- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
7 tane gelişti ama hepsi de olgunlaşmıştıkaç tane oluşmuştu? ben iki hocaya da sordum aynı dozu dediler anlamıyorum ya
yaptılar mı aşılama7 tane gelişti ama hepsi de olgunlaşmıştı
Hadi hayırlısı olsun inşallahbugün iğneye başlıyorum.bana da dua edin nolur
Valla bende an itibari ile saldım gitti kendimiArkadaşlar bu süreçte kendinizi çok fazla dinleneyim. Söyle mı böyle mi dedikçe stres yapıyoruz aslında farkında olmadan. Kendinize uğraş bulun başka şeylerle ilgilenir kafa dağıtın. Ben her ay kendimde bı belirti arardım önceden hamile olduğuma dair. Şimdi artık hiçbir belirtiyi hamileliğe yormuyorum. Stresten de olmuyor çünkü bazen
Güvendiğin doktor her zaman en iyisidir. Aklında soru işaretleri varken daha çok strese girersin bence. Nasip olmayacak olduktan sonra en mükemmel doktorada gitsen nafile. Ben mesela tüp bebek merkezinde bir doktora güvenemiyorum sanki olaylar biraz daha ticari geliyor bana ve tüp bebek daha kazançlı olduğu için sanki aşılama işine çokta önem vermezlermiş gibi geliyor.Merhaba arkadaşlar konu da açtım ama gören olmadı o yüzden mesajımı buraya da kopyalamak istedim. Özellikle İzmirde yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Aşılama için randevu alıcam 1 senedir sürekli gittiğim doktorum var medical parkta Mehmet Bal fakat aşılama için yine aynı doktoruma mı gideyim yoksa tüp bebek bölümünde Funda Göde var ona mı randevu alayım çok kararsız kaldım. Funda Hanım ile ilgili de olumlu yorumlar okumuştum o yüzden kafam karıştı yoksa Mehmet beyi çok seviyorum iyi bi doktor yani. Ama hani aşılama kısmında tüp bebek doktorları daha mı iyi olur bilemedim lütfen fikir verin.
Hayır o ay iptal etti doktorum bu ay tekrar yaptırıyoruzyaptılar mı aşılama
Çok teşekkür ederim cvbın için ama funda hanım da hastanenin doktoru sadece tüp bebek bölümünde yani gideceğim yer tüp bebek merkezi değil doktorun alınacak parayla ilgisi varmıdır bilmiyorum :)Güvendiğin doktor her zaman en iyisidir. Aklında soru işaretleri varken daha çok strese girersin bence. Nasip olmayacak olduktan sonra en mükemmel doktorada gitsen nafile. Ben mesela tüp bebek merkezinde bir doktora güvenemiyorum sanki olaylar biraz daha ticari geliyor bana ve tüp bebek daha kazançlı olduğu için sanki aşılama işine çokta önem vermezlermiş gibi geliyor.
Gönlünden hangi doktor geçiyorsa ona git. Eğer tutmazsa diğerini denersin.
25inde yaptirdim benBenimle birlikte 24 haziran da zeynep kamilde aşılama yaptıran var mı?
ya ilkinde bana da iptal edelim demişti. sonra yaptı.bunda da sıkıntı olmaz diyor anlamadım ya.Hayır o ay iptal etti doktorum bu ay tekrar yaptırıyoruz
Sıkıntı etmeyin inşallah problem olmazya ilkinde bana da iptal edelim demişti. sonra yaptı.bunda da sıkıntı olmaz diyor anlamadım ya.
Hee anladım. O zaman o piti piti yapÇok teşekkür ederim cvbın için ama funda hanım da hastanenin doktoru sadece tüp bebek bölümünde yani gideceğim yer tüp bebek merkezi değil doktorun alınacak parayla ilgisi varmıdır bilmiyorum :)
böyle oluyor muymuş.ben şoktayım! hepsi aynı anda çatlıyor sanıyordumKontrolden çıktım şimdi 3 yumurtam ın biri kendiliğinden çatlamış ikisiyle pazartesi aşılama yapılacak nasip olursa. Allah herkes için hayırlısını nasip etsin
Güzel haberlerini alırız inşallah ne güzel iki yumurtan var ikiz bile olabilir tutarsaKontrolden çıktım şimdi 3 yumurtam ın biri kendiliğinden çatlamış ikisiyle pazartesi aşılama yapılacak nasip olursa. Allah herkes için hayırlısını nasip etsin
Ben bugün saat 11 de aşılama yaptrdim canım
Bundada vardır bi hayır üzülme en azından 2 tane yumurtan varKontrolden çıktım şimdi 3 yumurtam ın biri kendiliğinden çatlamış ikisiyle pazartesi aşılama yapılacak nasip olursa. Allah herkes için hayırlısını nasip etsin
Kız daha dur 12 gün geçecek üzerinden kiiii geçmek bilmiyor çünkü kendimden biliyorumBende aynı gün aynı saatlerde yaptırdım varmı bi belirtin falan nerde yaptırdın
Ayy ben bugün diye okudumBende aynı gün aynı saatlerde yaptırdım varmı bi belirtin falan nerde yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?