Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziran ayında hamiş olmak isteyenlerve hamişler buraya...
Sirine mayis topiginde de birlikteydik senin bat ne zaman orda da demistim rahim muayenesi 1 hafta onceden belli oluyor o zaman 1 jafta onceden rahim.sertti olmadi bu ay da su an 1 hafta var rahim tas gibi yani adet olacahim bebis yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bizim durum karisik:) Biz 1 yil once nikah kiydik esimin evinde eski duzeniyle idare ettik. Simdi ev aldik ve dugun yapiyoruz. Dugunde bebegime hamile olmayi cok isterdim. Nisanlilik ve sevgililik derken birlikte cok zaman gecirdigimizden beklemek istemedik. Yas erken diyo herkes ama bebekli insanlari gorunce icim gidiyo. Ben 26 esim 32 yasinda. Rabbim nasip etsin. Ilk korunmasiz denemeyi bu ay yaptik. Tutar mi dersin
Sirine mayis topiginde de birlikteydik senin bat ne zaman orda da demistim rahim muayenesi 1 hafta onceden belli oluyor o zaman 1 jafta onceden rahim.sertti olmadi bu ay da su an 1 hafta var rahim tas gibi yani adet olacahim bebis yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım benim bat daha ay var 20 haziran canım . sertleştigini bilmiyorum ama rahim duvarı kalınlaşıyomuş onuda dr bilir .adet olmadıkça ümit vardır kesme ümidi
Canim bizim durum karisik:) Biz 1 yil once nikah kiydik esimin evinde eski duzeniyle idare ettik. Simdi ev aldik ve dugun yapiyoruz. Dugunde bebegime hamile olmayi cok isterdim. Nisanlilik ve sevgililik derken birlikte cok zaman gecirdigimizden beklemek istemedik. Yas erken diyo herkes ama bebekli insanlari gorunce icim gidiyo. Ben 26 esim 32 yasinda. Rabbim nasip etsin. Ilk korunmasiz denemeyi bu ay yaptik. Tutar mi dersin
canım işte bellide olmaz bu işler mevla ol der olur . ama sıkı çalış bu ay olmazsa .gün aşırı birlikte ol dr a git bi kontrol ettir zamandan kazanırsın .ben bu ay yumurtlama takibi yaptırıcam inşallah
canım işte bellide olmaz bu işler mevla ol der olur . ama sıkı çalış bu ay olmazsa .gün aşırı birlikte ol dr a git bi kontrol ettir zamandan kazanırsın .ben bu ay yumurtlama takibi yaptırıcam inşallah
Merhaba Kizlar mayista hamileligim olmadi inşaallah hazirana diyerek topige yaziyorum :))) bugün Dr a gittim adetimin 3. Günü. Yine klomen verdi. Bu ay 3. Ayim olacak klomen
tedavisinde. Bu ayda hamilelik olmazsa diğer ay rahim filmi cektiricem.
Arkadaşlar ben 5 martta düşük yaptim. Bu ayda bal tarcin çörek otu karisimina basladim.bunun yaninda kuru incir de yesem olur mu?ilk hamileligimde incir kuru uygulamistim ama sonu hüsran oldu. Bi akil verin