Bence var gibi inşallah vardır benimde kanım kaynamaya başladı test yap test yap diyor beynimDmi yaa gözüm mü bozuldu bilmiyorum ama bişey görünüp yok oluyo sanki
Benim dün erken gebelik testleri geldi valla hastalık bağımlılık bu nerdeyse test yapıyodum hahahahhaBence var gibi inşallah vardır benimde kanım kaynamaya başladı test yap test yap diyor beynim
Bende aynı şeyi görüyorum ama emin olamadim. :/Dmi yaa gözüm mü bozuldu bilmiyorum ama bişey görünüp yok oluyo sanki
Canım bak filtreleme yaptım senin testine var gibiEvet ilk idrarla yaptım adetime 3 gün var kocaman tertemiz bir negatif bu ayda gitti
Eki Görüntüle 2861764
Bende aynı sekilde gördüm gibi görmedim gibi ama 3 gün var gayet belli olması gerek degilmiydi yaSanki hayalet çizgi var gibi ..ben görüyorum
Aa evet burda resmen var gibi ama gayet belli olması gerekmiyormuydu yaCanım bak filtreleme yaptım senin testine var gibi
Belki yeni yukselmeye başlamıştır hcg si bilemedim ama bakıyorum hala var yaniBende aynı sekilde gördüm gibi görmedim gibi ama 3 gün var gayet belli olması gerek degilmiydi ya
Erken gebelik testi alsa keşke benimde böyle olmuştu kasette çok az görünüyordu erkende baya nettiBende aynı sekilde gördüm gibi görmedim gibi ama 3 gün var gayet belli olması gerek degilmiydi ya
Bende sipariş vereli 5 gün olmuştu hayal verilmedi kargoya iptal ettim eczaneden alacağım gelene kadar öğrenirim ben zaten dedimBenim dün erken gebelik testleri geldi valla hastalık bağımlılık bu nerdeyse test yapıyodum hahahahha
Dün çok kalietli diye productor early verdi eczacı onu da yaptım hele onda hiç cikmadiErken gebelik testi alsa keşke benimde böyle olmuştu kasette çok az görünüyordu erkende baya netti
İnşallah nasip olur canım bir mucize olur sizeBat 4 haziran hayırlısı artık bu ay ovulasyon vs yapmadım eşimle de memlekete gittik yoğunluktan değerlendirmedikte Allah kısmet ederse çok mutlu olurum. Bu ay kısmet olmazsa da aşılama deneyeceğiz
Canım heveslendirip hevesini kırmak istemem ama bundada gözüme çarpıyor ya sanki belki geç döllenmedir bence bekle azcik dahaDün çok kalietli diye productor early verdi eczacı onu da yaptım hele onda hiç cikmadiEki Görüntüle 2861773
Canım Bn 4 gün kala yaptım silik çıktı 2 gün kala kayboldu 1 geçince hamile olduğunu anladımBende aynı sekilde gördüm gibi görmedim gibi ama 3 gün var gayet belli olması gerek degilmiydi ya
Hatalı çıkma ihtimali çok yüksek dediler buna pek güvenmiyorum da artık beklicem yapacak bişey yokCanım heveslendirip hevesini kırmak istemem ama bundada gözüme çarpıyor ya sanki belki geç döllenmedir bence bekle azcik daha
Bı sorun yaşadınız mı peki hamileliginizdeCanım Bn 4 gün kala yaptım silik çıktı 2 gün kala kayboldu 1 geçince hamile olduğunu anladım
Canım bnmki de sanki beyaz olanda biseyler gördüm hersey Allaha kaldı rabbim nasip etsin inşallahCanım heveslendirip hevesini kırmak istemem ama bundada gözüme çarpıyor ya sanki belki geç döllenmedir bence bekle azcik daha
Kimyasal 1 hafta sonra ama herkesinki bnmki gibi olacak diye bısey yok kiBı sorun yaşadınız mı peki hamileliginizde
En güzeli bekle kafanı hiç bulandirma bende sipariş verdim 1 hafta oldu kargoya bile verilmedi iptal ettim az önce gidip eczaneden alacağımHatalı çıkma ihtimali çok yüksek dediler buna pek güvenmiyorum da artık beklicem yapacak bişey yokinternetten 10 li sipariş vermiştim artık hergun yaparım herhalde :)
Bu kadar emeğinizin karşılığını alırsınız inşallahKan sulandirıci iğne pihtilaşma bozuklugum var gebelik ihtimaline karşi başlatti doktorum
Amin canım inşallahBu kadar emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah