hyrlısı cnm ya ıns olur bu ay gelır bebısler ne zamandr beklıon cnm
Ben 2 sene oldu hiç korunmadım olmadı 1 seneyi geciktşr dednedk 1 aşılama yapıldı olmadı tüp bebekte 4 gün oldu transfere bakalım zor bi dönem
Gercek aydındı canm ismimedicalde hangı doktra gttn cnm
Gercek aydındı canm ismi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yani kaynanayı yatırın ondan sonra hasret giderirsiniz bol boll:)) belki kaynanamda gelir hasta canım bilemiyorum işte iyi olsunda tek isteğimiz 5 dk lık kaçamaklar yaparız canımmm :)))yeterki sipermler gelsin ne yapalım bebeğin gül hatrına onuda yapcaz artıkın :)))
inş tutmustr cnm ya ozeldemı yaptrdın tupbebegı
Evet kadıköy şifa da yapıldı amin cnm inşalah
hyrlıs bakalım cnm
beklemesdesın yanı
Kizlar merhaba, bende araniza yeni katildim, bende cocugum olsun cok istiyorum ama bi turlu olmuyor tedavi gordum hershey cok iyi hic bi sorun uok diyorlar ama olmuyor ama Allah nasip ederse olur )) haziran ayinda
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
inş cnm sende denedınmı bu sogan kurunu bıde bn bununla beraber bal tarcın corek otunu yapcm olur dımı
bunu sımdı 15 gun onuda 12 gune kadar[/QUOt
yok ben yapmadim zaten tesadüfen hamile oldugumu ögrendim :)
o diger söyledigin kürü tanimiyorum ama neden yapmayasinki bir sorun olmaz zaten sogan kürünü yapmaya basladiginda hemen farkina varirsin cok akinti yapar ve sürekli Lavabo ihtica hissedersin.. ( asla stress yapma olmuyor yada olmayacak diye hersey kafada bitiyor )
hosgeldın cnm
hoşbulduk canımcımmm
sen özel sektördesin sanırım işin daha da zor bize göre
aynn tatlım 12 saat calısıorum ama rahat ısım ıstedegım gun ısınlıyım ii yanı sımdılık
anladım cnm ben öğretmenim adana da ama uzak bir ilçesinde gidiş geliş yapıyorum
hayatım biraz yorucu ve çocuklar sayesindee stressllliii
aksamları an geliyor eşimi bile çekemiyorum
ama bebeğim farklı olck inş gıkım çıkmaz
Merhaba ben yeni kattildim kizlar haziran da hamis olmak isttiyorum bilgilerinize ihtiyacim var :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?