- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
Anladim cnm adeti beklicem yani tesekkur ederim cnm cevap icin.
yumurtlama gunun yakınsada yap cnm uygula yanı zarrı yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim cnm adeti beklicem yani tesekkur ederim cnm cevap icin.
ılıskı gunlerı uyuyonus dımı cogu erkk uymuoda asılama dene cnm olmadı oda ii yanı
Evet cnm günlere uyuyoruz o konuda sıkıntılı değil eşim şunu yapalım bunu deneyelim derim yedirir içiririm pek ses etmez ama artık daha fazla beklemek bana zor geliyor tüp bebek diyorum ama yok nuh diyo peygamber demiyor, kısmetimizi bekleriz biz diyor. Bu ay olmazsa gelecek ay aşılama yaptırmak için tekrar doktorla görüşeyim inş
Evet cnm günlere uyuyoruz o konuda sıkıntılı değil eşim şunu yapalım bunu deneyelim derim yedirir içiririm pek ses etmez ama artık daha fazla beklemek bana zor geliyor tüp bebek diyorum ama yok nuh diyo peygamber demiyor, kısmetimizi bekleriz biz diyor. Bu ay olmazsa gelecek ay aşılama yaptırmak için tekrar doktorla görüşeyim inş
öncelikle yeni topiğimiz hayırlı ugurlu olsun bol bebişli bi ay 0olsun istiyorum
kendımı size kısaca tanıtayım 3 yıllık evlıyım bır yıldr bebek dusunuyoruz ama bı turlu nasıp olmadı
bu ay daha umutluyum sankı ıns bu ay bebişlerimiz gelır
sizleri topiğime beklıyorum hamişler ve hamiş olmak isteyenler önerilerinizi yazarsanz sevinirim...
bir yıldır beklıyosun ama bi sorununuz yok değil mi
ohhh değmeğin keyfime öle olcan tabi ooo kocişlere kalırsa canları istediğinde oluyor yoksa yok yumurtlama yok şu bu :))) ne varsa biz hatunlarda var yine :))))
aynn cnm asılam yapmadan tupbebege gecmıolar bn cok arastrdım bnm yasımda tutmuo hem 23 yas ustune yapıolarmıs 22yım bnde hakında hyrlıs cnm ıns bu ay olur vazgecme cnm bnde ewlendgım gunden berı ıstıom ama esım bu sene ıstemeye basladı beklıcs artık vardı bı vakıt zaman
çok teşekkür ederim canım cevapların için bu konu da sıkıntımı paylaşmak bile rahatlatıyor inan 4 yıl boyunca çok defa pes ettim ama her hamile haberinde yeniden ümitlendim yeniden başladım inş Rabbim hepimize hayırlısıyla bu mutluluğu yaşatır daha fazla bekletmeden. Sen daha çok gençsin inş olur çok bekletmeden benim yaş da geçiyor 23 yaşında evlendim, 24 yaşında bebek istemeye başladık ve bugün de doğum günüm yaş oldu 28. Doğum günüm de sevinemiyorum bile hep kafamda bu sorun
doğm gunun kutlu olsun cnm rabbım gonlundekını tes vakıtte kalbıne versın ın s
yumurtlama gunun yakınsada yap cnm uygula yanı zarrı yok
Ctesi adet gunumdu hala olmadim bugun kan test yaptirdim negatif. Adet olacak gibi belirtim yok beklemedeyim henuz ne olacak halim bilmiyrm moralim cok bozuk iki gundur aglamaktan gozlerim tavugun bi tarafina benzedi
yapma cnm ole ya usme kendımı hc bekle az daha
Daha ikinci ayimiz ama iki aydir klomen catlatma ignesi yaptirdim esim bu ay keciboynuzu ozu icti hep ama olmayinca olmuyo demek ki
bılmıom cnm esımın abısınnde olmuo o yusden cok takıom kafaya esımde bısı yok ama ırsı falan dıe korkuom ondan hep bole oluom gıdım belkı hap falan verr gecelerı bıle uyuyaqmıom
sizde problem ne ki canım eşinin sperm testi nasıl iyi mi?Daha ikinci ayimiz ama iki aydir klomen catlatma ignesi yaptirdim esim bu ay keciboynuzu ozu icti hep ama olmayinca olmuyo demek ki
cnm daha cok basındasın bn bı seneeder ugrasıom
sizde problem ne ki canım eşinin sperm testi nasıl iyi mi?
yok cnm hcıbısı yok ama olmuo nıe bılmıorum yıne gtcm bu ay doktra hyrlı bakalım