- 27 Nisan 2019
- 177
- 53
- 13
- 30
- Konu Sahibi Oscarinoasis
- #1.641
Amin canım özel yediğin içtiğin bişey varmı seninHayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin biz de bekliyoruz Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım özel yediğin içtiğin bişey varmı seninHayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin biz de bekliyoruz Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla![]()
Kimi doktor cok hareket etme kimisi hareket edebilirsin fazla agir kaldirmadigin surece diyor.. bunlarin ikisinin de ortasinda yap.. kendini yorabilcek rahmini yoracak kasilcak, kasacak herseyden uzak dur, ilk uc gunden sonra yavas yavas yuruyusler yap, agri olmadigi icin paldir kuldurdur benim yurumem cok hizli mesela buna dikkat et sende.. fast foodtan uzak tut, kabiz olman bu zamanlarda kotu o yuzden sivi gida sebze, protein agirlikli: bezelye, yesil fasulye, bamya giibi sebzeninde protein agirliklisi sana ve bebisine iyi gelecektir.. kuru kayisi yiyebilirsin faydali. Saglikli guzel haberler ver bizeBu konuda transfer olan kisiler kabak cekirdegi, ananas yemesini, bol bol su tuketmeli ve sebze agirli beslenmeli @sangetrose daha iyi biliyor
Bunlar transfer sürecinde benimde işime yarayacak bilgiler teşekkürlerKimi doktor cok hareket etme kimisi hareket edebilirsin fazla agir kaldirmadigin surece diyor.. bunlarin ikisinin de ortasinda yap.. kendini yorabilcek rahmini yoracak kasilcak, kasacak herseyden uzak dur, ilk uc gunden sonra yavas yavas yuruyusler yap, agri olmadigi icin paldir kuldurdur benim yurumem cok hizli mesela buna dikkat et sende.. fast foodtan uzak tut, kabiz olman bu zamanlarda kotu o yuzden sivi gida sebze, protein agirlikli: bezelye, yesil fasulye, bamya giibi sebzeninde protein agirliklisi sana ve bebisine iyi gelecektir.. kuru kayisi yiyebilirsin faydali. Saglikli guzel haberler ver bize
A Altibirlik61 arkadaşın dediği gibi canım ben de onları yiyorum kabak çekirdeği ananas havuç suyu içmeye çalışıyorm bazen havucu yiyorum direk. İncir kurusu badem ceviz gibi karışık kuruyemiş yemeye çalışıyorm az da olsa. Ondan biraz bundan biraz ilaçlar derken günüm yiyip içmekle geçiyorAmin canım özel yediğin içtiğin bişey varmı senin
Opu dan sonra bi hafta içinde adet olursun canım kendiliğinden ben 4 gün sonra adet olmştmBunlar transfer sürecinde benimde işime yarayacak bilgiler teşekkürlerŞimdi transfer için adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla.Yarın embriyolar 5. güne ulaşacaklar inşallah sıkıntı çıkmazsa ve dondurulacaklar. Salı gününe de sarkabilirmiş bir kısmı. Benim merak ettiğim ne zaman adet olacağım. Opu’dan sonra ne zaman adet olunuyor ya da pkos olduğu için yine adet söktürücü mü almam gerekecek acaba bir bilsem
![]()
Ya canim bana doktor bey erken adet gecirebilirsin dikkat et korkma panik yapma dedi..pko olanlar genelde daha fazla yumurta toplandigi icin daha erken kanama oluyor.. ben de hic aksamadi adet gunume kadar olmadim yani kac yumurta senden topladilar? Zaten olabildigince gec ol nasil olsa embriyolar dondurulucak.. rahmin toparlansin.. cunku ohss riski alacagin ilaclarla artiyor.. pkolarda cok yumurta uyarildigindan sancilanabikiyor.. bu sureci huzurlu gecir .. ne kadar saglikliki 5. Gunde donduruyorlar. Muhtesem biseyBunlar transfer sürecinde benimde işime yarayacak bilgiler teşekkürlerŞimdi transfer için adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla.Yarın embriyolar 5. güne ulaşacaklar inşallah sıkıntı çıkmazsa ve dondurulacaklar. Salı gününe de sarkabilirmiş bir kısmı. Benim merak ettiğim ne zaman adet olacağım. Opu’dan sonra ne zaman adet olunuyor ya da pkos olduğu için yine adet söktürücü mü almam gerekecek acaba bir bilsem
![]()
Seninki kacinci gun mervem?A Altibirlik61 arkadaşın dediği gibi canım ben de onları yiyorum kabak çekirdeği ananas havuç suyu içmeye çalışıyorm bazen havucu yiyorum direk. İncir kurusu badem ceviz gibi karışık kuruyemiş yemeye çalışıyorm az da olsa. Ondan biraz bundan biraz ilaçlar derken günüm yiyip içmekle geçiyorinşaallah bu uğraşlarımız sonuçsuz kalmaz
he tabi çay çok az içtim bu sabah normalde içmiyorum kahveden uzak duruyorum. Sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
![]()
Salı günüydü transferim canım 5.günüm oluyor dimi salı sayılmadığı için niye geçmiyor ki bu günlerSeninki kacinci gun mervem?
Opu dan sonra bi hafta içinde adet olursun canım kendiliğinden ben 4 gün sonra adet olmştm
Bende istiyorum ki hemen adet olayım bi an önce transferim yapılsın.Ya canim bana doktor bey erken adet gecirebilirsin dikkat et korkma panik yapma dedi..pko olanlar genelde daha fazla yumurta toplandigi icin daha erken kanama oluyor.. ben de hic aksamadi adet gunume kadar olmadim yani kac yumurta senden topladilar? Zaten olabildigince gec ol nasil olsa embriyolar dondurulucak.. rahmin toparlansin.. cunku ohss riski alacagin ilaclarla artiyor.. pkolarda cok yumurta uyarildigindan sancilanabikiyor.. bu sureci huzurlu gecir .. ne kadar saglikliki 5. Gunde donduruyorlar. Muhtesem bisey![]()
41 kere maşallahhBende istiyorum ki hemen adet olayım bi an önce transferim yapılsın.Benim çok fazla embriyom var çok şükür 41 tane döllendi ve üçüncü güne ulaştılar
Tabi bölünme hızları bazılarının düşükmüş. Beşinci güne kaç tane kalacak bilmiyoruz. Ben sanırım iyileşiyorum artık. İlk üç gün çok zorlandım şimdi de adetimi bekliyorum. İnşallah dediğiniz gibi geç olsun güç olmasın ne yapalım
![]()
Canım sürekli yatma zaten kan akışı olması lazım.ağrılar ise normal herkes ilaçlardan diyor ama belkide tutunma ağrısıdır.kendini yorma ani hareket yapma ağır kaldırma ama sürekli de yatma benceTransfer olan arkadaşlar sorum size. Bugün transferin 4. günü. Ben dünden itibaren yavaştan ayağa kalkıp evde bi tur atıp yine yatıyorum. Ayağa kalkınca yoğun regl ağrısı gibi bi ağrı oluyor karnımda. Yatınca hemen geçiyo. Böyle bişey yaşayan var mı![]()
Heee o sensin demekBende istiyorum ki hemen adet olayım bi an önce transferim yapılsın.Benim çok fazla embriyom var çok şükür 41 tane döllendi ve üçüncü güne ulaştılar
Tabi bölünme hızları bazılarının düşükmüş. Beşinci güne kaç tane kalacak bilmiyoruz. Ben sanırım iyileşiyorum artık. İlk üç gün çok zorlandım şimdi de adetimi bekliyorum. İnşallah dediğiniz gibi geç olsun güç olmasın ne yapalım
![]()
Yok bitanem yogun dersen yalan olur ama regl agrisina benzer bir agri duymus olman dondurulmadan mi embriyo transferin olmustu senin?? Ya da her vucudun verdigi sinyal farkliTransfer olan arkadaşlar sorum size. Bugün transferin 4. günü. Ben dünden itibaren yavaştan ayağa kalkıp evde bi tur atıp yine yatıyorum. Ayağa kalkınca yoğun regl ağrısı gibi bi ağrı oluyor karnımda. Yatınca hemen geçiyo. Böyle bişey yaşayan var mı![]()
Dondurulmadan oldu. 2 defadır bugün ayağa kalktığımda aynı ağrıyı hissediyorum anlamadımYok bitanem yogun dersen yalan olur ama regl agrisina benzer bir agri duymus olman dondurulmadan mi embriyo transferin olmustu senin?? Ya da her vucudun verdigi sinyal farkli
Dolanıyorum ama ne bileyim doktorum 5 Gün dinlen diyince ben abarttım sanırımCanım sürekli yatma zaten kan akışı olması lazım.ağrılar ise normal herkes ilaçlardan diyor ama belkide tutunma ağrısıdır.kendini yorma ani hareket yapma ağır kaldırma ama sürekli de yatma bence
41 kere maşallahhne güzel canım 5. Güne ulaşan bir sürü bebeğin olacak inşallahh
Hehe evetHeee o sensin demekismini animsayamadim.. canin opudan sonra benim mi bitek agrim oldu bilemiyorum ama ilk uc gun veya ilk hafta agrim vardi.. sen adetinden daha erken olabilirsin bence kesin olursunda hersey olabiliyor.. ya gercekten vucudun dinlenmesi herseyden onemli.. dort gun onceye kadar yumurtan cogalsin diye vucudun haddinden cok yoruldu.. kimisi 6. Gun embriyosu olarak bile saklanabiliyor iclerinde en saglikli dondurmaya da en dayanikli olan bebislerin kalacak Allahin izniyle.. hic merak etme sen cok guzel olacak hersey
Doktorun oncesinde hemsirenle konus tatlim durumuna gore yasina gore bazi yerler kabul etmiyorlar.Hehe evetYıllarca yumurtlayamadığım için hunharca yumurta üretmiş yumurtalıklarım
Opu sonrası benim içinde zor geçti. Hormonlarım tavandı. 3 gün karnım çok acıdı zaten. Ama doktorum sağolsun ohss olmamam için her şeyi yaptı. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Tek embriyo transfer edeceklermiş acaba 2 istesek yapmıyorlar mı
![]()
O yuzden sordum opu bende birazcik agir gecti onun etkilerini vucudun yasiyor olabilir.. bu da cok normal.. iste ben ondan diyorum rahim dinlendirilirse agri pek hissetmiyorsun.. kimisi daha fazla etkileniyorken kimisi pekte etkilenmiyor.. tabi kimine doktor taze embriyoyu uygun goruyor kimindeyse rahmi bir ay bekletip kendine gelmesini istiyor yada yapildigi gun gelisen sureclerde embriyologlara da buyuk is dusuyor.. hic moralin bozulmasin kuzucuk yuruyus yap tabikide kendini zorlamadan tabikide.. yatarak gecirmeyesin gunlerini ben aksamlari yuruyus olsun diye once sitenin etrafinda sonra market sonra kisa yuruyusler yapmistim .. progestan ignesi biraz da yurumeye beni zorladi.. herseyini doktorunada danis.. guzel haberler ver bana!!!Dondurulmadan oldu. 2 defadır bugün ayağa kalktığımda aynı ağrıyı hissediyorum anlamadım![]()