- 16 Ağustos 2018
- 270
- 155
- 23
- Konu Sahibi Tuanatuna01
-
Seninde benimki ve signoranin aşılama tarihleri aynı sanırım takipte kalalim inşallah hepimizin ki tutar. Senin yaşın kac21 haziran yapıldı bana aşılama ama 8 inde yaptır kan tahlili dedi hemşire
MNe kadar değişik bu doktorlar ya benim cuma oldu olduğu gün dahil 1 hafta gün aşırı ilişki dedi bende yapmasak daha iyi düşünmüştüm kafamda deli sorular
Senin kaç yumurtan olmuştu peki ? Nerde yaptırdın ben istanbuldayım
Benim ilk asilamada solda yumurtam vardi 16 idi 2.ci asilamam da sağ tarafimda sadece yumurta vardı 18 eşimin spremleri iyi dediler sorun yokSenin kaç yumurtan vardı? Eşinin sperm durumu nasıldı?
Aaa evet hayırlı haberleri verebiliriz inşallah hepimizdeSeninde benimki ve signoranin aşılama tarihleri aynı sanırım takipte kalalim inşallah hepimizin ki tutar. Senin yaşın kac
Benim esimde de bende de sorun yoktu öyle dediler ama ilk aşılamam tutmadı umudum bu aşılama buda tutmazsa tüp bebege gececekler onun sureci daha zormuşAaa evet hayırlı haberleri verebiliriz inşallah hepimizdeeşlerinizin sperm durumu nasıldı kızlar?
Yumurta sayımızda aynıValla yaa sinir oluyorum bu duruma
4 yumurtam vardı 2 si 18mm olduğunda çatlatma iğnesini vurdular ertesi günde aşılama yaptılar. Hatta doktoruma özellikle söyledim hani 36 saat deniliyordu çatlatma iğnesi için dedim, biz beklemeyeceğiz arkadan gelen yumurta var dedi ve 24 saat sonra yaptı aşılamayı. Sonrada işte bir kez ilişki dedi bende şansımız artsın yapalım gün aşırı dedim hayır dedi. Ulen yaa benim doktor biliyor bu işi yada sallamasyon yapıyor bu işi
Antalyada özel bir hastanede yaptırıyorum.
Eşimin ileri hızlısı %2 idi ama ne oldu anlamadım aşılama günü %15 di. Yıkama sonrasıda ileri hızlısı %50 idi.
Benim yumurta soldan geliyor diye aşılama sonrası sağ bacağımı sol bacağımın üstüne atıp sola doğru eğim vererek 10 dk yatmamı istedi doktor. Hemşireler 15 dak daha ekledi işte yaklaşık 25 dk o pozisyonda yattım
İşte benim durum bu. Senin eşinin spermlerinin durumu neydi? Sende kaç yumurta vardı?
Evet 21 haziran 28 yaşındayım sen kaç yaşındasın sitede bi sıkıntı oldu mesajlarımı yazamadım bi türlüSeninde benimki ve signoranin aşılama tarihleri aynı sanırım takipte kalalim inşallah hepimizin ki tutar. Senin yaşın kac
Benimde 3 sağda 1 solda vardı hayırlısı bakalımBenim 18 mm bir yumurtam oldu bende ankaradayim
M
Ben çarşamba günü yaptım çatlama iğnemi cumada aşılama yaptırdım 20 dk yattım bende spermlerde daha önce bi sıkıntı yok aşılama günüde sormadım açıkçası benim 4 yumurtam oldu 3 sağda 1 solda dedi soldaki 17 mm falandı galiba diğeri daha büyük ama hiç belirttim falan yok evde yatmaktan sıkıldım sadeceValla yaa sinir oluyorum bu duruma
4 yumurtam vardı 2 si 18mm olduğunda çatlatma iğnesini vurdular ertesi günde aşılama yaptılar. Hatta doktoruma özellikle söyledim hani 36 saat deniliyordu çatlatma iğnesi için dedim, biz beklemeyeceğiz arkadan gelen yumurta var dedi ve 24 saat sonra yaptı aşılamayı. Sonrada işte bir kez ilişki dedi bende şansımız artsın yapalım gün aşırı dedim hayır dedi. Ulen yaa benim doktor biliyor bu işi yada sallamasyon yapıyor bu işi
Antalyada özel bir hastanede yaptırıyorum.
Eşimin ileri hızlısı %2 idi ama ne oldu anlamadım aşılama günü %15 di. Yıkama sonrasıda ileri hızlısı %50 idi.
Benim yumurta soldan geliyor diye aşılama sonrası sağ bacağımı sol bacağımın üstüne atıp sola doğru eğim vererek 10 dk yatmamı istedi doktor. Hemşireler 15 dak daha ekledi işte yaklaşık 25 dk o pozisyonda yattım
İşte benim durum bu. Senin eşinin spermlerinin durumu neydi? Sende kaç yumurta vardı?
Aman nolcak yaa ha kendin yapmışsın ha hemşire aynı bokun turuncusu işteKızlar bide çatlama iğnemi de kendim yaptım ben evde
Hahah aynen doğru diyorsun takılmadım zaten bilgi amaçlı yazdım yok bişey belirtmedi yat biraz dedi sonra hemşireyle görüştüm işteAman nolcak yaa ha kendin yapmışsın ha hemşire aynı bokun turuncusu işte
Ona takılı bile kalma asla.
Peki seni aşılama sonrası yatırdıklarında bir pozisyon aldırdılar mı benim gibi
Benim doktor kalktıktan sonra beni görün dedi. O zamanda ayın 4’ün de kanda baktır dedi. İdrar değil haa dedi. Sanki regl olacakmışım gibi geliyor her an bu histen ve ağrıdan kurtulamıyorum. Aman yaa saldım çayıra mevlam kayıra modundayım birazda artık. Nasipte varsa bir evlat tutunmuştur zatenKızlar bide çatlama iğnemi de kendim yaptım ben evde
Hahah aynen doğru diyorsun takılmadım zaten bilgi amaçlı yazdım yok bişey belirtmedi yat biraz dedi sonra hemşireyle görüştüm işte
Bende hemşireyle görüştüm benim de ara sadece kaşık ağrım var iki gündür de deli gibi yemek yiyorum ana bu benim için belirti değilBenim doktor kalktıktan sonra beni görün dedi. O zamanda ayın 4’ün de kanda baktır dedi. İdrar değil haa dedi. Sanki regl olacakmışım gibi geliyor her an bu histen ve ağrıdan kurtulamıyorum. Aman yaa saldım çayıra mevlam kayıra modundayım birazda artık. Nasipte varsa bir evlat tutunmuştur zatenallahın izniyle
Yemek konusu bende de aynıydı ama bugün performansımda düşme varBende hemşireyle görüştüm benim de ara sadece kaşık ağrım var iki gündür de deli gibi yemek yiyorum ana bu benim için belirti değilsevdiğim bi aktivite bende rahatım ya hayırlısıysa olsun diyorum zaten ama zaman geçmiyo çok sıkıldım
Bana iki gündür bişey oldu iğneler bende mide bulantısı yapmıştı hiç kilo almadım hatta 1 kilo da verdim o sürede benim öküz gibi yeme halim doğuştan zatenYemek konusu bende de aynıydı ama bugün performansımda düşme varzaman konusunu hiç açmayalım çünkü benim her iki lafımdan birisi günler geçmiyor yalnız şu dikkatimi çekti ben 87.5 kilo ile başladım aşılamaya 92 ye kadar çıktım şimdi geri düşüyor kilom. 89.4 gördüm bugün. Sanırım iğnelerin ödemi gidiyor. Çünkü öküz gibi yememe rağmen kilom düşüyor ayy bide millet avokado ve ananastan bahsediyor aşılama sonrası tutunmaya yardım ediyor diye ama ben yemedim onlardan. Bende mi alsam acaba
Ben bi ihtimal, ya hamileysem su an die yedigime ictigime dikkat ediyorumYemek konusu bende de aynıydı ama bugün performansımda düşme varzaman konusunu hiç açmayalım çünkü benim her iki lafımdan birisi günler geçmiyor yalnız şu dikkatimi çekti ben 87.5 kilo ile başladım aşılamaya 92 ye kadar çıktım şimdi geri düşüyor kilom. 89.4 gördüm bugün. Sanırım iğnelerin ödemi gidiyor. Çünkü öküz gibi yememe rağmen kilom düşüyor ayy bide millet avokado ve ananastan bahsediyor aşılama sonrası tutunmaya yardım ediyor diye ama ben yemedim onlardan. Bende mi alsam acaba
İnşallah aminBana iki gündür bişey oldu iğneler bende mide bulantısı yapmıştı hiç kilo almadım hatta 1 kilo da verdim o sürede benim öküz gibi yeme halim doğuştan zatenavakadoyu bana da söylediler ama geçti artık bence tuttuysa tuttu zaten bide ilaçları var estrofem , folik asit bide jel he bide glifor da kullanıyorum ne bilim herkes rüya görüyo görüyo benle alakalı ben kendim bile gördüm ama bilinçaltı bence hayırlısı hakkımızda haberleşelim ama hepimiz mutlaka hamile kalan vardır aramızda amin amin
Ben bunların hiç birisini yemedim zatenRahim kasilmalarini artiran gidalar ;
Kahve soda
Kola cikolata
Ananas nar
Hurma maydanoz
Tup bebek yaptiranlara doktorlar bu listeyi daha az tuketin diyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?