benimde yarın yada öbürgün ama benim için umutlanmayın kızlar sanırım bebiş yok..
kız bak senin canın dayak istiyo.:)belirti olması önemli değil.belli olmuyo yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde yarın yada öbürgün ama benim için umutlanmayın kızlar sanırım bebiş yok..
kız bak senin canın dayak istiyo.:)belirti olması önemli değil.belli olmuyo yani
hg cnm
hoşbulduk canım.Sen de çok heyecanlısın 10 günün kaldı die,
slm kızlar ben geldımmmm:dance:
İyiyim bende işte çalışıyorum..Sen bizim yeni sloganı okudun mu?
"Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç" Nasıl ama süper dimiii hihoyyyt
sorma cnm sorma çok hemde 16.gün 36 17.gün 35,9 18. gün bugün 36,1 derecem bir fikrin varmı ??? yükselmesi ii mi ki
hg cnm :teytey:
bilmiyorumkismile neden kızıyorsun canımmm kızma noolurr,ama bu kadar karnım ağrımazdı heralde bebiş olsa,bide leke olmazdıı.
selam kızlar ben geldimopuyorumnanaktan
selam kızlar ben geldimopuyorumnanaktan
canım lekelenmen nasıl acaba:kedi: kahve rengı gıbımı benım gorumcemın ılk belırtısı cok az kahve rengı leke gelmıs sonrada test yaptı regl gecıkınce tabıkı bebiş mujdesı aldı:lepi: ınşlh senınkıde oyledır canım yaaa:Saruboceq:
:kedi:evet açık renk yani kahverengi diil,daha açık hep diil ara ara oluyor,ama şöyle bir durum var.biz bu ay çalışmadıkki sadece 3 kere çalıştık,oda yumurtlama zamanımıydı diilmiydi onu bile bilmiyorum..
hoşbulduk canlarım opuyorumnanaktan..kızlar ya ben buraya girmesem kendimde bi eksiklik olarak hissediyorum.O kadar bağımlılık yarattı yani
:kedi:evet açık renk yani kahverengi diil,daha açık hep diil ara ara oluyor,ama şöyle bir durum var.biz bu ay çalışmadıkki sadece 3 kere çalıştık,oda yumurtlama zamanımıydı diilmiydi onu bile bilmiyorum..
kısmet işte hayatım Belkide tuttu (inşallah):CüvCüv:
İnşallah canım Allahtan umut kesilmez :Saruboceq:
canım benım cok yada az calısmanıza baglı degılkı beklı sans ona denk geldı kısmet buu rabbım boyle nasıp ettıysekaydirigubbakcemile3 evet acık renklı ve ara ara gelıyo olması lazımm ay ınşlh kızzzz :lepi: allahım bıan once nasıp etsın sana :Saruboceq:ınşlh hayırlı haberını beklıyorum heycanla ınşlhalkisalkisalkis