Bak ben sana umutsuzluğa kapılma bence ilk ayda sonuç almasan bile birkaç ay içinde netice alırsın inşallah demedimmi üzülmek yok sakın haaa[/QUOTEcanım ya ne bılıyım ıkı sekıldede dusunuyorum ya olursa dıyee..bı yandan da olmazsada olmaz kısmet derım dıyorum ama uzulurum kesın yaa 1 yıldır testlerde nagatıf gormekten yıprandım artıkk canım yaaa
inşallah canım olumlu sonuç alırsında bizleride sevindirirsin:Saruboceq:
kızlaaarr kızzzlaaar napıyosunuzzz,benim çok işim var ama yazdıklarınızı okuyorum,geç cevap yazarsam bana kızmayınn opuyorumnanaktan
Herkes kaybolmuş :) e seninde işin varmış ben kaldım mı tek başıma kaydirigubbakcemile3
Nimetçiimm naber canımm nasılsın bugün??
İyiyim canım..a.s.vakit geçirmeye çalışıyorum..sen nasılsın?
bende varım burda....
Ben çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile 4 gün kaldı.....
Hg canımm nasılsın?
benimde yarın yada öbürgün ama benim için umutlanmayın kızlar sanırım bebiş yok..
nerden biliyosunn
her ayki olağan belirtilerimi yaşıyorum,ayrıca karnım ağrıyor ,bide çok hafif lekeler başladı..
cnm ya inş en kısa zamanda haberini alırız kımseden de hamıle haberi yok senağlama
evet canım hepimiz için hayırlısı bakalım yeni bir dönem başlıyor,ama artık hamiş haberi alsakta keyfimiz yerine gelse.. :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?