• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında tüp bebek yaptıracaklar

Guzel haberlerini bekliyoruuummm insallahhh😍😍ooooo ikiz olursaa tatli ustuneee bal.kaymak okurrr bu haberrr 🤲🤲
Huzunlumedusa canim arkadasim nesene hayran kaldim takmamayi basarrr.. bu psikoloji icin cok onemli ben cok takan biriyim.. yaa inanamazsin o kadar husran yasadimki.. Aklimda baska bisey yok.. gidip gelip bunu dusunuyom.. hayat bu oldu bi sure sonra. Bu ay adet oldummu gectimi gecti niye gecti test yap negatif... hormonlarim vucudum alt ust oldu.. Rabbim akilli basli, hayirli, evlatlarla kucaklarimizi doldursun..!!! Aynenn kardesim senide heyecanla bekliyorumm burda

Kizlar hepinize gunaydin bugun Transferimin 8. Günü dayanamayip gebelik testini yaptim ve dosya kismina yuklicem simdi hicbiseye inanamaz oldum idrarimi 2-3 damla dedi 4 damla afedersiniz dokuverdim... ama sanki cift cizgi cikti.... Allahim kalbim yerinden cikacakk nolur uyumayan varsa bana bisey soylesin
Ay canım bariz var bence harika bir sonuç bu. Devamı da güzel olsun inşallah. Nerede tesavi oluyorsun doktorun kim canım?

Sormaa prowomen de inofolicti suydu buydu derken 8 ayda 6kg aldim bu tedaviylede 2.5 kg aldim uc ay icinde oldu sana 8.5 kg 🙈 ya arkadaslarim kardeslerimm hepimiz insallah kucagimiza bebislerimizi aliriz
Ay inşallah sen hamilesin senden çok ümitliyiz. Hamileysen belki diyetisyenle devam edersin zaten tedavide şiştik bir de hamilelik kiloları yuvarlanıvericez merdivenlerden

Huzunlumedusa canim arkadasim nesene hayran kaldim takmamayi basarrr.. bu psikoloji icin cok onemli ben cok takan biriyim.. yaa inanamazsin o kadar husran yasadimki.. Aklimda baska bisey yok.. gidip gelip bunu dusunuyom.. hayat bu oldu bi sure sonra. Bu ay adet oldummu gectimi gecti niye gecti test yap negatif... hormonlarim vucudum alt ust oldu.. Rabbim akilli basli, hayirli, evlatlarla kucaklarimizi doldursun..!!! Aynenn kardesim senide heyecanla bekliyorumm burda
Insallah bacim Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler düsturuyla hareket etmeye calisiyorum bir de 4 .dneme olunca diosun ki ya bu senin elinde olan bisey degil ki eksik yaptigin yada calismadan girdigin bi sinav degil kismetin bu snn otur yerine 0😅

Ay canım bariz var bence harika bir sonuç bu. Devamı da güzel olsun inşallah. Nerede tesavi oluyorsun doktorun kim canım?
Medikalpark hastanesi cnm doktor faktoru degilde embriyologla iyiler laboratuvar iyi calisti demekki.. bugun aptal gibi 8 te ilac ictim. 8 saat sonra ilaci icceme 12 de gobek ignemle birlikte gottim estrofemi progestani kullandim 4 saat sonra:( yaa noluyo anlamadim bana

Medikalpark hastanesi cnm doktor faktoru degilde embriyologla iyiler laboratuvar iyi calisti demekki.. bugun aptal gibi 8 te ilac ictim. 8 saat sonra ilaci icceme 12 de gobek ignemle birlikte gottim estrofemi progestani kullandim 4 saat sonra:KK43: yaa noluyo anlamadim bana
Heyecandandır o. Hangi medicalpark trabzon mu sonundaki 61 den :lülülü:ilacı kafana takma o kadar da önemli değil.

Beybiler sonucum negatif. Kısmet değilmiş ne yapalım. Eylül gibi dondurulmuşlardan deneriz. Şu yazı bir geçireyim tatilimi yapayım rahat kafayla tekrar başlayacağım.
Hayırlısı olsun kuzm sakin üzülme nefes aldığımız sürece umut var bir daha denersin rabbim veriyo gücünü gez şimdi kendine vakit ayır

Merhaba arkadasim kusura bakma yeni gordum mesaji.kusadasindayim tavsiye uzerine irenbe ahmet refik kelese gittim dun.2 yumurtam oldugunu ihtimalimin cok dusuk oldugunu soyledi,yine de kan testine bakalim oyle karar verelim dedi.moralim bozuldu😔
Kıyamam ya.ilk ay vitamin felan veriyorlar genelde hemen tedaviye başlamıyorlar ama.yaşin kaç canim. Öbür ay artar belki sayı. Benim de az yumurta rezervi

ah kuzum kafa gitti bende dogru ılac dozuuda senle aynı demıstın zaten. pardon yinelettim sana. 3. gün bende 4 folikül gördü carsamba kontrol merak edıyorum hepsı eşit buyudumu,* senın kacıncı gün bugun ? kontrol ne zaman?
Kontrolden döndük simdi canim.4 görünüyor ama biri küçük. Perşembe tekrar kontrol . iğnelere devam. Sen raporlu musun canim. Benim rapor iğnelerim bitti parayla almaya başladik. Neden 3000 doz yazmışlar rapora yas

Back
X