Haziran ayında hamiş olmak isteyenlerve hamişler buraya...

İbrahim Saraçoğlu soğan kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu soğan kürünün tarifini verdi.

1 adet orta boy resimde görülen yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.
Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.
İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.
Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)
Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

İbrahim Saraçoğlu soğan kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu soğan kürünün tarifini verdi.

1 adet orta boy resimde görülen yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.
Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.
İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.
Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)
Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir.

Canim doktorum bana klomen verecektir mutlaka ilacla beraber bunu yapsam bisi olur mu acaba?

Valla canim inan bende denemedim yanlis bisey demek istemedim bugün adetimin 4.günü. Bekliyorum deniycem bende ilk defa ama bi sorun olmaz bence bu dogal bitkisel bisey ilacda kullansan sorun olmaz diye düsünüyorum..

Valla canim inan bende denemedim yanlis bisey demek istemedim bugün adetimin 4.günü. Bekliyorum deniycem bende ilk defa ama bi sorun olmaz bence bu dogal bitkisel bisey ilacda kullansan sorun olmaz diye düsünüyorum..

Anladim canim tesekkur ederim Rabbim bize de nasip etsin insallah

Evet hersey nasip kismet hayirlisi olsun insallah

inş cnm aşılamada yaş sınırı da mı var bilmiyordum ama yaşım 28 inş gerek kalmaz :(

sende gerek yok cnm zaten 3kes asılama yapıolar ondan sonra tupbebege gecebılıosun dırek tup bebekte olmuo yanı asılama unıversıtelerde muayne ucretı+250lıra alıolar
ozelde 1750 lıra falan oluo
tupbebek unıversıtede 3bın lıra falan
dısrda 6bın oda ıns gerek kalmazda bu ay hepımız hamıs olurus :)))))

aynn sifa nıetıne artık ıcces yapcak bısı yok adetın ıkıncı gunu bugun olur dımı

evet olur hatta daha iyi lütfen deneyin..
Hamilemiyim acaba diye mutlu oluyorsun sonrasinda hayal kirikligina ugruyorsun bunu cok yasadim ve gercekten üzücü oldugunu biliyorum..
Ben 5 aylik bebegimi kaybettim ilk hamileligimde bu ikinci hamileligim insallah saglikli ve hayirli olur.. canim ve insallah Allah sana saglikli ve hayirli bir evlat nasip eder..

merhaba arkadaşlar
bende 8 aylık evliyim ve artık bir bebğimizin olmasını çok istiyoruz.
2. ayımızda malesef bir boş gebglik geçirdim 3 ay korunma süremiz vardı
sonraki ay eşim istemedi sonrasında da yani geçtiğimiz ay enfeksiyonum oldu
bat 16 haziran sanırım çünki bir kaç aydır düzenim bozuldu.yumurtlama tarihim de şaştı.
tavsiyelerinizi bekliyorum
rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin amin:38:

evet olur hatta daha iyi lütfen deneyin..
Hamilemiyim acaba diye mutlu oluyorsun sonrasinda hayal kirikligina ugruyorsun bunu cok yasadim ve gercekten üzücü oldugunu biliyorum..
Ben 5 aylik bebegimi kaybettim ilk hamileligimde bu ikinci hamileligim insallah saglikli ve hayirli olur.. Canim ve insallah allah sana saglikli ve hayirli bir evlat nasip eder..

kıyamam sana ıns rabbım kucagna almayı nasıp etsın denıycm cnm

merhaba arkadaşlar
bende 8 aylık evliyim ve artık bir bebğimizin olmasını çok istiyoruz.
2. Ayımızda malesef bir boş gebglik geçirdim 3 ay korunma süremiz vardı
sonraki ay eşim istemedi sonrasında da yani geçtiğimiz ay enfeksiyonum oldu
bat 16 haziran sanırım çünki bir kaç aydır düzenim bozuldu.yumurtlama tarihim de şaştı.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin amin:38:

cnm cok gecmısolsun oncelıkle ıns buay ugur getrr hepımıse adetten sonrakı gunler 3 4 gun falan bıde 12 17 kadar dıe bılıorum yumurtlama basen adetten sonrada olabılıomus bıde sogan kuru
tarcın bal çörek otubn bunları uygulucm cnm esımede kecı boynuzu ozu aldım ıste buay bunları yapmayı dusunuorum sende dene ıstersen

zambak84:54::54::54::54:6haziran:54::54::54::54:******beklemede

esra_the_teacher******
:54::54::54::54:4haziran:54::54::54::54:****beklemede

ymecit***************
:54::54::54::54:3haziran:54::54::54::54:****beklemede

şirine82*************
:54::54::54::54:20haziran:54::54::54::54:***beklemede

badefne*************
:54::54::54::54:23haziran:54::54::54::54:***beklemede

bebeğim************
:54::54::54::54:22haziran:54::54::54::54:******beklemede

dandinidandini*******
:54::54::54::54:3temmuz:54::54::54::54:*****beklemede

ervahize***********
:54::54::54::54: :54::54::54:****beklemede

esmaonur01********:54::54::54::54:16haziran:54::54::54::54:​*****beklemede
ewet canlar uğurlu listemiz hazırrrrr
:52::52::52::52:

cnm cok gecmısolsun oncelıkle ıns buay ugur getrr hepımıse adetten sonrakı gunler 3 4 gun falan bıde 12 17 kadar dıe bılıorum yumurtlama basen adetten sonrada olabılıomus bıde sogan kuru
tarcın bal çörek otubn bunları uygulucm cnm esımede kecı boynuzu ozu aldım ıste buay bunları yapmayı dusunuorum sende dene ıstersen

tsk ederim tatlım allahım kimseye yaşatmasın
sanırım soğan kürü için geç kaldım bu ay ama çom ilginç ben akıntımdan anlayamıyorum akıntım hep var şuan 8. gün ve kasık sancım var akıntım yinevar ama yinede gün aşırı deniyoruz.
sen ne zamandan beri istiyorsun canım
rabbim en kısa zamanda bizi de güldürsün her bebeğeözlemle baktırmasın
gıptayla anneleri süzdürmesin

insallah cnm insallah sanada banada Allah isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder..

inş cnm sende denedınmı bu sogan kurunu bıde bn bununla beraber bal tarcın corek otunu yapcm olur dımı
bunu sımdı 15 gun onuda 12 gune kadar

Back