- 24 Mayıs 2012
- 112
- 2
- 48
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
canımsın daha güzelleri senin olsun inşallahhhhh bugünde sen nişanlanıyorsun inşallah herşey sorunsuz mükemmel bir şekilde gerçekleşir aynı dilekleri bende senin ve müstekbel nişanlın için söylüyorum canım rabbim tamamına erdirsin inşallah herşey gönlünüzce olsun resimleri sabırsızlıkla bekliyorum eminim çok güzel olmuşsunudr sende
baharperisi bugün sende nişanlanıyorsun rabbim sizinde herşeyi gönlünüze göre versin,allah tamamına erdirsin canım inşallah çok güzel geçiyordur nişanınınız mutluluklar dilerim canım sizede...
bir arkadaş daha vardı sanki bugün nişanlanan :26:
canımm saol iyi dileklerin için.nişanımın başlangıcı kötü ama sonu süperdi.nişandan 1 gün önce hastalandım acildeydim tüm gün.nişan sabahıda kalktığımda kötüydüm ama kuaför fotografçı derken biraz unutmuştum keyifsizliğimi nişanlım beni eve bırakıp gittiğinde ateşim 39a çıktı o halimle acile gittik iğnelerle ayakta kaldım.şükür misafirler gelmeden eve döndüm iğnenin etkisiylede hemen toparlandım sorunsuz bir gece geçirdim herşey harikaydı artık alyanslarımız parmağımızda elime bakmadan duramıyorum :)çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin inş
Teşekkür ederim tuticim
Hayatımda geçirdiğim en güzel gün ve geceydi, tüm sevdiklerimle birlikte çılgınlar gibi eğlendik. kıyafet saç ve makyajım tam istediğim gibiydi heralde daha iyisi olamazdı. Fotoları henüz alamadım. bugün halledip yüklicem
coook guzel olmşşşsn cnm yaaa mutluklar yuzunde gulucukler hıcc eskık olmasın
Canım bişey sorucam kapınn önndei yaptınız nişanı, ço güzel olmuşsun tamamına erdirsin :)
Canım bişey sorucam kapınn önndei yaptınız nişanı, ço güzel olmuşsun tamamına erdirsin :)
canımmm çok güzel olmuşsunnnn =) abiyeden hoşlanmam aslında ama maşallah ne güzel olmuş öyleee
Allah tamamına erdirsin inşallh
Teşekkür ederim tuticim
Hayatımda geçirdiğim en güzel gün ve geceydi, tüm sevdiklerimle birlikte çılgınlar gibi eğlendik. kıyafet saç ve makyajım tam istediğim gibiydi heralde daha iyisi olamazdı. Fotoları henüz alamadım. bugün halledip yüklicem
kızlarrrrr tebriklerini ve dualarını esirgemeyen arkadaşların hepsine teşekkür ederim...
nişana gelince çok güzeldi yıllardır biriktirdiğim kurtlarımı o gün tümden döktüm.
saçım makyajım herşey istediğim gibiydi tüm sevdiklerim yanımdaydı.
misafirlerimizi nişan yerinden uğurladıktan sonra biz gençlerle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendik
yani haziran ayını bomba gibi bir günle kapattım. ;=)
mutluyum artık canım sevgilimin nişanlısıyım. =)
allah bekleyen isteyen herkese böyle mutluluklar nasip etsin.....
birde benle aynı gün nişanlanan arkadaşlarıma ömür boyu mutluluklar dilerim ve allah tamamına erdirsin....
hazirannn ayını nişanlı olarak geride bırakan canlarım allah herkesin gönlüne göre versin, mutluluk ve huzurla düğünlerimizide göstersinnnn.....
<3
Amin canım..kızlaar okudukça ben mutlu oluorum ya hepinize cokk ama cokk mutluk dılıorum rabbım dugununuzu de böyle mustlu mesut geçirmenizi nasip etsin sıra bızde kızlaaarrr son 9gunn
bızımkı de ınsallah bu kadar guzel olur sabırsızlıkla bekliyorummmmm
albümüme özet resimler koydum bakabilirsiniz...
tuti hayirli olsun insallah dugununde guzel tam istedigin gibi olur...
ozet resimlerini ben goremiyorum kaldirdinmi?
avatarindaki nisanligin mi ? eger oyleyse rengi mukemmelllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?