nımetcım canım hg sesın cıkmıyor bugunnn ıyısındır bugun ınşlh:uhm:
kızlar kımse bana yardımcı olmuyor ama:çok üzgünüm: pergnyl 5000 iğnesını sordum kımseden ses cıkmadıı ben vuruldum sızdende tavsıyeler beklıyorum sızden yada cevrenızden vurulan varsa bana yardımcı olsa kafam karıstı cunkıı:uhm:
kızlar kımse bana yardımcı olmuyor ama:çok üzgünüm: pergnyl 5000 iğnesını sordum kımseden ses cıkmadıı ben vuruldum sızdende tavsıyeler beklıyorum sızden yada cevrenızden vurulan varsa bana yardımcı olsa kafam karıstı cunkıı:uhm:
canım seni böyle umutlu görmek ne güzel ya
canım bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yok o yüzden yardım edemeyeceğim sana
ya canım yumurta catlatma ıgnesı bu ama bu iğneden cok az vurulan varmıss kk topiklere baktım ordakılerı okuyunca kafam karıstı.kımıne anında etkı yapmıs 17.gun ıdrar testı yapmıs cıkmıs kımınede 13.gun lekelenme gelmıs.ıyıde bu nasıl olur edetden once testde cıkabılırkıı :uhmffffff
ya canım yumurta catlatma ıgnesı bu ama bu iğneden cok az vurulan varmıss kk topiklere baktım ordakılerı okuyunca kafam karıstı.kımıne anında etkı yapmıs 17.gun ıdrar testı yapmıs cıkmıs kımınede 13.gun lekelenme gelmıs.ıyıde bu nasıl olur edetden once testde cıkabılırkıı :uhmffffff
valla adetten önce nasıl çıkmış onu bende anlamadımda bünyeye göre değişiyor demekki..canım umutsuzluğa kapılma bence ilk ayda sonuç almasan bile birkaç ay içinde netice alırsın inşallah
senin için araştırdım birinin yorumu bu ÇATLATMA İĞNESİNİN ÜZERİNDEN 13 GÜN GEÇİCEK 14.GÜN KAN TESTİ YAPTIRIRSAN ÇIKAR AMA ECZANEDEN GEBELİK TESTİ ALIRDA YAPARSAN VARSA BİLE ÇIKMAZ ÇÜNKÜ ERKEN OLMUŞ OLUYOR.........
bilmiyorumkismile
bide bu var umarım yardımcı olmuşumdur:bilmiyorumkismileÇatlatma iğnesi bhcg içerdiği için iğneden sonra 10-15 gün boyunca idrar testi pozitif çıkar.
Ben denemiştim 11.gün negatif çıkmıştı sonra 13.gün testim pozitif çıkınca hamile olduğumu anladım
ay canımmm saol benım için zahmet ettın canım benımmm Şeniz kanmı yapılması gerekıyomuss...ayy ınşlh yaaa 10 gun var daha ozaman CADIARZU ayy bu iğneden umutluyum ınşlh husranla sonuclanmaz yoksa cok uzulurumeyvahedigeldismile
ay canımmm saol benım için zahmet ettın canım benımmm Şeniz kanmı yapılması gerekıyomuss...ayy ınşlh yaaa 10 gun var daha ozaman CADIARZU ayy bu iğneden umutluyum ınşlh husranla sonuclanmaz yoksa cok uzulurumeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?