Haziran ayında hamiş olmak isteyenlerve hamişler buraya...

onları şiddetle kınıyorum:1::1:ara gelip bize moral verseler ya :D :D şaka şaka onlarda kendi sevinçlerinin peşine düştüler şimdi gayet normal...bizde bu ay hamiş kalalımda bizde onların kervanına katılırız artık :D

inş ya cnmm ole onlarda sevınclerını yasıolar sımdı

ne alaka cnm ya cok dusundgumz ıcın bılınc altına yerlesıo ıste oyusden hyr olsun de bırak fasla dusunme bnle ılgılen :))))

:))) he beee fazla takmamak lazım inanki takmıyorum heee çok istiyorum ama siteden çıktıktan sonra aklıma bile gelmiyo kii bilmiyorum belkide takıyorumdur :))) allah allah ne ilginç bir insanım yaaaa biraz karışık oldu ama normal değilim anla yani :)))

Evet canim ya en kisa zamanda Allah bizede nasip eder, benimle bitlikte evlenenlerin cocuklari oldu sonra evlenenler bile hamile gercekten cok uzuluyorum 1 yil olda ama hala bishey yok ((

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
üzülme dicem ama insan ister istemez üzülüyor benimde 1 sene olmadı eşimden kaynaklı :( 1 sene sonunda oldu malesef bebek tutunamadı :( rabbimin demek ki zamanı varmış ki bizi bekletiyor

Merhabaaaa arkadaşlarrr benimde hazırana kaldı sanırım umutlarım 26-30 günde bir olur reglim bgün 28. Gün gelen giden yok inşaallah da olmaz ama pazar gunu test yaptırdım dayanamadık eşimle 1.20 çıktı ben çıkarken bi hafta on güne yine gel dedi kadın negatıf oldugunu biliyorum 😭😭😭ama yınede bi umut işte si nasılsınız inşallah bu ayda bebişli koca koca göbişlerimiz olsuuuuun 😁😁😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba inshallah canim kirmizilar gelmezde kan degerin yukselir

antalyadayım kuzum memnuniyetle :))) benim kociş yok yaaa çok gerginim yaaa öff ne zaman geleceğide belli değil naz kapriste yapamıyorum annesi kayınvaldem hasta kızda babamı özledim deyip duruyor onu daha çok seviyor tabii sanki o doğurmuş maymunu :))) inanki canım çok sıkılıyor gel kapı zillerine basıp kaçalım :))))

olr vala kaçalım cnm yasa tatıle gelces oralara ozaman yapars bnde bursadayım cok sıcak yaaaaa calısmak ıstemıom

inş ya cnmm ole onlarda sevınclerını yasıolar sımdı
aynen öle bizde inşallah temmuzda yaşıyacağız :)bu ay olmazsa zaten temmuzu es geçmem lazım benim malesef :( temmuzun başında senelik izne çıkıp memleketime gidicem kocayı burada bırakıp ağustosu beklicem mecbur

:))) he beee fazla takmamak lazım inanki takmıyorum heee çok istiyorum ama siteden çıktıktan sonra aklıma bile gelmiyo kii bilmiyorum belkide takıyorumdur :))) allah allah ne ilginç bir insanım yaaaa biraz karışık oldu ama normal değilim anla yani :)))

aynn bde cok normal sayılmm burdada kımsecıkler yok nreyew gttı bu ınsanlar bılmm

üzülme dicem ama insan ister istemez üzülüyor benimde 1 sene olmadı eşimden kaynaklı :( 1 sene sonunda oldu malesef bebek tutunamadı :( rabbimin demek ki zamanı varmış ki bizi bekletiyor

Cok uzuldum canim ya hersheyin hayirlisi hic uzulme yinede olur Allah nasip ederse hersheyin zamani vardir

aynen öle bizde inşallah temmuzda yaşıyacağız :)bu ay olmazsa zaten temmuzu es geçmem lazım benim malesef :( temmuzun başında senelik izne çıkıp memleketime gidicem kocayı burada bırakıp ağustosu beklicem mecbur

hmm olsun ara vernce belkı olur nebılım ya bı umıt ıste alahım ıns bu ay ollur yaaaa

hmm olsun ara vernce belkı olur nebılım ya bı umıt ıste alahım ıns bu ay ollur yaaaa
amin canım bugün klomene başlıyorum pazartesi doktora gidicem yumurtalara bakıcak ona göre iğne vurulcam ama umutluyum ben ya ...çünkü eşimin sperm testi normale döndüğü ay ben hamile kalmıştım ki hiç beklemediğim bir anda

o zaman kısmet temmuza diyelim :D :D biz yine de hayra yoralım

bu hafta kesin gelcek kuzum ama günü belli değil ben sana dr bana duphaston diye bi ilaç vermişti demiştim yaaa prospektüstee korunmaya gerek yokmuş tatlım bebek olursa koruyor hatta kanaması olanlara bile veriyolarmış olmuyosa bebek adet olmana yardımcı oluyomuş çok sevindim buna valla bakalım nasip kısmet bekleyip görcez :)

bu hafta kesin gelcek kuzum ama günü belli değil ben sana dr bana duphaston diye bi ilaç vermişti demiştim yaaa prospektüstee korunmaya gerek yokmuş tatlım bebek olursa koruyor hatta kanaması olanlara bile veriyolarmış olmuyosa bebek adet olmana yardımcı oluyomuş çok sevindim buna valla bakalım nasip kısmet bekleyip görcez :)
ooo çok iyimiş o zamannn koca geldiğinde sarıl boynuna direk salma bir yere :D

Merhaba inshallah canim kirmizilar gelmezde kan degerin yukselir

İnşalllah canımmm amiiin hepimize bi an önce 9 aylık gecıkme versin rabbim😖

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canım bugün klomene başlıyorum pazartesi doktora gidicem yumurtalara bakıcak ona göre iğne vurulcam ama umutluyum ben ya ...çünkü eşimin sperm testi normale döndüğü ay ben hamile kalmıştım ki hiç beklemediğim bir anda

inş cnm sımdı varmı bebiş yoksa ılkmı olck

ooo çok iyimiş o zamannn koca geldiğinde sarıl boynuna direk salma bir yere :D

:)) belki kaynanamda gelir hasta canım bilemiyorum işte iyi olsunda tek isteğimiz 5 dk lık kaçamaklar yaparız canımmm :)))yeterki sipermler gelsin ne yapalım bebeğin gül hatrına onuda yapcaz artıkın :)))

Back