Haziran ayında hamiş olmak isteyenlerve hamişler buraya...

olr vala kaçalım cnm yasa tatıle gelces oralara ozaman yapars bnde bursadayım cok sıcak yaaaaa calısmak ıstemıom

Sende bursadamısıııın 😁😁çok sevindiiim merhabaaa bişi sorcam canm sana gttiğin bi doktorun var mı gelin geldım buraya pek biyer bilmiyorum daa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sende bursadamısıııın 😁😁çok sevindiiim merhabaaa bişi sorcam canm sana gttiğin bi doktorun var mı gelin geldım buraya pek biyer bilmiyorum daa

alahım sukurler olsun bursadan bırı cıktı :))))
bn sevket yılmazda murat kadıogluna gıdıodum cnm

alahım sukurler olsun bursadan bırı cıktı :))))
bn sevket yılmazda murat kadıogluna gıdıodum cnm

Aynen diğer topıktede buldum iki kişi daha😁şevket yılmaz neresi kii acaba😜

Ertugrulda canm cocuk hastanesi yanında

baya usakmısın cnm ılk once osmangazıye gelcen ordanda sevketyılmaz mınubusune bıncen ole usak ama ıyı bı doktr ablam bnm onda hamıs kaldı sıra bnde ıns ama cok kalabalık oluo bıde baharda vardı bı doktr ama adını ogreneyım bı yasarım yıne senn neden olmuo kaç yıllık ewlısın

Canm bizim üçüncü ayımız kan testı yaptırdım pazar gunu 1.20 cıktı adetımın gelmemesini bekliyorum bı hafta on güne yıne gel dedi kadın ama çok umutsuzum ben medicalparka gttim bi kaç kez doktor cok ılgılı ama bi yıl bekle en az falan diyo bunay regl olursam baska doktora gidicem tahlıller içiiin😭sen nasılsın canm kaçıncı denemen

Sorun yoktu eşimde hız düşüklügü vardı aşılama tutar dediler olmadı dk dedigi aşılamayı tam bilemiyoruz dedi tüp bebek yaptırdık transfer4 gün oldu bekliyom bugun dk gitik biraz morelim bozuldu ama şuan beklemedeyz

nıe cnm nerde yaptrdın tup bebegı doktr ne dıo

Canm bizim üçüncü ayımız kan testı yaptırdım pazar gunu 1.20 cıktı adetımın gelmemesini bekliyorum bı hafta on güne yıne gel dedi kadın ama çok umutsuzum ben medicalparka gttim bi kaç kez doktor cok ılgılı ama bi yıl bekle en az falan diyo bunay regl olursam baska doktora gidicem tahlıller içiiin😭sen nasılsın canm kaçıncı denemen

medicalde hangı doktra gttn cnm

şuan kötü bişey yok ama ilaclar rahimin her yerinde etki yapmıyomş cok büyük sorun degil dddi ama yinede morelim bozuldu kadıköy şifa da

unıversıtede bı doktr varmıs cnm şakır kucukkömurcu ona muayne olmayı dusunuorum bn bıde ya arkadasa asılam yaptı hemen oldu sende bişi varmı pekı ılacın yan etıkısı falan

unıversıtede bı doktr varmıs cnm şakır kucukkömurcu ona muayne olmayı dusunuorum bn bıde ya arkadasa asılam yaptı hemen oldu sende bişi varmı pekı ılacın yan etıkısı falan
Bende ilacın yan etkisi olmadı hiç biraz agır ilaclar ama aşılamada tutan var ama bende olmadı şimdi bekliyom

Back