• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Özel miydi ya sanki hasstaneler pek özen göstermiyo tüp bebek merkezleri daha ayrıntılı araştırıp yapıyolar şimdiye kadar hep öylr okudum canım rabbim sanada bi an önce bebek nasip etsin ikinciyi ne zaman deniyceksin
Amin inşallah 🤲🏻Tüp bebek merkezi gittiğim hastane... donmuş 2 embriyom var Ocak gibi belki tekrar denerim nasip kısmet olmazsa başka bi doktora giderim

Amin inşallah 🤲🏻Tüp bebek merkezi gittiğim hastane... donmuş 2 embriyom var Ocak gibi belki tekrar denerim nasip kısmet olmazsa başka bi doktora giderim
Rabbim bi an önce yüzünü güldürsün canım benim .. kafana takma oda çok etkiliyo bide yaşlar gençse allahın iziniyle olur canım rabbime bırak

İnsallah canımm dualarınızı eksik etmeyin , bende hepimz için en güzelini diliyorum.
Benim transferim 29 hazirandı, test günümde bugun :)) ben 7. Gün de dayanamayıp test yapmıstım hayalet cizgi cıkmıstı kan verdin baya dusuktu ama erken olmasından sebep dedim hep, bugunde sonuc bu , persembe gunu testin tekrarı var dua edin kızlar 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
7.günü kaç çıktı kan testiniz. Benim 1.51 çıktı

Back
X