- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
inşallah tatlım bol bol hamiş haberleri alırız bu ay sen batları sıraya koyacakmısın en azından oradan takip ederizsaolasın cnm ıns ugurlu gelır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah tatlım bol bol hamiş haberleri alırız bu ay sen batları sıraya koyacakmısın en azından oradan takip ederizsaolasın cnm ıns ugurlu gelır
cnm ya valla bnde bılmıorum baslıcm kurlere falan
DD
![]()
inşallah tatlım bol bol hamiş haberleri alırız bu ay sen batları sıraya koyacakmısın en azından oradan takip ederiz
eline sağlık kuzum :)koydum bıras zor oldu ama yaptım bişiler![]()
başla tabi ki kızlar hep kür yapıyorladı hamişş kaldılar sende yap zor değil :)
eline sağlık kuzum :)
aynn bu tarcın bal çörekotu o nasıl oluokı onu kendıme yapcm esıme dayıcm kecı boynuzu ozunu bu ay olsun artık ya valla yoruldum o yusden heryolu denıycm
canım ben yapmadım sen elife sor o yapmıştı :) evet yaaa benim eşim yemez ki dingil acaba şerbet niyetine yapsam mı ki
ben yarın klomene başlıyorum kuzum doktor yumurtlama takibi yapacak...cumartesi günüde incir kürüne başladım şimdilik bende bu kadar....bu arada biz seninle aynı batlara sahibiz ikimiz aynı gün sevinçli haber veririz inşallahsaaolsn tatlım beklıcz artık ewet çalısmalar baslasın ozamn kım napıosa yassın bıllem uygulars bısde :)))
zambak84************6haziran
******beklemede
esra_the_teacher******4haziran
******beklemede
ymecit***************3haziran
******beklemede
şirine82*************20haziran
*****beklemede
badefne*************23haziran
*****beklemede
bebeğim************22haziran
******beklemede
ewet canlar uğurlu listemiz hazırrrrr![]()
valala bn tehdıt edıom yemessen hap katarım cayına dıe mecbur yıyıo haplarda var atıom caya mıs performansta cok gusel oluo ama kecı boynuzu cok etkılı
ben yarın klomene başlıyorum kuzum doktor yumurtlama takibi yapacak...cumartesi günüde incir kürüne başladım şimdilik bende bu kadar....bu arada biz seninle aynı batlara sahibiz ikimiz aynı gün sevinçli haber veririz inşallah
kaba bi hesaplama yaptım 4 temmuz benimkisi ekle kızzz öncedende gelebilir belli olmaz inş gelmezde hamiş kalırım şiki şiki laylaylommmmmm :)))) yalnız sarıyla yazma okunmuyor
klomene yarın başlıcam normalde 22 sinde lekelenme geldi 23 de yogunlaştı doktor 23.ünü baz alıp adetin 5.günü başla dedi.incir kürünede cumartesi başladımamin inş cnm klomene kacıncı gun basladın ıncır kurude aynı sekılde
tmm cnm ıns olmassın![]()
klomene yarın başlıcam normalde 22 sinde lekelenme geldi 23 de yogunlaştı doktor 23.ünü baz alıp adetin 5.günü başla dedi.incir kürünede cumartesi başladım