inşallah hayırlısı olsun canım temiz çıkar tahlilleriniz öteki aya hamile kalırsınproblem var mi bilmiyorum ki tatlim esimin spermlerine benim hormon testlerime hic baktirmadik adet olunca hem hormon testi yaptircam hem esim sperm testi yaptirck
belki biz de o kadar ugrascaz kim bilirdaha yeni biliyorum ama elimde degil istemsiz gozumden yaslar akiyo
aynn cnm bn tarcın bal yapcm bu ay onuda deneyım dıorum klomen kullncm 12gunu doktra 13gunu ıgne olcm yumurtalar gelısmısse 13 14 15 16 17 full ılıskı bısaat ayaklar havada esımede kecı boynusu ozu yapcm ıns olur ya bı arkadasın ole olmus denıcz artık meleklerımz gelsınbizimde olmuyo 9ayddır filan
çok üzülüyorum
inşallah hayırlısı olsun canım temiz çıkar tahlilleriniz öteki aya hamile kalırsın
hahahahaonlarda hamiş topiği açmış kesin ora giderler ((
hayırlı olsun topiğin canımm buarada
aynn cnm rabbım tes vakıtte yavrularımıza kavustrsun ıns
aynn bnde arastrdım ama asılamaya yasım tutmuo 23 yas ıstıolar olmuo ıns olur bu ay ya
aynn cnm bn tarcın bal yapcm bu ay onuda deneyım dıorum klomen kullncm 12gunu doktra 13gunu ıgne olcm yumurtalar gelısmısse 13 14 15 16 17 full ılıskı bısaat ayaklar havada esımede kecı boynusu ozu yapcm ıns olur ya bı arkadasın ole olmus denıcz artık meleklerımz gelsın
Amin canim aminnn. ismin neydi senin dua ederken isminle dua edeyim sana
Bir bilgiyi sizinle paylasmak istedim (2 hafta boyunca sogan suyu kaynatip icin tabi hergün taze olmak sartiyla) bunu bir arkadasimiz yapti ve 2 ayni ayin icinde hamile kaldi üstelik dr un sizin cocugunuz olmaz demesine ragmen.. sogan suyu kadin hastaliklarinda kullanilir ve hormanlari dengeler.. Denemenizi tavsiye ederim kaybedecek birsey yok...
tarcın bal ney :SSS o nasıl yapılıyo
gamze melek :)))
Memnun oldum Gamze Melekcigim :)) ben de Esra
tarıfınıde yasarmısın cnm
tencereye 2 bardak su katiyorsun sonra 1 sogani 2ye bölüyorsun kabuklari ile birlikte tencereye koyuyorsun kaynamaya basladiktan sonra bir 5 dk Kadar daha kaynatiyorsun sonra iliyinca 1 bardak iciyorsun ac yada tok karnina farketmiyor ama bunu aksamlari icmek daha iyi.. 2 hafta boyunca hergün taze yapiliyor.. 2 hafta ara verdikten sonra tekrar yapa bilirsiniz ve gercekten iyi geliyor cok kez sahit oldum .. hatta benim görümcemde enfeksiyon vardi onun icin yaparken hamile kaldi halbuki korunuyordu..
tencereye 2 bardak su katiyorsun sonra 1 sogani 2ye bölüyorsun kabuklari ile birlikte tencereye koyuyorsun kaynamaya basladiktan sonra bir 5 dk Kadar daha kaynatiyorsun sonra iliyinca 1 bardak iciyorsun ac yada tok karnina farketmiyor ama bunu aksamlari icmek daha iyi.. 2 hafta boyunca hergün taze yapiliyor.. 2 hafta ara verdikten sonra tekrar yapa bilirsiniz ve gercekten iyi geliyor cok kez sahit oldum .. hatta benim görümcemde enfeksiyon vardi onun icin yaparken hamile kaldi halbuki korunuyordu..
Ya arkadaşım ben senin tarifinden farklı olarak soğan kabuğunu soyup 4 bölüp kaynayan suya atıp 5 dk kaynatıp içiyorum ılık tabi. Bunun doğrusu nedir
Insallah cnm Allah vesile eder insallahbnde m oldum cnm bıde meryem suresınıde okudum zemzemsuyuna kagta yasdım ıcıne attım onuda ıcıom
ıns bı faydası olur ya
Insallah cnm Allah vesile ede
amin cnm ıns olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?