Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Bu umrumda yapılacak en mantıklı şey bir kadın Doğum uzmanına görünmek. Kesede bozulma var mi görüntüler. Bence hastaneye git

Hastanedeyin kadin dogum uzmani ameliyatta.. tahlil sonuclarim ciksin diye bekliyoruz.. devlet hastanesine acile geliyorum kanamam var diyorum sonuclar ciksin bi sizi cagircaz diyorlar yani bagirdiktan sonra yatirdilar.. ya inanilmaz olmus.. kimse hasta olmasin kizlarr dikkat edin kendinize .. bende cok iyiyim panik yaptim belkide sizi .. ultrasonda bakilayim diye cektigim rezillikleri anlatmicam.. bekliyorum.. ara ara agrilarim oluyor.. insallah bebeklerimizde analarinin babalarinin kadir kiymetini bilen ewlat olurlar

Hadi hayırlısı kuzum iyi haberler bekliyoruz

İnşallah bi sıkıntı olmaz biraz cazgırlık yapmayınca ilgileniyorlar gerekirse hastanede yatanlar oluyor senide yatırsınlar yeterki birşey olmasın

Merhaba benim transferim haziran 19.oldu 5.gün embriyosu. Transferimin 9. Günü hcg 174 tü 11.günü 361oldu 5 gün sonra 16.günü 2018oldu o gün gebelik kesesi için gittim doktor çok küçük dedi 7.8mm çıktı 1.5 cm olmalı dedi moralim çok bozuldu sizin nasıldı cvp yazarsanız sevinirim

KucukTarlaKusu Elmas2326 sangetrose Daphnesw Kizlar cok sukur kanama alanlari yok bebeklerimin etrafinda ve kalpleri canavar gibi atiyor ikisininde.. kanama oksapardan da ileri gelebilir ya da nedeni belirsizde olabilir... cok sukur bu gunlerimizeee... babamiz disari cikti biseyler almaya.. Allahim cok sukur hepinizi cok seviyorum...!!! Allah razi olsun.. umudumu hic yitirmemistim sadece kizgindim doktoruma ve panikledim.. sana tonlarca para sayalim sen bi zahmet gelme cumartesi gunu ya kan sulandirici oihtilasmaya karsi yapiliyorsa bununda testi var bana 500dolarmiydi neydi? Ya kardesim yapin isteyene testini kimseyi riske tutmayin o kadar cok yan etkili ilac yiyoruzki neden kaynaklandigini kimse bilemez... cok sukur kisaa kesiyorum!!! Hepinizi seviyorum!!!

Canim keseyi gormeye bende heyecandan soktora gittigimde burun kivirip 3000 olmasi lazim diyorlar... alttan bakmadiklari icin polikliniklerde ondan olabilir mi? Ustten de her doktor bakmaya gerek gormuo yeni gebelikte .. yani seni anliyorum

Oleyyyy çok sevindim şükür Allahıma

Çok şüküüür... O kadar endişelendim ki Annemle oturup dua ettik senin için...
Burası öyle bi platform ki hiç tanımadığın insanlarla gönül bağı kurabiliyosun... Evlat nasıl kıymetli ki derdi gönülleri bağlıyo... Allahım isteyen herkese versin bize de versin... Gebe olanları da korusun inşallah...

Ayy canım benim çok sevindim çok şükür iyiler bebişler stresten bişey olcaktı nerdeyse Doktorlar çok vurdumduymaz bence ben doktorumu 5 dk anca görüyorum oda muayenede duygularını geri plana atıyorlar biraz sen üzme kendini

Kanama alanı olmaması süper, kalp atışları da başlamış daha ne isteriz ki :) test konusuna gelirse maalesef ezbere kaçmayı çok seviyor doktorlarımız, neredeyse her gebeye ecopirin başlıyorlar, hele ki düdüğün varsa yandım! 6000 ilk oksapar ve ecopirin bir arada bile kullandıran oldu bana. Neymiş efendim kanama pıhtılaşmadan düşüyormuş bebeklerim. Kusura bakmasın da 3 dogurdum aspirin bile içmeden. Sonradan mi genetiğim bozuldu yanı.

Gözün aydın sağlıkla sıhhatle çabucak geçsin 9 ay :)

Dualariniza girdiysem Allah bin kat razi olsun sizden... inanin siz de benim kiz kardesim gibisiniz birine bisey olmasin diye ne biliyosam soyluyorum, Anaciginin ellerinden gozlerinden operim.. canimsiniz Allah isteyen herkesin cocugunu istedigi kadar doldursun... yuregime cizz yaptin.. cok guzel haberlerini alacagim o gune kadar beklicem sizi .. benim hamislige adimlarimda ilk goz agrilarimsiniz

Senin agzini yerimm ben !! Alisilmis rituelleri herkese uyguluyorlar .. ya canim kullandirsinlarda tetkik yaparak bu nedir yahu.. az kalsin usaklarimi yitircektim bunlarin ihmal bakmalarindan..

İnşallah bi sıkıntı olmaz biraz cazgırlık yapmayınca ilgileniyorlar gerekirse hastanede yatanlar oluyor senide yatırsınlar yeterki birşey olmasın
Kizz bir bilsen cazgirlik yaptik yarim saat sonra yine kaldirdilar... disariaki bankolara yattim rezaletti .. bebeklerim icin herrrseyleri yaparim.. esim bana sasiriyo anayim ben dedim anaa dualarimdasin kuzum sende benim

Kizz bir bilsen cazgirlik yaptik yarim saat sonra yine kaldirdilar... disariaki bankolara yattim rezaletti .. bebeklerim icin herrrseyleri yaparim.. esim bana sasiriyo anayim ben dedim anaa dualarimdasin kuzum sende benim
nasıl güldüm canım yaa insan zor kazanınca birşeyleri kaybetmemek için kendini aşıyor en iyisini yapmışsın bu süreci yaşayanlara hiç birşey çok görülmez

Yaa çok sevindiim hayırlı olsuuun dedim sana önemli bişi yoktur diye.. çok şükür valla çok sevindim canım. Bol bol dinlen lütfen

Oh çok şükür Allah kötülüklerden korusun seni ve yavrularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…