Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğinin kilosuna göre biraz değişir ama ben yeni doğan takımlarını bir ay kullanabildim 2 tane falan alsam yetermiş Temmuz'da doğum yapmıştım 3-4 tane almıştım Hepsini çok giyemedi bol bol kısa kollu zıbın aldım onları giydi. çok sıcak oluyor genelde Müslin battaniye alabilirsin yaz çocuğu olacağı için. kısa kollu zıbın en çok lazım olan şey sana şu anda. takım alacaksan da Müslin takımları tercih et bebekler sıcaktan isilik oluyorlar. Bizimkiler hep sarıp sarmalamıştı çocuğumun yüzü kıpkırmızı oluyordu alerji sanmıştık Meğer sıcaktanmışKızlar Haziran ayında doğum yapacağım erkek bebek ilk gebeliğim olduğu için neler alacağımı bilmiyorum sizce neler almalıyım çok fazla gereksiz kıyafet almak istemiyorum hızlı büyür diyorlar neler almalıyım yardımcı olabilirmisin
Mayıs sonu doğum yaptım sadece kısa kollu zıbın giyebildi altına bi tayt bile giydirsen sıcak oluyor isilik atıyoKızlar Haziran ayında doğum yapacağım erkek bebek ilk gebeliğim olduğu için neler alacağımı bilmiyorum sizce neler almalıyım çok fazla gereksiz kıyafet almak istemiyorum hızlı büyür diyorlar neler almalıyım yardımcı olabilirmisin
Yaz vakti doğdukları için çok sıcak oluyor. Bütün tulumlar takımlar elimde kaldı. Yarım kollu zıbında bile terliyordu sıfır kollu atlet giydirdim hep. Soguk olursa aksamlari altına çoraplı pijama giydiriyordum bide. Sadece ilk dogdugundq yeni doğan sürecinde tulum vs giydirdim yenidogani usutmeyim diye. Iki ince tulum iki ince yarım kollu şortlu takım almanız yeterli. Birde şu müslin örtü çok işe yarıyor yazları. Kış için 6 9 ay için alın onun yerineKızlar Haziran ayında doğum yapacağım erkek bebek ilk gebeliğim olduğu için neler alacağımı bilmiyorum sizce neler almalıyım çok fazla gereksiz kıyafet almak istemiyorum hızlı büyür diyorlar neler almalıyım yardımcı olabilirmisin
Bol bol kısa kollu zıbın al hiç boşuna bir sürü takım alma sıcakta hiçbirini giyemiyor isilik oluyolar hemen 2 ya da 3 tane ince ayaklı tulum belki gece giyer. Ben ağustosta doğurdum çorap bile giydirmiyodumKızlar Haziran ayında doğum yapacağım erkek bebek ilk gebeliğim olduğu için neler alacağımı bilmiyorum sizce neler almalıyım çok fazla gereksiz kıyafet almak istemiyorum hızlı büyür diyorlar neler almalıyım yardımcı olabilirmisin
Ne alırsan al bambu ve pamuk al . İsilik olmasın bebiş ben tüm yaz zıbın giydirdim hiç başka şey lazım olmadiKızlar Haziran ayında doğum yapacağım erkek bebek ilk gebeliğim olduğu için neler alacağımı bilmiyorum sizce neler almalıyım çok fazla gereksiz kıyafet almak istemiyorum hızlı büyür diyorlar neler almalıyım yardımcı olabilirmisin