Haziran ayında hamiş olmak isteyenlerve hamişler buraya...

yemiş iddada orda burda napcgmı bılmıorum bnm anm hasta ole herseyı soleyemmm yarın ablamlarla konuscm bıttı yanı ewlendıgımden berı hep bole dun ıyıce patladım bn daha o esyalrı yenı aldım bu ay odemeye baslıcktım alhım aklıma geldıkce delenıom ya
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ama belki düzelir ya :( sen ailenle otur bir konuş onlara danış bakalım en iyi yolu onlar sana gösterecektir :( rabbim tekrardan yardımcın olsun :(

yemiş iddada orda burda napcgmı bılmıorum bnm anm hasta ole herseyı soleyemmm yarın ablamlarla konuscm bıttı yanı ewlendıgımden berı hep bole dun ıyıce patladım bn daha o esyalrı yenı aldım bu ay odemeye baslıcktım alhım aklıma geldıkce delenıom ya

Canim cok gecmis olsun hangi soz teselli eder bilmiyorum :( nolur biraz sakin olmaya calis kolay degil biliyorum.. esinle konus belki bi aciklamsi vardir hemen bosancam deme nolur bi yuva kolay kurulmuyo :(

yeminle öyle sinirlendim ki öyle kızdım ki ayyy çok zor çok çok ama rabbim sana dayanma gücü versin onuda inşşş ıslah etsin bu öyle bir zıkkım ki :((( çok iyi düşün canım konuş eşinle eminim defalrca konuşmuşsundur anneciği evi satsın kıçını toplamaya çalışsın çok afedersinn züppe gitsin yesin şahsen bu konuda sana asla fikir veremem çünkü ben olsam ne yapardım demesi çok kolay belki ama ben dayanamazdım :((( canımmm bi nevi kumarrr sözün bittiği yer ama yinede al karşına konuş konuş konuş allah yardımcın olsun inşşş üzgünüm hemde çooookkk :(((((

Kizlar ne anlaticam size. ..
Bu sabah "Annem" dizisinin eski bolumlerini izliyodum.
Kadin gece kocasiyla beraber oluyo sabah uyaniyo adamın gözünün icine bakiyo ve "Galiba hamileyim" diyo.Yuh be dedim.Bu kadar kolay mi? Bi biz hissedemiyoz heralde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ne anlaticam size. ..
Bu sabah "Annem" dizisinin eski bolumlerini izliyodum.
Kadin gece kocasiyla beraber oluyo sabah uyaniyo adamın gözünün icine bakiyo ve "Galiba hamileyim" diyo.Yuh be dedim.Bu kadar kolay mi? Bi biz hissedemiyoz heralde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yuhh nasıl oluyo o kii:53::53: biz ugraşıyoz milletbir kerede 12den vuruyooo:1::1::1:

canım ya misafir falan geldi temizlik yaptım .bugünde gezmeye gttim öyle işte bide moralman düşüğüm birazz:ssz::ssz: sen nasılsın

yaaa kızımm iyi bişeyler duyalım yaaa amannn bugün hepimizin morali sıfır bugünde böle olsun ne yapakk senin moral nie bozuk ????

bilmiyorumki kuzum ya neden böyle. senin canın neden sıkkın kocişin geldimi

he kuzum sabah geldi güya sürpriz yapmış valla canım bilmiyorum ki bende bi bilsem başkasına kızıp hıncını benden alıyor manyakkk herifff :)))

gözünaydın canımm .kayınvaliden gelmedi galiba .amannnn hepsi öyle canım he he de geçç:34:

yok canım gelemedi çünkü ordaki onkoloji dr u na gidiyor hormon tedavisi die bişey başlamış iğneside varmış gelememiş yani artık tatile gelsin ne yapalım rabbim şifa versin canım elden bişey gelmiyor maalesef :(((

esım daha once dolandrldı borcu vardı anesı ew sattı odesın borcunu dıe oda odememıs ewe ıcraya gelmısler sımdı butun esyalrı almıslar yarın ızınlıyım onları haletcm alcm esyaları bosncm hemen cok yoruldum artık hep yalan yalan

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Rabbim inş en az zararla atlattırır bu imtihanını dua edicem senin için....

sende gerek yok cnm zaten 3kes asılama yapıolar ondan sonra tupbebege gecebılıosun dırek tup bebekte olmuo yanı asılama unıversıtelerde muayne ucretı+250lıra alıolar
ozelde 1750 lıra falan oluo
tupbebek unıversıtede 3bın lıra falan
dısrda 6bın oda ıns gerek kalmazda bu ay hepımız hamıs olurus :)))))

inş cnm hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.Verdiğin bilgiler için tşk ederim şimdilik ilaç tedavisinde olduğum için daha ilerisini fazla araştırmadım doktorum benden daha umutlu tüp bebeğe gerek kalmıycağını düşünüyor ama ben umutsuzum 11 başarısız denemeden sonra umudum kalmadı 9 kez doğal 2 kez de ilaçla denedik bu da 12.deneme :)

kızlar selam kiler var neler yapıyosunuz bakalım anlatın çalışmalar ne durumda:52:

Back