Haziran batını gelin birlikte bekleyelim

Teyzoslari bugün kesemizi gördük :) ama doktor bı emin olamadi en son pazartesi kan verdiğim de 113 çıkmıştı şuan gozukmemesi lazım nasıl gözüktü böyle dedi şaşırdı. Kan verdim tekrar gidicem bakalım ama yeri çok iyi dis gebelik ya da sezeryan yerine yerleşme gibi bı durum yok dedi. 5+2 şuan bakalım tekrar gidicem inşallah yanlış bişey yoktur

Ahhaha size çok dua etmiştim benim şans varsa size geçsin bebiş gelsin karnınıza diyeee çok seviniyorumm vallahi ağustosa fln darısı başıma olsun inşallahh. Yeriz biz minnağııı maşallahhh sağlıkla kucağına da alırsın inşş

Yaa Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bı üstüne bugün doktora giderken kaza yaptım çok şükür bı sikonti olmadı ama doktorun böyle demesi korkuttu beni Allah'ım sana da en kısa zamanda nasip etsin senin için özellikle Meryem suresini okucam :) ben çünkü dualarla hamile kaldığımi düşünüyorum

Allah razı olsun kuzucuğum kızz dikkat etsenee allahım sen koruuu test sonucunu söyle çıkıncaa

Hayırlı olsun canım çok bi fikrim yok ama erken döllenme felanmi oldu acaba benim onceki gebeliktede kalp atışını çok erkwn duymuştuk doktor şaşırmışti ama olabiliyo demekki kötü düşünme

Ya canım maşallah ya inşallah benimki de sonucum yarın çıkarsa hemşire dedi git kesen görünür yarın 400 civarı çıkması gerek

Hayırlı olsun canım çok bi fikrim yok ama erken döllenme felanmi oldu acaba benim onceki gebeliktede kalp atışını çok erkwn duymuştuk doktor şaşırmışti ama olabiliyo demekki kötü düşünme
Yok ben de pko var geç yumurtladim baya 18 20 günlerde falan yumurtlamak olur ama doktor şaşırdı normal de gozukmemesi lazım dedi karından baktı ilk parliyo biseyler bak dedi alttan baktı evet burda dedi ama oda emin olamadi bu kese dedi ama gene de bakalım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…