Haziran ayında hamiş olmak isteyenlerve hamişler buraya...

tsk ederim tatlım allahım kimseye yaşatmasın
sanırım soğan kürü için geç kaldım bu ay ama çom ilginç ben akıntımdan anlayamıyorum akıntım hep var şuan 8. gün ve kasık sancım var akıntım yinevar ama yinede gün aşırı deniyoruz.
sen ne zamandan beri istiyorsun canım
rabbim en kısa zamanda bizi de güldürsün her bebeğeözlemle baktırmasın
gıptayla anneleri süzdürmesin

amin cnm bnde 3 yıllık ewlıyım bı senedr ugrasıoz ıste :50::50::50:

selam bayanlar ... mayis ayinda hamisss olmak isteyenler topiginden ciktim haziran ayinda hamisss olmak isteyenlere geldimmm ... 1 gun gecikme ile pazar Sabah kirmizilar geldiiii :47: zaten gelmese sasardimmmm ... :17: :43::43:

selam bayanlar ... mayis ayinda hamisss olmak isteyenler topiginden ciktim haziran ayinda hamisss olmak isteyenlere geldimmm ... 1 gun gecikme ile pazar Sabah kirmizilar geldiiii :47: zaten gelmese sasardimmmm ... :17: :43::43:
Hoşgeldin cNım benim
İnşallah ümitler bu aya

cnm ya hosgeldın ıns ugur getrr topıgımız bat sole senıde yasalım cnm bu ay umutluyus

Hoşgeldin cNım benim
İnşallah ümitler bu aya

saol canim insallahhhhh ... :43:

cnm ya hosgeldın ıns ugur getrr topıgımız bat sole senıde yasalım cnm bu ay umutluyus

hosbuldukkkk insallah kizlar yaaaaa benide yaz o zaman lutfen listeye canim benim .. bat benimde normalde haziranin 24 unde :14: ama ben bu ay hic mi hic umutlu degilimmmm dr umla konustum bu Sabah bu ayi pas gecip kendi haline birakicaz ... :14:

hosbuldukkkk insallah kizlar yaaaaa benide yaz o zaman lutfen listeye canim benim .. bat benimde normalde haziranin 24 unde :14: ama ben bu ay hic mi hic umutlu degilimmmm dr umla konustum bu Sabah bu ayi pas gecip kendi haline birakicaz ... :14:

bnde dun adet oldum bugun aksam sogan kurune baslıorum sabahları ac karnınada tarcın bal corek otu yapıorum cnm gecede bı kasık alabılırsın
ozamn ılac yokssa bıtkısel seyler var rabbım sıfasını versın sende uygula adetten sonra hergun ılıskı son 5 gun kala bırak ıkı gunde bı de olur bunları yapcazbu ay cnm tmm hergecen gun bısım alehımıse rahat bırakmak yok esımede kecı boynusu ozu inş gelcek bu ay bebısler :49::49::49::49:
inan yeter cnm

zambak84:54::54::54::54:6haziran:54::54::54::54:******beklemede

esra_the_teacher******
:54::54::54::54:4haziran:54::54::54::54:****beklemede

ymecit***************
:54::54::54::54:3haziran:54::54::54::54:****beklemede

şirine82*************
:54::54::54::54:20haziran:54::54::54::54:***beklemede

badefne*************
:54::54::54::54:23haziran:54::54::54::54:***beklemede

bebeğim************
:54::54::54::54:22haziran:54::54::54::54:******beklemede

dandinidandini*******
:54::54::54::54:3temmuz:54::54::54::54:*****beklemede

ervahize***********
:54::54::54::54: :54::54::54:****beklemede

esmaonur01********:54::54::54::54:16haziran:54::54::54::54:​*****beklemede

zozitos********
:54::54::54::54:24haziran:54::54::54::54:******beklemede

ewet canlar uğurlu listemiz hazırrrrr
:52::52::52::52:

bn bua y adet bıtsın hergun yapcm adete 5 gun kala bırakcm rabbım ızın verrse bole yapmayı dusunuom esım ıkna olrsa bıde yorgun gelıoda :))))

Ay hiç sorma cNım benimde eşimin nazlanası tutuyor bugunlerde bir başı ağrıyor sorma :)))

Ay hiç sorma cNım benimde eşimin nazlanası tutuyor bugunlerde bir başı ağrıyor sorma :)))

aynn kıs adam ewe gelınce uykusu gelıo yorgunluktan geberıo ama kecıboynuuzu ozu ıyı bak her aksam ac karnına bı kasık verıom :))) arada bı kendımde yıyom

Hiç öyle düşünme canım ne zaman ne olacağı belli olmaz hiç sen yeterki düzenli çalış he he :)
Bu arada kızlar birşey soracam keçiboynuzu özünü nerden alıyorsunuz

aynn kıs adam ewe gelınce uykusu gelıo yorgunluktan geberıo ama kecıboynuuzu ozu ıyı bak her aksam ac karnına bı kasık verıom :))) arada bı kendımde yıyom

Bende onu sordum canım tam da nerden alıyoruz aktardan mı

bnde dun adet oldum bugun aksam sogan kurune baslıorum sabahları ac karnınada tarcın bal corek otu yapıorum cnm gecede bı kasık alabılırsın
ozamn ılac yokssa bıtkısel seyler var rabbım sıfasını versın sende uygula adetten sonra hergun ılıskı son 5 gun kala bırak ıkı gunde bı de olur bunları yapcazbu ay cnm tmm hergecen gun bısım alehımıse rahat bırakmak yok esımede kecı boynusu ozu inş gelcek bu ay bebısler :49::49::49::49:
inan yeter cnm

Hiç öyle düşünme canım ne zaman ne olacağı belli olmaz hiç sen yeterki düzenli çalış he he :)
Bu arada kızlar birşey soracam keçiboynuzu özünü nerden alıyorsunuz

saol kizlar desteginiz icin :17: bebegim evet bende tam bunlari dusunmustum daha onceden yaptim sogan kurunu .. tarcin bal ida denedim simdi bu ay ari sutu poleni balla karistirarak yicem .. birde burda baska bir topikte kan pihtilasmasindan falan bahsetmisler birde o konuyu aratiricam .. cunku ben gecen sene hamile kaldim ama bebegimin kalbi durdu o dr um hic bir aciklama yapmamisti bana ... kan pihtilasmasinda oluyormus bu .. belirtileri de kilcak damarlarin gozukmesi , varis vs gibi kolestrol , damar tikanikligi , bir yere carbinca hemen o yerin morarmasi vs gibi ...

Back