• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

:teytey::teytey::teytey:oh oh halay ekibimimiz çoğalıyor git gide diğer arkadaşlar sizde buyurun hadi halaya :teytey::teytey::teytey:

valla keyfim şimdi yerine geldi he.Bence her sabah halayla başlayalım güne seda sayan bi ara tlf nolarını oynayarak veriyodu ya bizde halay çekerek başlayalım güne:dance: :dance:

bende gelem halaya yer eçın bakemmmm haydaaaaaaaaaaaa ohhhhhh :teytey::teytey::teytey::teytey:

valla keyfim şimdi yerine geldi he.Bence her sabah halayla başlayalım güne seda sayan bi ara tlf nolarını oynayarak veriyodu ya bizde halay çekerek başlayalım güne:dance: :dance:

bende gelem halaya yer eçın bakemmmm haydaaaaaaaaaaaa ohhhhhh :teytey::teytey::teytey::teytey:

aynen canım bencede katılıyorum sana her sabah halay cekelım enerjımızı topiğimizdekılerle paylasalım ınşlh her sabah super olur :lepi::dance:

buyur canım halaya gel yanımdan tut hemen :teytey::teytey::teytey::teytey:

buyur canım halaya gel yanımdan tut hemen :teytey::teytey::teytey::teytey:

valla süper ya kendimi çok harika hissediyorum kızlar hihoyyyt hihoyyyt
işteyim şu an yüzümde kocaman bir gülümsemeyle yazıyorum içimde kıpır kıpır oldu :lepi:
hadi bakalım yorulana kadar devammm darkangellove bırakmak yok anlaştıkk
anamız bizi hep üzülsün diye mi doğurdu amannnnnnnnnn birazda gülelim eğlenelim keyiflenelim dimi ama :teytey::teytey::teytey::teytey:

ya kızlar pergnyl 5000 iğnesı vurulan varmı aranızda yada cevrenızde netden baktım kadarıyla iğneyı vuruduktan 17.gun ıdrar testı yapılıyomus gebe olup olmadımız için ama benım kafam karıstı bu iğnede hcg hormonu salgıladıgı ıcın vucuda testde genelde pozıtıf cıkıyomus.yaa regl oncesı nıye test yapılsın kı demıı ama :uhm:

Son düzenleme:
işteyim şu an yüzümde kocaman bir gülümsemeyle yazıyorum içimde kıpır kıpır oldu :lepi:
anamız bizi hep üzülsün diye mi doğurdu amannnnnnnnnn birazda gülelim eğlenelim keyiflenelim dimi ama :teytey::teytey::teytey::teytey:

aynen canım annemız bızı hep boyle olalım dıye buyutmedıya degıl mıopuyorumnanaktan bırazda bız dertlerımızden bırazda olsa uzuak durup bu anın keyfını cıkaralım bencee:lepi:

nımetcım canım hg sesın cıkmıyor bugunnn ıyısındır bugun ınşlh:uhm:

:teytey::teytey::teytey:tamam canım bırakmak yok haklısın valla hep üzülecekmiyiz boşverelim gitsin keyfimize bakalım :teytey::teytey::teytey:

Listeye baktım şimdi,ayın 6 sında 4 kişiyiz,bakalım 4 te kaç tutturacağız?? :teytey::teytey::teytey::teytey:

Listeye baktım şimdi,ayın 6 sında 4 kişiyiz,bakalım 4 te kaç tutturacağız?? :teytey::teytey::teytey::teytey:

ınşlh 4 te 4 tutar bu enerjının uzerıne ınşlh tam gaz calısmalara devam kızlar:lepi::Saruboceq:

Olsun tutmasada üzülmek yok,biliyorsunuz yeni adet dönemi o ayki hamileliğimiz için çok önemli,pozitif olup hormonların düzgün çalışması için elimizden geleni yapacağız. :teytey::teytey::teytey::teytey:

benimde bu sabah yarım saat süren bi kasık ağrım oldu.sonra geçti.acaba yumurtam mı çatlıyo diye düşündüm.11 gün var günüme ama.

Back