• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Medikalpark hastanesi cnm doktor faktoru degilde embriyologla iyiler laboratuvar iyi calisti demekki.. bugun aptal gibi 8 te ilac ictim. 8 saat sonra ilaci icceme 12 de gobek ignemle birlikte gottim estrofemi progestani kullandim 4 saat sonra:KK43: yaa noluyo anlamadim bana
Izmır medikal parkmiydi canim. Kaç yumurtan vardı. Ahmet zeki ışıklmi doktorun. Sonucun inşllah pozitiftir. Bekliyorux haberini:))

Saol beybisi kısmet değilmiş ne yapalım. Sen ne yaptın? Nasıl geçti, iyi misin?
Öyle elimizden geleni yapıyoruz.4gibi transfer oldum şimdi yoldayız istensinler trafiğinde eve gitmeye çalışıyoruz 1 hafta yatmak istiyorum 😃transferde ameliyathaneye aldıklarında kendi kendime gerildim ağladım biraz ama o anlıktı şimdi çok iyiym

Kontrolden döndük simdi canim.4 görünüyor ama biri küçük. Perşembe tekrar kontrol . iğnelere devam. Sen raporlu musun canim. Benim rapor iğnelerim bitti parayla almaya başladik. Neden 3000 doz yazmışlar rapora yas
e cok guzl boyutları kac? küçük olan yetişebilir diğerlerine cok fark yoksa. benım rapor hakkım bıttı hepsnı parayla alıyorum.maksımum 3000 doz yazabılıor . peki 3000 dozun hepsı gonal f mi? yoksa içinde menopur da var mı?

Öyle elimizden geleni yapıyoruz.4gibi transfer oldum şimdi yoldayız istensinler trafiğinde eve gitmeye çalışıyoruz 1 hafta yatmak istiyorum 😃transferde ameliyathaneye aldıklarında kendi kendime gerildim ağladım biraz ama o anlıktı şimdi çok iyiym
Hadi bakalım şimdi yatma dinlenme zamanı. Yüksek yüksek hcg değerleri görmek ümidiyle. Yattığın yerden aç dizi izle film izle.

Merhaba arkadaşlar benimde 8 Haziran'da transfer oldu ve yarın kan verip sonucu öğrenicez heyecanlıyım ama hiç bişey hissetmiyorum 3. Tüp Bebek tedavim 2 emriyo transfer edildi Allah'ım inşallah tutunmuslardir hiç bişey hissetmemem normal mi cvp verirseniz sevinirim
Canım az kalmış sabret yarın inşallah pozitif değerleri görürsün.Belirtiyle olacak iş değil,hepimiz bir umut acaba mı filan diyoruz ama kiminde belirti olurken kiminde hiç olmuyor

Medikalpark hastanesi cnm doktor faktoru degilde embriyologla iyiler laboratuvar iyi calisti demekki.. bugun aptal gibi 8 te ilac ictim. 8 saat sonra ilaci icceme 12 de gobek ignemle birlikte gottim estrofemi progestani kullandim 4 saat sonra:KK43: yaa noluyo anlamadim bana
Heyecandandır o. Hangi medicalpark trabzon mu sonundaki 61 den :lülülü:ilacı kafana takma o kadar da önemli değil.
ha evet cnm

Izmır medikal parkmiydi canim. Kaç yumurtan vardı. Ahmet zeki ışıklmi doktorun. Sonucun inşllah pozitiftir. Bekliyorux haberini:))
Canim trabzon medikal park hastanesi 14 yumurtam vardi bu olayin basinda dollendi dollenemedi derken bu arada benim is seyahetlerimden oturu onceden planlanmis toplantilar olunca dondurulmasinin uygun olabilirmi diye gorus olarak basladik onlarda zaten yumurtalarin yeterli oldugunu 5. Gun embriyo olmasi konusunda beni yonlendirdi hemde bi ay rahmi dinlendiririz ohss riski artmasi acisindan bayag siskinlik yasadim cunku opu isleminden sonra.. Lafi cok uzatim biliyorum.. 5. Gun sonunda saglikli 6 embriyom kaldi 4bb kalitesinde yaziyir ne ifade ettigini daha igrenemesim kotu bisey ogrenirsem hepsini tek tek sorarim.. transfer islemim oldu gun itibariyle 8. Gunumun sonuna yaklasioz ve sabah idrar testinde zannediyorumki poİtif gozukuyordu.. kan da vermek istedim.. oda yarin cikcak o zaman emin olup sirtimi yaslicamm... 2 embriyo koymalarini istedim.. bakalim canim darisi basinizaa guzell haberler alirsiniz insallah

Transfer sırasında ağrı oluyormu bugün dondurdular benim embriyo larımı önümüzdeki ay transfer olucak bi sıkıntı olmazsa birde transfer öncesi iğne falan veriyorlarmı... transfer sonrası içim 5 iğne verdiler
Transferde daha once hamile olmayan biri olarak idrar sikisikken once rahim yikanmasi birazcik zor ama rahim filmi cekilen gibi agri degill yani.. onun agrisi bir baskaydi.. transfer oncesi gobekten ignem vardi bir hafta ve diger ilaclar transfer aonrasi ilk iki gun nedense paikolojikmi bilmiorum ama agrin var vuruldugun ignelerrden hicbisekilde kimildayamiosun.. benim kalcam suanda morarmis heriki tarafimdan ayni sekilde ve ur gibi oldu... kocaniza alkolle kolonyayla masaj yaptirin bol bol.. yagli bir ilac ve can yakio 5.-6. İgnesen sonra alisiosun bunyede alisio ve ben 2-3 km yol yuruyorum yawas egzersiz gibi.. valla sana 5 igne vermisler muhtemelen transfer oncesi cagircaklr eklicekler onlara igneleri onunla kalmazlar canim🤣🤣

Guzelll haberlerini bekliyoruzz☺️

Merhaba arkadaşlar benimde 8 Haziran'da transfer oldu ve yarın kan verip sonucu öğrenicez heyecanlıyım ama hiç bişey hissetmiyorum 3. Tüp Bebek tedavim 2 emriyo transfer edildi Allah'ım inşallah tutunmuslardir hiç bişey hissetmemem normal mi cvp verirseniz sevinirim
Canim benim alt karin bolgende belli belirsiz bir huzursuzluk gibi biseyler yokmu? İnan ilk gunler benimde goguslerim deli gibi sismislerdi, kasiklarimdan hareket edemiyordum ama kalca ignesinin isi o cok agir vucut be zaman alisti goguslerimin sisi indi.. bide adetede yaklasioz ya .. hafta sonu benn bayagg uzuldum agladim.. ya tutmadi sanirim normale dondum felan derken. Bu sabah idrar testine karsi benn huzursuzluktan testi yaptim silikte olsa cikti.. kan verdim yarin cikcak sonucu bekliorum... sende insallah hayirli haberler alirsin🙏🏻🙏🏻

Kızlar ben iki aşılama yaptırdım (anestezi altında) ikisindede 3 gün adet gibi kanama oldu ikiside tutmadı transfer için adetimi bekliyorum ama transfer sonrası kanama oluyor mu merak içindeyim :( opudan sonra da 3 gün çok kanamam olmuştu

Arkadaşlar bişey sorucam crinone jel kullananlar yardımcı olabilir mi. Jelin geri gelmesi normal demişti doktorum. fakat transferden sonra bi kaç gün çok az miktarda pembemsi turuncumsu gibi beyazla karışık tortu şeklinde gelmişti renk değişikliğinin nedenini bilen var mı?

e cok guzl boyutları kac? küçük olan yetişebilir diğerlerine cok fark yoksa. benım rapor hakkım bıttı hepsnı parayla alıyorum.maksımum 3000 doz yazabılıor . peki 3000 dozun hepsı gonal f mi? yoksa içinde menopur da var mı?
Menapur da var gonal f de var canim.bide ce trotide felan.senin kaç tutuyor simdi toplam

Transferde daha once hamile olmayan biri olarak idrar sikisikken once rahim yikanmasi birazcik zor ama rahim filmi cekilen gibi agri degill yani.. onun agrisi bir baskaydi.. transfer oncesi gobekten ignem vardi bir hafta ve diger ilaclar transfer aonrasi ilk iki gun nedense paikolojikmi bilmiorum ama agrin var vuruldugun ignelerrden hicbisekilde kimildayamiosun.. benim kalcam suanda morarmis heriki tarafimdan ayni sekilde ve ur gibi oldu... kocaniza alkolle kolonyayla masaj yaptirin bol bol.. yagli bir ilac ve can yakio 5.-6. İgnesen sonra alisiosun bunyede alisio ve ben 2-3 km yol yuruyorum yawas egzersiz gibi.. valla sana 5 igne vermisler muhtemelen transfer oncesi cagircaklr eklicekler onlara igneleri onunla kalmazlar canim🤣🤣
Ne ignesi canim ya transfetden sonra

Menapur da var gonal f de var canim.bide ce trotide felan.senin kaç tutuyor simdi toplam
Daha belli değil. Raporlu olmadıgım için lazım oldukça alacagım. Arkadasımdan aldım 2 kutu gonal . Önceden kalma 2 kutu menopur vardı. Yarın yine slcam bakalım şimdilik 500 ama bir kutu gonal 1 kutu menopur ve ovitrelle almam gerek

Merhaba,10 yıldır haşimato hastasıyım.Değerlerim çok değişken,ilk tüp bebek denememizde 2.40 idi ancak negatif sonuç aldık.1 hafta sonra dondurulmuş embriyo transferi olacağım ancak tsh değerim 9’a yükselmiş.İlacımın dozunu artırdık.Tsh yüksekken transfer yaptıran ve başarılı olan oldu mu?Değer normale dönene kadar transferi ertelemeli miyim sizce?

Back
X