
4 yumurtam vardı 2 si 18mm olduğunda çatlatma iğnesini vurdular ertesi günde aşılama yaptılar. Hatta doktoruma özellikle söyledim hani 36 saat deniliyordu çatlatma iğnesi için dedim, biz beklemeyeceğiz arkadan gelen yumurta var dedi ve 24 saat sonra yaptı aşılamayı. Sonrada işte bir kez ilişki dedi bende şansımız artsın yapalım gün aşırı dedim hayır dedi. Ulen yaa benim doktor biliyor bu işi yada sallamasyon yapıyor bu işi
Antalyada özel bir hastanede yaptırıyorum.
Eşimin ileri hızlısı %2 idi ama ne oldu anlamadım aşılama günü %15 di. Yıkama sonrasıda ileri hızlısı %50 idi.
Benim yumurta soldan geliyor diye aşılama sonrası sağ bacağımı sol bacağımın üstüne atıp sola doğru eğim vererek 10 dk yatmamı istedi doktor. Hemşireler 15 dak daha ekledi işte yaklaşık 25 dk o pozisyonda yattım
İşte benim durum bu. Senin eşinin spermlerinin durumu neydi? Sende kaç yumurta vardı?

Senin kaç yumurtan vardı? Eşinin sperm durumu nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…