- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olr vala kaçalım cnm yasa tatıle gelces oralara ozaman yapars bnde bursadayım cok sıcak yaaaaa calısmak ıstemıom
her zaman beklerim kuzum her zaman :))) ben gemlikte bi sene kaldım :)
ilk canım benim
:)) belki kaynanamda gelir hasta canım bilemiyorum işte iyi olsunda tek isteğimiz 5 dk lık kaçamaklar yaparız canımmm :)))yeterki sipermler gelsin ne yapalım bebeğin gül hatrına onuda yapcaz artıkın :)))
Sende bursadamısıııın 😁😁çok sevindiiim merhabaaa bişi sorcam canm sana gttiğin bi doktorun var mı gelin geldım buraya pek biyer bilmiyorum daa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
emir büyük yerden makarna pişirilecekmiş ben kaçarrr :)
Aşılama yaptırma ben yaptırdım olmadı sonunda yaşadıgım duygu kırıklıgı cok acı
alahım sukurler olsun bursadan bırı cıktı :))))
bn sevket yılmazda murat kadıogluna gıdıodum cnm
Aynen diğer topıktede buldum iki kişi daha😁şevket yılmaz neresi kii acaba😜
sen nerde otruon cnm ona gore tarıf etcm ttmm
Ertugrulda canm cocuk hastanesi yanında
yaaa olmadımı nıe kı cnm ya sende ne sorun vardı
Sorun yoktu eşimde hız düşüklügü vardı aşılama tutar dediler olmadı dk dedigi aşılamayı tam bilemiyoruz dedi tüp bebek yaptırdık transfer4 gün oldu bekliyom bugun dk gitik biraz morelim bozuldu ama şuan beklemedeyz
şuan kötü bişey yok ama ilaclar rahimin her yerinde etki yapmıyomş cok büyük sorun degil dddi ama yinede morelim bozuldu kadıköy şifa danıe cnm nerde yaptrdın tup bebegı doktr ne dıo
Canm bizim üçüncü ayımız kan testı yaptırdım pazar gunu 1.20 cıktı adetımın gelmemesini bekliyorum bı hafta on güne yıne gel dedi kadın ama çok umutsuzum ben medicalparka gttim bi kaç kez doktor cok ılgılı ama bi yıl bekle en az falan diyo bunay regl olursam baska doktora gidicem tahlıller içiiin😭sen nasılsın canm kaçıncı denemen
şuan kötü bişey yok ama ilaclar rahimin her yerinde etki yapmıyomş cok büyük sorun degil dddi ama yinede morelim bozuldu kadıköy şifa da
Bende ilacın yan etkisi olmadı hiç biraz agır ilaclar ama aşılamada tutan var ama bende olmadı şimdi bekliyomunıversıtede bı doktr varmıs cnm şakır kucukkömurcu ona muayne olmayı dusunuorum bn bıde ya arkadasa asılam yaptı hemen oldu sende bişi varmı pekı ılacın yan etıkısı falan
Bende ilacın yan etkisi olmadı hiç biraz agır ilaclar ama aşılamada tutan var ama bende olmadı şimdi bekliyom