Ya arkadaşım ben senin tarifinden farklı olarak soğan kabuğunu soyup 4 bölüp kaynayan suya atıp 5 dk kaynatıp içiyorum ılık tabi. Bunun doğrusu nedir
hayir zaten bu tarifin özeligi kabugunda önemli olan kabuklari ile kaynatmak...
İbrahim Saraçoğlu soğan kürü
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu soğan kürünün tarifini verdi.
1 adet orta boy resimde görülen yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Soğan kürünü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.
Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.
İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.
Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)
Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Valla canim inan bende denemedim yanlis bisey demek istemedim bugün adetimin 4.günü. Bekliyorum deniycem bende ilk defa ama bi sorun olmaz bence bu dogal bitkisel bisey ilacda kullansan sorun olmaz diye düsünüyorum..
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Birde sabah akşam yapıyorum buradan bir arkadaşın verdiği tarif bu idi
dımı kabuklarda vıtamın dıe bosuna demıolarmıs çok kotu deılmı tadı ya
aynn bnde arastrdım ama asılamaya yasım tutmuo 23 yas ıstıolar olmuo ıns olur bu ay ya
aynen tadi cok kötü ama bidefa icince daha kolay oluyor
inş cnm aşılamada yaş sınırı da mı var bilmiyordum ama yaşım 28 inş gerek kalmaz
aynn sifa nıetıne artık ıcces yapcak bısı yok adetın ıkıncı gunu bugun olur dımı
evet olur hatta daha iyi lütfen deneyin..
Hamilemiyim acaba diye mutlu oluyorsun sonrasinda hayal kirikligina ugruyorsun bunu cok yasadim ve gercekten üzücü oldugunu biliyorum..
Ben 5 aylik bebegimi kaybettim ilk hamileligimde bu ikinci hamileligim insallah saglikli ve hayirli olur.. Canim ve insallah allah sana saglikli ve hayirli bir evlat nasip eder..
merhaba arkadaşlar
bende 8 aylık evliyim ve artık bir bebğimizin olmasını çok istiyoruz.
2. Ayımızda malesef bir boş gebglik geçirdim 3 ay korunma süremiz vardı
sonraki ay eşim istemedi sonrasında da yani geçtiğimiz ay enfeksiyonum oldu
bat 16 haziran sanırım çünki bir kaç aydır düzenim bozuldu.yumurtlama tarihim de şaştı.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin amin
kıyamam sana ıns rabbım kucagna almayı nasıp etsın denıycm cnm
cnm cok gecmısolsun oncelıkle ıns buay ugur getrr hepımıse adetten sonrakı gunler 3 4 gun falan bıde 12 17 kadar dıe bılıorum yumurtlama basen adetten sonrada olabılıomus bıde sogan kuru
tarcın bal çörek otubn bunları uygulucm cnm esımede kecı boynuzu ozu aldım ıste buay bunları yapmayı dusunuorum sende dene ıstersen
insallah cnm insallah sanada banada Allah isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?