MERHABA ARKADAŞLAR,
ben bu ay 1 haziranda regli oldum ve bir sonraki regli tarihim 27 haziran.
inşallah bu ay yumurtlama zamanmızda miniminnacık bebişlerimiz bize haber verir geliyoruz diye.
ben bu ay ateş ölçme yöntemini deniycem yumurtlama zamanını tespit etmek için ve ayrıca incir kürüne başladım bugün. dünde kendime çörekotu tarçın fındık ve üzüm pekmezinden bir karışım hazırladım bakalım işe yarıycak mı yumurtlama da. eşimde bal fındık karışımı yaptım sabah akşam yedircem:)))))
birde benim yakın bir arkadaşımın 1,5 sene sebepsiz bebekleri olmamış doktor sabır demiş birşeyiniz yok sadece yumutlama zamanına kadar cinsel perhiz vermiş 8 ile 10 gün arası dayanabildiği kadar eşlerin kendini tutmasını sağlamak lazımmış:)))))))) iyi bir hastanenin iyi bir doktoru demiş o ay hamile kalmış:))))
listeyi birlikte oluşturalım birbirimize uğurlu gelelim inşallahhhhhhhhh
hadi hayırlısı cümlemizeeeeeeeeeeeee
cicekcik............................27 haziran
inşallahhhh forever inşallahhhh az kalmış seninde, inşallah meleğine kavulursun hayırlısıyla...
Bu liste inşallah uğurlu gelirrrrrrrr hepimize
forever_14.......................11 Haziran
cicekcik.........................27 Haziran
bizimde yeni sayılır şubattan beri ama ben rahimağzından küçük bir operasyon geçirdim 2 ay ilişki yasaktı yasaktan sonra ki ilk ayımızdı bu olmadı işte dün regli oldum umudum bu aya inşallah.
biraz sabırlı olmak gerekiyor ama insanın elinde değil her ay heyecanlanıyorsun. inşallah hayırlısı olur ikimiz içinde.
kaç yaşındasın ben 31 yaşındayım ondan da endişeleniyorum yaşım ilerledikçe yumurta kalitem gidiyor ya hayırlısı hakkımızda
merhaba zehracım inşallah beklenen regli tarihin daha çok bekler :)))))
zehra_s...........................6 Haziran
fatima38..........................7 Haziran
forever_14.......................11 Haziran
cicekcik..........................27 Haziran
uğur listesi bakalım yalnız bu listeye göre en son ben öğrencem sonucu hepimize tekrar hayırlı olsun kızlar:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?