• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

mehaba kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok topikte giremedim uzun zamandır daha doğrusu biraz kendimi toplamak için girmedim işede girmedim nasılsınız merak ettim sizi.

maşallah yaaa bir hafta girmedim ne kadar çok konuşmuşsunuz oh valla geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün okumak o kadar çok var ki oku oku bitmez.

Benide heyecanlandırdın şimdi yahuuu,dur bakalım bekleyip görelim hayırlısı olsun inşallah eyvahedigeldismile

ay canım yaa ben senden once heycanlandım vallahıkaydirigubbakcemile3 ınşlh ınankı candan ıstıyorum bır an once beişine kavusmanı canım yaaaopuyorumnanaktan

mehaba kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok topikte giremedim uzun zamandır daha doğrusu biraz kendimi toplamak için girmedim işede girmedim nasılsınız merak ettim sizi.

bende dün seni düşündüm kendi kendime cici nerde yahu dedim,bak çağırmışım geldin hemen hoşgeldin canım a.s.

hg canımm bızler bugun mşlh bır enrjıyız sormaa sabah sabah fulledık kendımızı bıde baktık kıı halay cekıyoruz :1::lepi:

ay canım yaa ben senden once heycanlandım vallahıkaydirigubbakcemile3 ınşlh ınankı candan ıstıyorum bır an once beişine kavusmanı canım yaaaopuyorumnanaktan

Bende hepiniz için aynı şeyi istiyorum.Anne olmak isteyen herkese Allah nasip etsin bu duyguyu hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:

kızlar ben çıkıyorum..yarın görüşmek ve iyi haberler almak üzere..hoşçakalııın opuyorumnanaktan

kızlar banada musade bende cıkıyorum 2 gun yokum sehır dısında olıcaz.2 gun gıremıcem benı merak etmeyın olur mu:a015: tabı merak edersenız :uhm: kendınıze cok cok ıyı bakıyosunuz geldıgımdede ınşlh hayırlı mujdelı haberler alırım sızden oldumuu sızı ozlıcem kızlarrr :gitme:

bende dün seni düşündüm kendi kendime cici nerde yahu dedim,bak çağırmışım geldin hemen hoşgeldin canım a.s.

hakkaten bak canım sen çağırırsında ben gelmemmi.nasılsın canım nasıl gidiyo bakayım hazırlıklar?

hg canımm bızler bugun mşlh bır enrjıyız sormaa sabah sabah fulledık kendımızı bıde baktık kıı halay cekıyoruz :1::lepi:

hb canım sağol iyi yapmışınız valla ohhhh bak bende geldim halaya uzun zamandan sonra

kızlar ben çıkıyorum..yarın görüşmek ve iyi haberler almak üzere..hoşçakalııın opuyorumnanaktan

güle güle canım

kızlar banada musade bende cıkıyorum 2 gun yokum sehır dısında olıcaz.2 gun gıremıcem benı merak etmeyın olur mu:a015: tabı merak edersenız :uhm: kendınıze cok cok ıyı bakıyosunuz geldıgımdede ınşlh hayırlı mujdelı haberler alırım sızden oldumuu sızı ozlıcem kızlarrr :gitme:

güle güle canım iyi gezmeler bakalım hadi hayırlı haberler olur inşallah sen gelene kadar canım ama benden değil tabii başkalarından.....:))))

ya sızı bırakıp gıdemıyorum kııı ama:1hug:

kızlar bende çıkıyorum artık akşam için bişeyler yapayım hadi görüşürüz bakalım kendinize çok çok iyi bakın oldumu kızlar hadi hepinize iyi günler.

güle güle canım iyi tatiller tabiki gelmezsen mrk ederiz hepimiz artık kardeş gibiyiz canım haydi sende kendine iyi bak opuyorumnanaktan

görüşürüz canım kendine iyi bak,iyi yolculuklar... :teytey:

Back